Zararlı Alışkanlıklar Haberleri

Felç geçiren yüzlerce kişi felçten saatler önce aynı içeceği içtiğini paylaştı! Ani tehdit oluşturuyor

Felç, aniden gelişerek sağlık için büyük tehdit oluşturuyor. Her yıl milyonlarca insanın ölümüne sebep olan inmenin riskini artıracak birçok faktör bulunuyor. Felç geçirenlerle yapılan araştırmalara göre yüzlerce insan felç geçirmeden önce aynı tehlikeli içeceği içtiğini itiraf etti.

Haber 06-12-2022 09:17

Sakın denemeyin! Burun karıştırmak öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Burun karıştırmak toplum içerisinde yapılmaması gereken davranışlar arasında görülüyor. Ancak bilimsel araştırmalara göre bu hareketi sadece toplum içerisinde değil tek başınıza da yapmamanız gerekiyor. Burun karıştırmanın yol açabileceği hastalık göz korkutuyor. İşte neden burnunuzu asla karıştırmamanız gerektiğinin kanıtı...

Haber 28-11-2022 09:05

Gözden kaçan en zararlı alışkanlık! Ölümcül hastalıklara yakalanma riskini artırabiliyor

Uyku daha sağlıklı ve zinde bir vücut için en temel ihtiyacımız olarak görülüyor. Uzmanlar uyku ile ilgili çok sayıda bilimsel araştırmalarda bulunuyor. Az ve çok uyumanın sağlık üzerindeki etkileri her seferinde belirtiliyor. Ancak sağlık için sadece uykunun saati değil nerede uyuduğumuz da önem taşıyor. Uzmanlar çarşafların 3 tane ölümcül hastalık riskini artırabileceğini açıklıyor.

Haber 23-11-2022 09:28

Uzun yaşamın sırrı çözüldü! Bilime göre daha uzun yaşamak için yapmanız gerekenler basit

Herkes daha uzun bir yaşama sahip olmak istiyor. Daha fazla yaşamak adına çeşitli yöntemler deneniyor. Bilim insanları bu konuyla ilgili araştırmalar yaptı. Uzmanların kanıtlarına göre daha uzun yaşam için basit yedi tane yol bulunuyor. Bu basit yöntemleri alışkanlık edinerek ömrünüzü uzatabilirsiniz.

Haber 15-11-2022 09:24

Zararlı Alışkanlıklar

Zararlı Alışkanlıklar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zararlı Alışkanlıklar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Alkolden daha zehirli! Ani kalp durmalarına neden olabilir

Gündelik yaşantımızda yediğimiz ve içtiğimiz birçok gıda sağlığımızı riske atabiliyor. Sağlık için zararlı alışkanlıklardan uzak durun denildiğinde ilk akla sigara ve alkol geliyor. Ancak severek içtiğimiz alkolden bile daha zehirli olan içecekler bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay bu içecekler hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 26-10-2022 08:10

100 yaşına kadar yaşayanların uzun yaşamak isteyenlere önerileri! Bu öneriler oldukça şaşırtıcı

Herkes uzun yıllar boyunca yaşamak istiyor. Sağlıklı ve uzun bir ömür için hayat alışkanlıklarına dikkat etmek gerekiyor. Çok uzun yıllar yaşayan insanlar edinmeniz gereken bazı alışkanlıkları belirtiyor. Bu alışkanlıkların bazıları zaten bildiğimiz bilgiler olsa da bazıları oldukça şaşırtıcı.

Haber 17-10-2022 08:38

Bu zararlı alışkanlığı hemen bırakın! Başucuna konulan suyu neden içmemelisiniz?

Su içmek vücudumuz sağlığı için hayati önem taşımaktadır. Toplumda birçok kişi düzenli olarak su içmeyi aksatır. Ancak çok yaygın olarak yapılan bir davranış suyun zararlı hale gelmesine neden olmaktadır. Gece uyurken başucuna konulan suyu içmek oldukça tehlikeli olabilir. İşte başucuna konulan suyu neden içmemelisiniz? sorusunun cevabı...

Haber 17-10-2022 07:38