Zehra Bayır

Zehra Bayır

Zehra Bayır Haberleri

Çalıştığı mekanda öldürülüp havuza atılmıştı! Kan donduran detay: Cesedin videosu ile fotoğraflarını çekmiş

Muğla'nın Milas ilçesinde, çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp cesedi bahçedeki havuza atılan Zehra Bayır (18) cinayetiyle ilgili iddianame hazırlandı. İddianamede, İlimder İlter'in (24) telefonunun galerisinde, Bayır'ın sudan çıkartılmadan önce havuzda yatar vaziyette 5 saniyelik video kaydı ile 2 fotoğrafının olduğu belirtildi. İddianamede ayrıca, başsavcılıkta görevli zabıt katibi Ahmet G.'nin, olayın ardından şüphelilere nasıl ifade verecekleri konusunda yardımcı olduğu belirtildi.

Haber 18-04-2023 15:50

Muğla'da öldürülen Zehra Bayır'ın eski erkek arkadaşının evinde kan izleri bulundu

Muğla'da öldürülen Zehra Bayır'ın eski erkek arkadaşının evinde kan izleri bulundu

Yurthaber 01-09-2022 19:48

Eğlence mekanında öldürülüp havuza atılmıştı! Zehra Bayır cinayetinde korkunç detay otopsi raporunda ortaya çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Zehra Bayır'ın (18) çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp cesedinin bahçedeki havuza atıldığı belirlendi. Zehra Bayır'ın otopsi raporunda kan donduran yeni bir detay ortaya çıktı. Raporda; Bayır'ın başına sert cisimle vurulduğu, baskı sonucu da kaburga kemiklerinin kırıldığı belirtildi. Yapılan incelemede ise, işletmedeki delillerin yok edilmesi için her yerin temizletildiği ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 21-08-2022 14:56

Patronları tarafından vahşice öldürülen Zehra'nın babası: İş arkadaşı her şeyi anlattı, parasını istemiş

Muğla'da 24 Temmuz günü meydana gelen olayda 18 yaşındaki Zehra Bayır, çalıştığı eğlence mekanının sahipleri tarafından vahşice öldürülmüş, cesedi bahçedeki havuza atılmıştı. Kızının iş arkadaşlarının cinayetle ilgili kendisine anlattıklarını savcılıkla paylaşan babası Oğuzhan Bayır, ''Kızımın iş arkadaşı, kızımın Konya'ya dönmek için çalıştığı yerden alacağı parasını istemesi üzerine öldürüldüğünü söyledi. Kızımı öldürenlerden şikayetçiyim'' dedi.

Haber 06-08-2022 11:20

Zehra Bayır

Haluk Levent duyurdu! Vahşice öldürülen 18 yaşındaki Zehra Bayır'ın kardeşinin tedavi masraflarını AHBAP Derneği karşılayacak

Madde bağımlısı kardeşinin tedavi masraflarını karşılamak için Muğla'da bir eğlence mekanında şarkı söylemeye başlayan 18 yaşındaki Zehra Bayır, şarkı söylediği mekanda vahşice öldürüldü. Türkiye'yi kahreden olayın ardından AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, Zehra Bayır'ın kardeşinin tedavisi için harekete geçti. Levent, AHBAP Derneği olarak Zehra Bayır'ın kardeşinin tedavi sürecindeki masraflarını karşılayacaklarını duyurdu.

Magazin 01-08-2022 16:35

Zehra Bayır’ın ölümünde yeni detaylar! Babası anlattı: ‘Telefonda bir şeyler var…’

Türkiye günlerdir Muğla’da öldürülen Zehra Bayır olayını konuşuyor. İddiaya göre şarkı söylediği işletmede kemikleri kırılana kadar dövülüp başına balta ile vurulduktan sonra cesedi gölete atılan 18 yaşındaki Zehra’nın babası Oğuzhan Bayır kızının ölümüne dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayır açıklamasında “Zehra'yı bu öldüren kişi, 'Zehra benim telefonda bir şeyler var, bakıver' demiş. Bir şey konuşmuşlar, sonra da gitmişler” ifadelerini kullandı.

Haber 01-08-2022 07:34