Zabıt Katibi Haberleri

Zabıt katibi, şebeke kurup milyonluk vurgun yapmıştı! İfadesi ortaya çıktı

Aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu şebeke kurarak 80 milyonluk vurgun yaptığı iddia edilen Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi S.D.'nin ifadesi ortaya çıktı. Sulh ceza hakimliğindeki savunmasında suçlamaları kabul etmediğini söyleyen S.D., "Müştekilerden faizle para aldım. Aldığım paraların büyük bir kısmını da ödedim. Diğer şüphelilerin kimisi ailemden, kimisi arkadaşım ya da tanıdığımdır" dedi.

Haber 25-10-2023 13:53

Zabıt katibi şebeke kurup milyonluk vurgun yaptı! Dolandırdığı paralarla gittiği tatilde video çekip sosyal medyadan paylaştı

Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi S.D., aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. Öte yandan zabıt katibi S.D.'nin dolandırdığı paralarla yaptığı tatilden video kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi. Ailesiyle ve yakınlarıyla birlikte dolandırıldığını söyleyen Levent Sırataş, "Annem altınlarını bozdurup verdi" dedi.

Haber 22-10-2023 14:47

18 yaşındaki Zehra'nın cesedi çalıştığı eğlence mekanının havuzunda bulunmuştu! Yardım aldıkları kişi...

24 Temmuz'da Muğla'da öldürülen 18 yaşındaki Zehra Bayır'ın cesedi çalıştığı eğlence mekanının havuzunda bulunmuştu. İşletmenin ortakları İlimder İlter ve Ömer İlter olay sonrasında tutuklanmıştı. Soruşturma devam ederken şüphelilerin Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli zabıt katibi Ahmet G.'den nasıl ifade vermeleri konusunda yardım aldığı öğrenildi. Tutuksuz yargılanan Ahmet G.'nin 15 yıla kadar hapsi istendi.

Haber 17-04-2023 18:30

Zabıt Katibi

Zabıt Katibi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zabıt Katibi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İzmir Adliyesi çalışanları, şehit Fethi Sekin'i anlattı

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur: - "Şehit olduğu gün öğlen karşılaşmıştım. Birbirimize hal hatır sormuştuk. 'Görevimizin başındayız başkanım' demişti. O gün ayrı bir güzellik çökmüştü üzerine. Olayı duyunca hepimiz kahrolduk" - Zabıt katibi Canan Gürbüz: - "Onun vatanseverliği, teröristlerin üzerine tek başına kahramanca gidişinden belliydi"

Yurthaber 04-01-2022 11:12

Yargıtay, İŞKUR aracılığı ile personel ve işçi alacak! İşte başvuru tarihleri ve detayları

Yargıtay Başkanlığı, uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre çeşitli branşlarda 214 sözleşmeli personel ile İŞKUR aracılığıyla 279 sürekli işçi alımı yapacak. İşte başvuru detayları...

Finans 07-06-2021 08:49

Habertürk canlı yayınındaki zabıt katibi açıklamasına suç duyurusu

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programında adliyede çalışan zabıt katiplerine söyledikleriyle tepki toplayan Dr. Ramazan Arıtürk hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun'daki adliye çalışanları, Arıtürk'ün canlı yayında sarf ettiği sözlerin zabıt katiplerini aşağılayıcı ve küçümseyici olduğuna dikkat çekti.

Haber 04-03-2021 17:21

İnfaz koruma memuru, mübaşir ve zabıt katibi KPSS puanı 2021: Adalet Bakanlığı personel alımı KPSS puan şartı kaç?

Adalet Bakanlığı'na 13 bin 202 personel alımı yapılacağı duyurusunun ardından 2020 KPSS Ön Lisans puanına göre memur olmak isteyen adaylar puanlarıyla; infaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi gibi meslek gruplarına dahil olabilir mi araştırıyor. 2020 KPSS Ön Lisans puanı 60 - 70 arası puanla memur alan kurumlar hangisi merak edilirken, zabıta, KYK, icra, infaz koruma memuru ve mübaşir alım puanları inceleniyor. İşte KPSS Ön Lisans'tan 60 puan üstü ile alım yapılan kurumlar ve meslekler...

Haber 22-02-2021 14:41

3 bin icra ve zabıt katibi alımı 2021... Adalet Bakanlığı en az lise mezunu zabıta ve icra katibi alımı ne zaman, tarihi ve şartları neler?

Son dakika haberine göre Adalet Bakanlığı en az lise mezunu 3 bin icra ve zabıta katibi alımı yapacak. 2021 yılının ilk dönemlerinde yapılacak olan alımlar için henüz başvuru duyurusu yapılmadı. Peki Adalet Bakanlığı zabıta ve icra katibi alımları 2021 ne zaman yapılacak? İşte zabıt ve icra katibi başvuru şartları ve diğer detaylar...

Haber 27-01-2021 10:28