Zeynep Değirmencioğlu Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Değirmencioğlu Haberleri

Zeynep Değirmencioğlu Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Değirmencioğlu Haberleri

Türk sinemasında Ayşecik olarak bilinen Zeynep Değirmencioğlu, 12 Eylül 1954 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Senaryo yazarı Hamdi Değirmencioğlu’nun kızı olan oyuncu, henüz 2 yaşındayken ‘Papatya’ filmi ile ekranlarla tanışmıştır. Çeşitli sinema projelerinde yer alarak Türk sinemasında ses getiren oyunculardan biri olmuştur.

Özellikle 1960 yılında oynadığı Ayşecik filmi ile hafızalara kazınmıştır. Yeşilçam sinemasında birçok önemli projede yer alan başarılı oyuncu, 1975 yılında rol aldığı Macera filminden sonra sinemaya veda etmiştir. Dönemin Fenerbahçe Futbolcusu Serkan Acar ile evlenen oyuncu, daha sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştır.

İki çocuk annesi olan Zeynep Değirmencioğlu 1990 yılından beri İstanbul’da emlakçılık yapıyor ve 2012 yılında İstanbul’un Fenerbahçe semtinde kebap ocakbaşı restaurantını hizmete açmıştır.

Zeynep Değirmencioğlu Haberleri

Yeşilçam'ın küçük Ayşecik'ini bir de şimdi gördün! Zeynep Değirmencioğlu'nun son halini görenler şaştı kaldı

Zeynep Değirmencioğlu, Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerinden biri olan "Ayşecik" rolüne hayat vermiş ve bu rolle akıllara kazınmıştı. Henüz iki yaşındayken keşfedilip filmlerde oynamaya başlayan ünlü yıldız, yıllardır televizyon ekranlarından uzak bir hayat yaşıyor. Bir dönemin genç yıldızı Değirmencioğlu'nun son halini görenler ise inanamıyor.

Magazin 21-09-2023 20:27

Yeşilçam'ın Ayşecik'iydi! Zeynep Değirmencioğlu son haliyle tanınamıyor Yıllar sana ne yapmış

Zeynep Değirmencioğlu, henüz iki yaşındayken keşfedilip filmlerde oynamaya başladı. Yeşilçam'da Ayşecik rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, yıllardır televizyon ekranlarından uzak bir hayat yaşıyor. Bir dönemin genç yıldızı Değirmencioğlu'nun son halini görenler ise inanamıyor.

Magazin 04-06-2023 12:32

Yeşilçam'ın Ayşecik'inin son halini görenler tanıyamıyor! Zeynep Değirmencioğlu seneler sonra bakın nasıl değişti

Seneler önce Yeşilçam'a Ayşecik karakteriyle damga vuran Zeynep Değirmencioğlu'nun son hali görenleri şaşırtıyor. Değirmencioğlu, henüz 2 yaşındayken oyunculuğa adım attığı biliniyor. Senelerdir ekranlardan uzakta bir yaşam süren Zeynep Değirmencioğlu'nu görenler "Yıllara meydan okuyor" demekten kendini alamıyor.

Magazin 10-09-2022 15:11

Yeşilçam'ın Ayşecik'i bakın hangi oyuncunun kuzeni çıktı? Öğrenince şoke olacaksınız…

Zeynep Değirmencioğlu, Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerinden biri olan "Ayşecik" rolüne hayat vermiş ve bu rolle akıllara kazınmıştı. Oyunculuk kariyeri boyunca birden fazla başarılara imza atan Değirmencioğlu'nun kuzeni de onun kadar ünlü bir isim çıktı. İşte detaylar...

Magazin 10-10-2021 11:12

Zeynep Değirmencioğlu

Zeynep Değirmencioğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Değirmencioğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeşilçam'ın mazlum çocuğu Ömercik'in hazin öyküsü!

Yeşilçam ekranlarına üzgün bakışlarıyla damga vuran ve 'Ömercik' karakteriyle akıllarda yer edinen çocuk yıldız Ömer Dönmez'in hazin hayat hikayesi, duyanları üzdü.

Magazin 30-09-2021 12:49

Yeşilçam’ın Ayşecik'i Zeynep Değirmencioğlu’nu görenler 'Yıllar ne çabuk geçmiş' demeden edemedi

Yeşilçam’ın başarılı çocuk yıldızlarından Zeynep Değirmencioğlu hafızalara Ayşecik rolüyle kazındı. Filmlerde her rolün hakkını veren Değirmencioğlu’nun son halini görenler “yıllar ne çabuk geçmiş” demeden edemedi.

Magazin 29-09-2021 10:03

Her şeyi bir kenara bırakıp kabuğuna çekildi! Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu Sertan Acar bakın şimdi ne yapıyor?

Sertan Acar, canlandırdığı "Ayşecik" rolü ile tanınan ve Yeşilçam'ın en ünlü çocuk oyuncularından biri olan Zeynep Değirmencioğlu’nun partneriydi. Birden fazla ekran önü projesinde yer alan Yeşilçam'ın yakışıklısı Sertan Acar, oyunculuğu bırakıp bambaşka alanlara yöneldi. İşte ayrıntılar...

Magazin 01-09-2021 10:36

Yeşilçam'ın Ayşecik’i Zeynep Değirmencioğlu'nun son hali şaşkına çevirdi

Yeşilçam'a Ayşecik karakteriyle damga vuran Zeynep Değirmencioğlu, evlendikten sonra kariyerine noktayı koyarak gözlerden uzak bir hayat yaşamayı seçmişti. Yeşilçam'ın unutulmaz isminin zaman içindeki değişimi sevenlerini şaşırttı.

Magazin 03-05-2021 15:09

Yeşilçam'ın Ayşecik'i Zeynep Değirmencioğlu bakın şimdi ne yapıyor?

Yeşilçam'ın namıdiğer Ayşecik'i Zeynep Değirmencioğlu, evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Değirmencioğlu şimdi bir kebap dükkanını işletiyor.

Magazin 22-11-2017 10:20