Zeytinburnu Haberleri Ve Son Dakika Zeytinburnu Haberleri

Zeytinburnu Haberleri Ve Son Dakika Zeytinburnu Haberleri

Zeytinburnu, İstanbul’un Avrupa Yakasının güney bölümünde bulunan bir ilçesidir. Doğusunda Fatih, kuzeydoğuda Eyüpsultan, kuzeyinde Bayrampaşa, batısında Güngören, Bakırköy, kuzeybatısında Esenler ile komşudur ayrıca Marmara Denizi’ne kıyısı vardır. Zeytinburnu’nun bulunduğu bölge 1953’e kadar Fatih ve Bakırköy ilçelerinin içindeydi. 1953 tarihinde Fatih ilçesine bağlı Zeytinburnu Bucağı olarak örgütlendirildi. Batı bölümü yine Bakırköy ilçesine bağlı olarak kaldı. 1957 tarihinde 7033 sayılı yasa ile Zeytinburnu İlçesi adıyla İstanbul ilinin 14. ilçesi olarak belirlenmiştir. 13 mahalleden oluşan Zeytinburnu’nun nüfusu 2020 verilerine göre 283 bindir.

Zeytinburnu Haberleri

Yer: Zeytinburnu! Deri imalathanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 20 milyon, gümrükten böyle geçirilmiş...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir deri imalathanesine baskın düzenledi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünlerin gümrükten 'hasır çanta' olarak geçirildiği öğrenilirken, derilerin elde edildiği hayvanlar şaşkına çevirdi.

Haber 06-03-2024 10:23

Zeytinburnu'nda iş yerinde çıkan yangın söndürüldü

Zeytinburnu'nda, kemer üretim atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 27-02-2024 08:15

Yanan Balıklı Rum Hastanesi yeni yüzüne kavuştu

Zeytinburnu’nda çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nin içinde yapılan restorasyonun yüzde 80 tamamlanarak yeni görüntüsüne kavuştu.

Yurthaber 26-02-2024 10:36

İstanbul'da araçlara silah doğrultup 8 saattir trafiği tehlikeye sokmuyorum notuyla paylaştı! Evinde yakalandı ardından tutuklandı

İstanbul Zeytinburnu'nda motosikletle seyir halindeyken havaya ateş ederek, araçlara silah doğrultan bir kişi görüntüleri sosyal medyada "8 saattir trafiği tehlikeye sokmuyorum, uyuyordum" notuyla paylaştı. Büyük tepki çeken görüntülerin ardından polis ekipleri 19 yaşındaki S.A.'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. hakkında mahkeme tutuklama kararı verdi.

Haber 04-02-2024 20:19

Diğer Haber Etiketleri

Zeytinburnu

Zeytinburnu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeytinburnu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı seferler durdu! Kazada makinist yaralandı

Zeytinburnu'nda makas bölgesinde manevra yapan tramvaya arkadan gelen T1-Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Haber 02-02-2024 23:17

İstanbul'da güpegündüz soygun! İki poşet dolusu para taşıyan adamı görünce...

24 Ocak'ta İstanbul Zeytinburnu'nda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir kişi bankadan elinde 2 poşet dolusu parayla çıktı. Arabayla gelen iki kişi paralı adamı gasp etti. Vatandaşlar engellemek istese de başarılı olamadı. Ekiplerin çalışması sonucu 2 gaspçı yakalandı. Poşetlerde ise 5 milyon lira olduğu belirlendi.

Haber 27-01-2024 12:26

Zeytinburnu'nda çıkan yangında engelli genç yaralandı

Zeytinburnu'nda, oksijen tüpünden çıktığı belirtilen yangında engelli genç yaralandı, 5 kişi dumandan etkilendi.

Yurthaber 26-01-2024 08:23

Zeytinburnu'nda solunum cihazı evi yaktı! Engelli bir kız yaralandı

Zeytinburnu’nda apartman dairesinde solunum cihazından kaynaklı çıkan yangında 17 yaşındaki engelli bir kız yaralandı, 5 kişi de dumandan etkilendi. Yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-01-2024 21:45

İstanbul'da kan donduran vahşet! Arkadaşının kafasını baltayla kesip balkondan attı

İstanbul'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Zeytinburnu'nda yaşayan yabancı uyruklu 2 kişi arasında kavga çıktı. Taraflardan biri, tartıştığı arkadaşının başını balta ile keserek balkondan aşağı attı. Şüpheli daha sonra elindeki baltayla balkondan aşağı atladı. Saldırgan yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 23-01-2024 11:16

Zeytinburnu'nda trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Zeytinburnu'nda yolda bakım çalışması yapan kamyonete otomobilin çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 18-01-2024 07:41

Zeytinburnu’nda düğün konvoyunda caddeyi kapatıp, etrafa para saçan şahıslara ceza yağdı

Zeytinburnu’nda otomobilleriyle düğün konvoyu yapan grup, caddeyi trafiğe kapatırken, grup üyelerinden biri ise minibüsün üzerine çıkarak havaya para saçtı.

Yurthaber 16-01-2024 11:36

Görüntüler İstanbul'dan: Düğün konvoyu yol kapatıp, etrafa para saçtı!

Zeytinburnu'nda, otomobilleriyle düğün konvoyu yapan grup, caddeyi trafiğe kapattı. Yüksek sesle müzik açarak oynayan gruptan biri, minibüsün üzerine çıkarak havaya para saçtı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 14-01-2024 17:10

Alkollü maganda dehşeti kamerada! Havaya ateş açıp sosyal medyada paylaştı

Zeytinburnu’nda bir maganda alkol aldıktan sonra belindeki silahı çekerek havaya ateş açtı. Sosyal medyada o anları “Şefaatinize ihtiyacım yok, mezarımdan taş çalmayın, yeter” notuyla paylaşan maganda, polis tarafından evinde gözaltına alındı. Emniyette, "Sosyal medyada paylaşmak için eğlence amaçlı ateş açtım” diyen ve geceyi nezarethanede geçiren maganda, adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 08-01-2024 10:59

İstanbul’da alkollü maganda dehşeti kamerada: Havaya ateş açıp sosyal medyada paylaştı

Zeytinburnu’nda bir maganda alkol aldıktan sonra belindeki silahı çekerek havaya ateş açtı.

Yurthaber 08-01-2024 10:18

Yer: İstanbul! Sokak ortasında çırılçıplak dolaşan adam görenleri şaşkına çevirdi... Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

'isthavadis34' kullanıcı adıyla Twitter'dan paylaşılan bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisi çekmeyi başardı. Vatandaşlar tarafından kaydedilen sosyal medyada ifşa edilen görüntülerde kimliği belirsiz bir adamın İstanbul sokaklarında çırılçıplak dolaştığı anlar yer aldı. Görüntüler milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 21-12-2023 13:16

İstanbul’da kavgada kaput çökerten yumruk kamerada: Sinir krizi geçirince araca saldırdı

Zeytinburnu’nda iki şahıs arasında sokakta çıkan kavgada sinirlerine hakim olamayan bir şahıs, park halindeki aracın kaputunu yumrukladı.

Yurthaber 19-12-2023 10:27

Zeytinburnu’nda lodos nedeniyle karaya oturan gemi görüntülendi

Zeytinburnu açıklarında gece saatlerinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle sürüklenerek karaya oturan ve içerisinde bulunan 11 mürettebatın kurtarıldığı gemi görüntülendi.

Yurthaber 29-11-2023 09:39

Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvaya taşlı saldırı

Zeytinburnu'nda T1 Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvaya taşlı saldırı yapıldı. Atılan taş camı kırarak tramvayın içine düşerken olayda yaralanan olmadı.

Haber 25-11-2023 22:33

Zeytinburnu'nda terası kısmen çöken bina boşaltıldı

Zeytinburnu'nda terasında kısmi çökme meydana gelen 4 katlı bina zabıta ekiplerince boşaltıldı.

Yurthaber 09-11-2023 07:26

Yer: Zeytinburnu! 3 katlı binanın terası çöktü, bina boşaltıldı

Zeytinburnu'nda 3 katlı binanın terasında kısmi çökme meydana geldi. Bina tedbir amaçlı boşaltılırken, olayda can kaybı veya yaralanma olmadı.

Haber 09-11-2023 00:01

Zeytinburnu’nda su birikintisinde kalan vatandaşlar iş makinasıyla çıkarıldı

Zeytinburnu’nda yoğun su birikintisi nedeniyle yolun karşısına geçemeyen vatandaşlar iş makinası yardımıyla kurtarıldı.

Yurthaber 29-09-2023 15:03

SON DAKİKA | Zeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katındaki tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalanlar...

Son dakika haberi: Zeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katındaki deri kıyafetler satılan mağazada yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan 12 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çalışanlar yangın çıkan mağazadaki kürkleri panikle dışarı taşırken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haber 21-09-2023 10:58

Oksijen yüklü tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Zeytinburnu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki oksijen yüklü tıra çarptı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken 2 kişi de yaralandı.

Yurthaber 13-09-2023 08:02

50 yılı aşkın süredir çalışıyorlar, emekli olmayı düşünmüyorlar!

Zeytinburnu'nda tüpçülük yapan iki kardeş, 50 yıldır sürdürdükleri meslekleriyle yarım asrı geride bıraktı. 74 yaşındaki Nizam ile 64 yaşındaki Abdullah Aydın babalarından yadigar kalan işlerini tutkuyla sürdürüp geçimlerini sağlıyor. İşini tutkuyla yapan iki kardeş hikayelerini anlattı.

Haber 12-09-2023 18:25

İBB ekipleri bu sabah harekete geçti, arbede yaşandı! İstanbul Valiliği devreye girdi

İstanbul'da yıkım işlemi sırasında gerginlik yaşandı. Zeytinburnu'nda İBB'ye ait ekipler, kamu alanı olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazarak Zeytinburnu’ndaki bir inşaat firmasının satış ofisini yıkmak için harekete geçti. Bölgeye gelen İBB Zabıta ekipleriyle inşaat firması çalışanları arasında arbede yaşandı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle arbede son buldu. İstanbul Valiliği’nin gönderdiği yazıyla beraber yıkım işlemi ileri bir tarihe ertelendi.

Haber 29-08-2023 16:42

Eşini dövdü, oğlunu vurdu! Mahalle ayağa kalktı, çığlıkları duyan telefona sarıldı

Zeytinburnu’nda eşini darbeden Yılmaz K., iddiaya göre kendisine müdahale etmeye çalışan oğlunu bacağından vurdu. Silah ve kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Durmaz K. ve darbedilen anne Emine K. hastaneye kaldırılırken, şüpheli baba Yılmaz K. gözaltına alındı.

Haber 27-08-2023 10:59

Zeytinburnu sahiline erkek cesedi bulundu

İstanbul Zeytinburnu’nda denizde erkek cesedi bulundu. Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, ölüm nedeni yapılan incelemenin ardından belli olacağı öğrenildi.

Yurthaber 14-08-2023 11:58

İstanbul'da dayı dehşeti! Kız vermedi diye yeğenlerine kurşun yağdırdı: Bir kuzen öldü, diğeri ağır yaralı

Akrabalarının kızını istedi, istediği olmayınca da kurşun yağdırdı. Korkunç olay İstanbul Zeytinburnu'nda yaşandı. Dayılarının kurşunlarının hedefi olan kuzenlerden biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. Yaşanan saldırı anını anlatan görgü tanığı "Kalbinin arka tarafından vurulmuş, ön tarafından çıkmış" diye konuştu.

Haber 09-08-2023 09:55

Zeytinburnu'nda silahlı saldırıda bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Zeytinburnu'nda düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 07-08-2023 12:00

Zeytinburnu'nda tramvayla kamyon çarpıştı: 5 kişi yaralandı!

İstanbul Zeytinburnu'nda tramvayla kamyonun çarpışması sonucu 5 kişi hafif yaralandı.

Haber 16-06-2023 20:14

Zeytinburnu’nda Merkezefendi Geleneksel Yemek Yarışması düzenlendi

Zeytinburnu Belediyesi 24. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali çerçevesinde yemek yarışması düzenlendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışmada birinciye tam altın verildi.

Yurthaber 15-06-2023 09:17

Zeytinburnu’ndaki teknoloji mağazası alev alev yandı

Zeytinburnu’nda bir teknoloji mağazasında gece saatlerinde büyük bir yangın meydana geldi.

Yurthaber 06-06-2023 08:12

Zeytinburnu'nda elektronik mağazasında çıkan yangın söndürüldü

İstanbul Zeytinburnu'nda iki katlı elektronik mağazasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 06-06-2023 07:33

Sokak ortasında 3 yaşındaki çocuğa taciz! Yakalayıp meydan dayağı attılar

Zeytinburnu'nda iğrenç bir olay yaşandı. İddiaya göre yabancı uyruklu bir şahıs, 3 yaşındaki kız çocuğunu sokak ortasında taciz etti. Çocuğun ailesinin durumu fark etmesi üzerine kaçmaya çalışan şahıs, çevredekiler tarafından yakalandı. Taciz zanlısı, vatandaşlar tarafından tekme tokat darp edildi. Şüpheli olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınırken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İşte detaylar...

Haber 01-06-2023 11:30

Zeytinburnu’nda dehşet anları kamerada: Husumetlisini yanına çağırıp ateş açtı

Zeytinburnu’nda kafede oturan bir kişi, oradan geçerken yanına çağırdığı husumetlisine silahla ateş açtı.

Yurthaber 29-05-2023 14:58

Korkunç olay! 2 yaşındaki çocuk pencereden otomobilin üzerine düştü

Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki Sude A., binanın ikinci katındaki dairede açık bırakılan pencereden otomobilin üzerine düşerek ağır yaralandı. Sude. A., ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 25-05-2023 12:25

Laf atıp tartıştığı kişilere Pitbull ile saldırdı! Korku dolu anlar kamerada

Zeytinburnu'nda akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Pitbull cinsi köpeğiyle çorbacının önünden geçen bir kişi, masada oturanlarla 'Niye bakıyorsun' diyerek tartıştı. Aynı kişi, ayrıldıktan kısa süre sonra köpeği ve arkadaşıyla gelerek tartıştıkları müşterilere saldırdı. Sandalye ve sopalarla iş yerinin de camlarını kıran saldırganları yakalamak için polis çalışma başlattı. Saldırı anları ise cep telefonu ile görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 23-05-2023 10:20

Zeytinburnu’nda 34 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu

Zeytinburnu’nda 34 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu.

Yurthaber 09-05-2023 08:46

Zeytinburnu'nda ailesinin haber alamadığı kişi evde ölü bulundu

İstanbul Zeytinburnu'nda yakınlarının bir süredir haber alamadığı 34 yaşındaki şahıs, evinde ölü bulundu.

Haber 09-05-2023 00:55

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği “Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri” başlıyor

Zeytinburnu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri” başlıyor. Düzenlenen etkinlik 11 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Yurthaber 24-04-2023 12:14

İntikam peşinde koşarken öldürüldü! Polis yeleği giydi, sahte polis kimliği çıkarttı ama…

İstanbul’da film gibi bir intikam öyküsü cinayetle sonuçlandı. Şili doğumlu üniversite öğrencisi Sebastian Aziz Çelikbaş, kız arkadaşının intikamını almak için, sahte polis kimliği çıkarttı, polis yeleği giydi, uyuşturucu satıcılarının peşine düştü ama işler ters gidince o çetenin kurbanı oldu.

Haber 22-04-2023 07:53

Zeytinburnu’nda yapımına başlanan Kazlıçeşme Mozaik Müzesi’nde sona gelindi

Kazlıçeşme Sanat Binası’nın restorasyonu sırasında yapının zemininde bulunan Geç Roma-Erken Bizans Dönemi mozaiklerinin bahçeye kadar uzandığı ortaya çıkmıştı.

Yurthaber 14-04-2023 15:23

2 yaşındaki çocuğa kreşte darp iddiasında mahkemeden karar çıktı! 'Görüntülerde haykıra haykıra ağlıyor'

Zeytinburnu'ndaki bir kreşte 23 aylık kız çocuğunu uyutmaya çalıştıkları sırada darbettikleri iddiasıyla yargılanan 2 kadın sanığın beraatine karar verildi.

Haber 12-04-2023 13:23

Zeytinburnu'nda iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Zeytinburnu'nda iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 27-03-2023 08:43

Yer: İstanbul... 1600 yıllık surlarda şaşırtan görüntü!

İstanbul'da bir süre önce restore edilen tarihi kara surlarının Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde bulunan birçok bölümü hafta sonu yapılan mangallar ve madde bağımlılarının yaktığı ateş nedeniyle siyaha büründü. Bir sürücü ateş yakan kişileri kameraya kaydetti. Çevre sakinlerinden biri "Belediye ekiplerini görüyoruz, motosikletli ekipler burayı kontrol etmek için geliyor. Mümkün olduğunca gezip bu tip olaylarda ceza yazıyorlar ama kaçak yollarla hala mangal yakanlar, çevreyi kirletenler var" dedi.

Haber 22-03-2023 13:05

İstanbul’da korkunç olay! Arkamı döndüğümde kadın yerdeydi

Zeytinburnu'nda meydana gelen korkunç olayda, temizlik yaptığı sırada dördüncü kattan dengesini kaybederek düşen kadın hayatını kaybetti. Olay anını anlatan bir vatandaş, "Ben arabayı park ederken arkamı döndüğümde kadın yerdeydi. Ben normal bir düşme olduğunu hissettim. Birinci kattan bir kadın, dördüncü kattan düştüğünü söyledi" dedi.

Haber 20-03-2023 17:43

Zeytinburnu'nda sır ölüm! Genç kadının çıplak halde cesedi bulundu

Zeytinburnu'nda dehşete düşüren bir olay yaşandı. 28 yaşındaki Nurcan Gülden'in bir evde cansız bedeni bulundu. Kadının çıplak halde bulunduğu belirtilirken, cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. İşte olayın detayları...

Haber 16-03-2023 14:16

Zeytinburnu'nda bir evde kadın cesedi bulundu

Polisin ihbar üzerine gittiği Zeytinburnu'ndaki bir evde kadın cesedi bulundu.

Yurthaber 16-03-2023 14:04

Vatandaşların ihbarı sonrası ekipler teyakkuza geçti! Denizin içinde görünüyordu

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, sahilde ceset ihbarı yapılması üzerine ekipler harekete geçti. Dalgıçların uzun süren uğraşlarına rağmen denizde ve kıyı hattında ceset bulunamazken, hava şartları nedeniyle çalışmalar durduruldu. Çalışmaların yarın sabah devam edeceği öğrenildi.

Haber 11-03-2023 20:21