Zuhal Topal'lA İzdivaç Haberleri

Gelin adayı Hanife'den ilginç kutlama! Gerçekten mide bulandırıcı iğrenç olaylarla geçti birkaç günüm

İzdivaç programlarıyla tanındıktan sonra popüler olan ve sosyal medyada fenomen olan Hanife Gürdal, yeni yaşını ilginç bir notla kutladı. Gelin adayı Hanife, paylaşımında "Gerçekten mide bulandırıcı iğrenç olaylarla geçti birkaç günüm ve hatta bu günüm, başkaları adına üzülüp utandım, başıma da kötü olaylar geldi bayağı canım sıkıldı" dedi. Herkes Hanife'nin ne yaşadığını merak etse de ünlü yarışmacı açıklama yapmadı.

Magazin 27-06-2022 13:22

Gelin adayı Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yaz sezonunu açtı. Gelin adayı Hadife eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaşırken göğüs kısmına emojini sansür uygulamayı ihmal etmedi.

Magazin 23-05-2022 15:05

Naz Mila'dan Bakireyim yanıtı! Hayatımda hiç erkek yok

İzdivaç programlarıyla adını duyurduktan sonra sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Naz Mila takipçilerinin sorularını yanıtladı. Naz Mila bir takipçisinin sorusuna ise "Bakireyim aslında" yanıtını vererek dikkat çekti.

Magazin 07-01-2022 09:10

Gelin adayı Naz Mila cesur ceketiyle olay oldu! Hepiniz sütyen meraklısı oldunuz

Zuhal Topal İle İzdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Naz Mila program sonrasında da sık sık gündem oldu. Mila son olarak da ilginç sütyeniyle gündeme geldi.

Magazin 11-11-2021 09:28

Ünlü sunucu Zuhal Topal, meğer Sinan Çetin'in Film Gibi programında yer almış!

Ekranların beğeniyle takip edilen sunucusu Zuhal Topal'in, televizyonculuk kariyerine nerede başladığını görünce çok şaşıracaksınız!

Magazin 14-10-2021 16:32

Asla rahat durmuyor! Eski gelin adayı Naz Mila, ateşli paylaşımlarıyla olay yarattı

Zuhal Topal'la programıyla adını duyuran eski gelin adayı Naz Mila, Instagram hesabından yaptığı ateşli paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Mila, her geçen gün cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Magazin 15-09-2021 13:02

Naz Mila yine gündemde! 'Seks yapmayı beceremiyorum'

Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan Naz Mila, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mila son olarak da seks sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 01-03-2021 13:41

Zuhal Topal'a sürpriz albüm teklifi

Haftaiçi her gün Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla ekrana gelen ünlü oyuncu - sunucu, instagram hesabından bilinmeyen bir yönünü paylaştı. Paylaşımında eşi ile birlikte şarkı söyleyen Zuhal Topal izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Topal'ın bu paylaşımı ardından kendisine albüm teklifleri yağmaya başladı.

Magazin 29-03-2017 14:22

Türk izleyicisi Hanife'den kurtulamadı!

Hafta içi her gün Star Tv ekranında yayınlanan "Zuhal Topal'la" programında Hanife'nin dönüş heyecanı yaşandı.

Magazin 15-02-2017 09:41