Aleyna Çakır Haberleri Ve Son Dakika Aleyna Çakır Haberleri

Aleyna Çakır Haberleri Ve Son Dakika Aleyna Çakır Haberleri

Gerçek ismi Sema Esen olan Aleyna Çakır, 1999 yılında Ankara Keçiören’de dünyaya gelmiştir. Üniversite öğrencisi olan Çakır, 3 Haziran 2020’de Keçiören’deki evinde ölü olarak bulundu. Bornoz kuşağıyla kendini tavana asarak intihar eden Çakır’ın cansız bedenini sevgilisi Ümitcan Uygun buldu. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapora göre vücutta bulunan belirtilerin ölüme neden olacak nitelikte olmadığı, asılma dışında ölüme neden olacak tıbbi delillerin bulunmadığını vurguladı. Otopsisinde boyun bölgesinde ip izi ve bu iz altındaki kas dokusunda ekimoz tespit edilmiştir. Bu tespitler sonucunda ölümün asılma sonucunda meydana geldiğine oy birliğiyle karar verilmiştir.

Aleyna Çakır Haberleri

Cezaevinden yeni poz! Türkiye'nin kanını donduran Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışarak Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul eden Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı. Aylardır cezaevinde bulunan Uygun önce Aleyna Çakır'ın, ardından Esra Hankulu'nun ölümüyle Türkiye'nin hafızasına kazınmıştı.

Haber 18-03-2024 09:27

Aleyna Çakır'ı öldürmekle suçlanmıştı! Ümitcan Uygun hakkında gerekçeli karar: Tokat atıp bayılttıktan sonra...

Müge Anlı'da günlerce konuşulan Aleyna Çakır cinayetiyle ilgili baş şüpheli olan ve 4 yıl 10 ay hapse çarptırılan Ümitcan Uygun'un gerekçeli kararı açıklandı. 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'i ölümünden önce darp eden Ümitcan Uygun genç kadına tokat atıp bayılttıktan sonra yayın yaparak bu anları gösterdiği ve mağdur baygınken de tehditlerini sürdürdüğü belirtildi.

Haber 21-03-2022 14:00

Aleyna Çakır’ın babasından Ümitcan Uygun’un aldığı cezaya tepki! Ömür boyu içerde yatsın

Aleyna Çakır’ı darp edip videosunu sosyal medya üzerinden yaydığı gerekçesiyle görülen davada Ümitcan Uygun’a 4 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Çakır'ın babası Mehmet Esen, verilen cezaya tepki göstererek "4 yıl 10 ay değil ömür boyu içerde yatsın" dedi.

Haber 28-02-2022 14:59

Ümitcan Uygun'un cezası belli oldu! İndirim uygulandı mı? İşte yanıtı

Ümitcan Uygun'un yargılandığı Aleyna Çakır davasında yeni gelişme yaşandı. Birçok suçtan davası görülen Uygun'a 4 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Mahkeme Aleyna Çakır soruşturması kapsamında Uygun'a indirim yapmadı.

Haber 25-02-2022 16:15

Aleyna Çakır

Aleyna Çakır Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aleyna Çakır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika: 20 yaşındaki eşini pompalı tüfekle öldürmüştü! Emine Yanıkoğlu cinayetinde Aleyna Çakır detayı...

Son dakika haberi: Henüz 20 yaşında olan Emine Yanıkoğlu, yaklaşık bir buçuk sene önce eşi Soner Yanıkoğlu tarafından katledildi. Emine, eşinden ayrılmak istiyordu. 22 yaşındaki katil 'eşi kasten öldürme' ve 'tasarlayarak öldürme' suçlarından yargılanıyordu. Davanın seyrini değiştirecek bir gelişme yaşandı. Cinayet davasındaki Aleyna Çakır detayı da dikkat çekti.

Haber 07-02-2022 07:43

Son Dakika: Esra Hankulu'nun ölümünden yargılanan Ümitcan Uygun'un yeni görüntüleri ortaya çıktı! Google'dan kendini aramış...

Son dakika haberi: Ankara'da Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili yargılanan, Ümitcan Uygun (28) ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Uygun'un, delilleri yok etmek için telefonundaki rehberden Esra'nın ismini sildiği belirlendi. Ayrıca Esra'nın telefonunda da bazı veriler ile 112 hattını arama kaydının silindiği ortaya çıktı. Uygun'un yakalanmadan önce ‘Ümitcan Uygun son dakika’ yazarak, internette kendisiyle ilgili haberleri kontrol ettiği de öğrenildi. İşte o detaylar!

Haber 22-01-2022 14:35

Son Dakika: Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili yeni gelişme! Savcılık açıkladı

Son dakika haberine göre, Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin soruşturmada şüpheli olan, Esra Hankulu'nu ise "kasten öldürme" suçlamasıyla yargılanan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, boş arazide cansız bedeni bulunan anne Uygun'la ilgili, "Gülay Uygun kendi iradi eylemi neticesinde yaşamına son verdi" diyerek takipsizlik kararı verdi.

Haber 18-12-2021 14:26

Aleyna Çakır'ın babasından çarpıcı iddia! Kızının mezarının açılmasını istiyor

Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen'in, 3 Haziran 2020'de Ankara Keçiören'deki evinde boynunda iple ölü bulunması sonrası Kırşehir'deki babası Mehmet Esen otopsi raporlarının değiştirildiğini iddia ederek kızının mezarının açılmasını istedi.

Haber 30-10-2021 17:32

Ümitcan Uygun hakkında yeni dava! Aleyna Çakır'ı darbederken görüntüleri yayınlamıştı

'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen’i, ölümünden önce darbedip bayıltan Ümitcan Uygun (27) hakkında, o anları sosyal medyada canlı yayınlamasıyla ilgili, 'Bilişim sistemine hukuka aykırı olarak girme ve orada kalma' ve 'Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak' suçlarında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle yeni dava açıldı.

Haber 26-10-2021 15:01

Aleyna Çakır davasında yeni gelişme! Ümitcan Uygun: Ailesiyle ben barıştırdım

Ankara’da "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" suçlarından yargılanan Ümitcan Uygun, duruşmada Aleyna Çakır’ı küs olan annesi ve ağabeyiyle kendisinin barıştırdığını iddia etti.

Haber 15-10-2021 15:52

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun'dan ünlülere şok

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu'nun şüpheli ölümleriyle gündeme gelen Ümitcan Uygun, ünlülerden şikayetçi oldu.

Magazin 21-08-2021 13:39

Son Dakika: Ümitcan Uygun adliyeye sevk edildi

Ankara' da Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un da aralarında bulunduğu 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 06-08-2021 18:31

Aleyna Çakır’ın babasından canlı yayında Ümitcan Uygun isyanı: Bu bir seri katil

Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu da ölü bulundu. Çakır’ın babası Mehmet Esen canlı yayında isyan etti.

Haber 06-08-2021 14:34

Ümitcan Uygun gözaltına alındı! Akıllara Müge Anlı'daki o görüntüler geldi

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Sosyal medyada gündem olan bu olay sonrası akıllara Müge Anlı'daki o isyan geldi.

Magazin 05-08-2021 14:44

Ümitcan Uygun kimdir? Ümitcan Uygun kaç yaşında ve nereli?

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un, aynı evde kaldığı Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Bu haberin ardından Ümitcan Uygun'un kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Ümitcan Uygun'un adı, kız arkadaşı Aleyna Çakır'ın ölü bulunmasının ardından duyuldu.

Haber 05-08-2021 11:30

Gülben Ergen'den Ümitcan Uygun isyanı: Aleyna’yı döve döve bayılttıktan sonra...

Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Bu haberi duyan Gülben Ergen isyan etti.

Magazin 18-07-2021 09:36

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Ümitcan Uygun açıklaması

Ankara'da Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen ve "uyuşturucu kullanımını özendirmek" suçundan tutuklu bulunan Ümitcan Uygun'un tahliye edilmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi.

Haber 17-07-2021 17:13

Ümitcan Uygun kimdir? Ümitcan Uygun nerelidir, ne iş yapar?

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un cezaevinden tahliye edilmesinin ardından Ümitcan Uygun'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Ankara'da yaşayan Ümitcan Uygun aslen Yozgat Yerköylüdür. Twitter'da yayımladığı, Aleyna Çakır'ı döverek bayılttığı videosu ile tanındı.

Haber 17-07-2021 12:03

Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun tahliye edildi

Aleyna Çakır'ı işkence ederek öldürmekle suçlanan Ümitcan Uygun, bir kadınla uyuşturucu içtiği görüntüler sonrası 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklanmıştı. 6 ay tutuklu kalan Ümitcan Uygun'un tahliye edildiği öğrenildi.

Haber 17-07-2021 08:31

'Aleyna Çakır' davasında yeni gelişme! Zorla getirilme kararı verildi

Ankara'da, 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'i (21) ölümünden önce darbetmesiyle ilgili sevgilisi Ümitcan Uygun hakkında 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada, çağrılara rağmen duruşmalara katılmayan tanık Merve A.'nın zorla getirilmesine karar verildi.

Haber 02-06-2021 12:43

Aleyna Çakır davasında yeni gelişme! Aleyna'yı zorla çalıştırıp parasını alıyordu

Ankara'da, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i (21) ölümünden önce darbetmesiyle ilgili sevgilisi Ümitcan Uygun hakkında, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada Esen'in ev arkadaşı tanık olarak dinlendi. Tanık Sera E., Ümitcan Uygun'un, Esen'e şiddet uyguladığını ve zorla çalıştırarak parasını aldığını iddia etti.

Haber 28-05-2021 18:50

Aleyna Çakır kimdir? Aleyna Çakır davası son durum!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Aleyna Çakır, gündemde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen ve kamuoyunun yakından takip ettiği Aleyna Çakır davası son durum ise bu konuda en çok aranan başlıklar arasında yer alıyor. Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'un aldığı ceza ise bu davada en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Peki, Aleyna Çakır davası nedir? İşte, detaylar...

Haber 08-03-2021 17:58

Ümitcan Uygun ve babası hakkında yeni gelişme! 4,5 yıla kadar hapisleri istendi

Ankara'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen ve babası Mehmet Esen'e yönelik sözleri nedeniyle sevgilisi Ümitcan Uygun ile babası Durak Uygun hakkında, 'kişinin hatırasına hakaret' suçundan iddianame düzenlendi. İddianamede baba ve oğlunun 7 aydan 4,5 yıla kadar hapsi talep edildi.

Haber 02-03-2021 11:05

Aleyna Çakır'ın ailesi, Ümitcan Uygun'un ağabeyine karşı koruma kararı aldırdı

Ankara'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) babası Hikmet Esen ve ağabeyi Mehmet Esen, kızlarının ölümüyle ilgili soruşturmada ifadesi alınan Ümitcan Uygun'un ağabeyi E.U hakkında, kendilerini tehdit ettiği gerekçesiyle, 6 ay süreyle koruma kararı aldırdı.

Haber 26-02-2021 14:30

Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır itirafı: Bir kez tokat attım, bayıldı

Ankara'da, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i (21) ölümünden önce darbetmesiyle ilgili sevgilisi Ümitcan Uygun hakkında, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından açılan davanın görülmesine başlandı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık Uygun, "Bir kez tokat attım, astım hastası olduğu için bayıldı" dedi.

Haber 25-02-2021 15:43

Aleyna Çakır'ın üzerindeki DNA Ümitcan'a ait çıktı! Müge Anlı'nın sözleri yayına damga vurdu

Aleyna Çakır'ın ölümü soruşturması kapsamında istenen Adli Tıp Kurumu raporunda, Çakır'ın bedeninde tespit edilen DNA örnekleri ile Ümitcan Uygun'un DNA'sının uyumlu olduğu tespit edildi. Konu hakkında açıklama yapan Müge Anlı ise "Ben sabırla iddianamenin hazırlanmasını bekliyorum. O zaman burada herkes her şeyi konuşacak" dedi.

Magazin 05-02-2021 13:45

Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen: Kızımın mezarına giderek müjdeyi verdim

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ölümü soruşturması kapsamında istenen Adli Tıp Kurumu raporunda, Esen’in bedeninde tespit edilen DNA örnekleri ile Ümitcan Uygun’un DNA’sının uyumlu olduğunun tespit edilmesi sonrası Esen’in Kırşehir’de bulunan babası Mehmet Esen, kızının mezarına giderek müjdeyi verdiğini söyledi.

Haber 05-02-2021 11:02