Rasim Öztekin Haberleri Ve Son Dakika Rasim Öztekin Haberleri

Rasim Öztekin Haberleri Ve Son Dakika Rasim Öztekin Haberleri

Türk Tiyatrosu’nun önemli sanatçıları arasında yer alan Rasim Öztekin, 1959 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Günümüzde birçok kişinin örnek olarak gösterdiği Öztekin, yıllar boyunca yaptığı çalışmalarla birlikte adından sık sık söz ettirdi. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren ünlü sanatçı, lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Bölümü’nde tamamladı. İstanbul’daki Akademik Sanatçılar Topluluğu’nda sahne almaya başlayan Öztekin, Kadıköy Halk Eğitim’deki tiyatro oyunlarında da sahne aldı. Türk televizyon tarihinde de önemli bir yeri olan Rasim Öztekin, birçok televizyon programı ve dizisinde ekranlara çıktı. 2003 yılında Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında “en iyi yardımcı erkek oyuncu” ödülünü aldı.
Kariyeri boyunca çok sayıda tiyatro oyununda sanne alan, diziler ve filmlerde oyanan deneyimlği oyuncu Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmiştir.

Rasim Öztekin Haberleri

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-2024 14:34

53 kilo vermişti... Pelin Öztekin üstsüz pozuyla tepki çekti! Ne gereksiz...

Rasim Öztekin'in kızı oyuncu Pelin Öztekin sık sık değişimiyle gündeme geliyordu. 6 ayda 53 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin bu sefer ise üstsüz pozuyla adından söz ettirdi. Yunanistan tatilinden üstsüz pozunu paylaşan oyuncu eleştirildi.

Magazin 11-08-2023 14:18

93 kilo vererek adeta bambaşka biri oldu! Pelin Öztekin'in son hali gündem oldu

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası adeta bambaşka birine dönüştü. Tam 93 kilo veren Öztekin, değişimiyle sık sık gündem oluyor. Şu sıralar imaj değişikliği yapan Pelin Öztekin'in son haline yorum yağdı.

Magazin 03-07-2023 17:42

Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Düğün Dernek 2 filmi Star TV'nin yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Rasim Öztekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Serinin ikinci filmi olan yapım, izleyiciye eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor. Peki, Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 25-06-2023 20:11

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin'den duygusal paylaşım!

Esra Kazancıbaşı Öztekin, geçtiğimiz sene yaşamını yitiren eşi Rasim Öztekin ile evlilik yıl dönümünü yayınladığı duygusal gönderi ile kutladı. Kazancıbaşı, "Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı... Şimdi hiçbiri kalmadı. Ben değil, bizken, seninleyken yaşadığım tüm güzellikleri sanki bir deprem yıkıp, geçti..." satırlarını paylaştı.

Magazin 06-09-2022 10:32

Eskişehir 8. Liselerarası Tiyatro Şenliği sona erdi

Eskişehir 8. Liselerarası Tiyatro Şenliği sona erdi

Yurthaber 15-06-2022 12:08

Esra Kazancıbaşı Öztekin: Rasim kavuğu Şevket'e devredince rahatladı

Rasim Öztekin’in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, "Sonsuz Aşk Rasim’im” adlı kitabında ünlü oyuncunun Ferhan Şensoy’dan devraldığı kavuktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Magazin 11-06-2022 15:45

96 kilo veren Pelin Öztekin bikinisiyle adeta şov yaptı! Sizi seyretmek güzel Pelin hanım

Usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin mide küçültme ameliyatıyla adeta başka biri oldu. Fazla kilolarından kurtulan Öztekin, bikinisiyle denize balıklama atladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-05-2022 22:55

Düğün Dernek konusu nedir? Düğün Dernek oyuncuları kimlerdir? Düğün Dernek filmi hangi yıl, nerede çekildi?

Düğün Dernek filmi ile kahkaha tufanına hazır mısınız? Komedi denince akla kuşkusuz Düğün Dernek filmi gelir. Türk komedi filmi olan Düğün Dernek televizyon ekranlarına bir kez daha geliyor. Düğün Dernek filmi yayınlanmadan önce size filmin konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. İşte haberin detayları!

Trend 05-04-2022 18:01

Rasim Öztekin'in ölümünün birinci yılında kızı Pelin Öztekin ve eşi Esra Kazancıbaşı'ndan duygusal paylaşım

Usta sanatçı Rasim Öztekin, ölümünün birinci yılında eşi Esra Kazancıbaşı ve kızı Pelin Öztekin tarafından anıldı. Öztekin, babasıyla fotoğrafını paylaşarak "Yanımda olmasan da ellerin hep omuzlarımda bunu biliyorum" derken Kazancıbaşı da "Senin ve benim gibi birbirlerini büyük sevdayla sevenleri ölüm asla ayıramaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-03-2022 16:53

Rasim Öztekin kimdir? Ne zaman ve neden hayatını kaybetti? Rasim Öztekin filmleri nelerdir?

Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesinin üzerinden tam bir yıl geçti. Usta oyuncu ölüm yıl dönümünde anılıyor. Türk tiyatrosunun beşinci kavuklusu olan ünlü oyuncu günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Bu kapsamda Rasim Öztekin kimdir? Ne zaman ve neden hayatını kaybetti? Rasim Öztekin filmleri nelerdir? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 08-03-2022 09:18

Rasim Öztekin'in vefatından önce rol aldığı son filmi kızı Pelin Öztekin açıkladı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'le ilgili pek kimsenin bilmediği bir bilgiyi kızı Pelin Öztekin açıkladı. Oyuncu Pelin Öztekin, babasının vefat etmeden önce rol aldığı son filmin Mart ayında sinemalarda vizyona gireceğini duyurdu. Pelin Öztekin, "Babam vefat etmeden önce bir filmde rol almıştı. Babam filmini gökyüzünden izleyecek" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-02-2022 23:36

Yazı özleyen Pelin Öztekin'den bikinili poz! 93 kilo vermişti

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin sosyal medyayı aktif kullanıyor. 2014 yılında 153 kiloyken mide küçültme ameliyatı olarak bambaşka biri olan Pelin Öztekin yazı özledi. Öztekin yaz aylarında verdiği bikinili bir pozunu paylaştı. Pelin Öztekin o dönem 93 kilo vermişti.

Magazin 18-01-2022 09:18

Seksenler ekibi usta oyuncu Rasim Öztekin'i unutmadı! Doğum gününde andı

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler ekibi, dizide yıllarca Fehmi karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin’i 14 Ocak'taki doğum gününde unutmadı ve özel video hazırladı. Videoda, Öztekin'in Seksenler grubuna attığı son mesaja da yer verildi. Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, bu anma videosunu "Bugün sensiz geçecek ilk doğum günün" notuyla paylaştı.

Magazin 14-01-2022 20:10

2021'de ustalara bir bir veda ettik... Vefatlarıyla Türkiye'yi yasa boğdular

2021 yılında gösteri, sanat dünyasından birçok ünlü isim aramızdan ayrıldı. İşte 2021'de vefatlarıyla Türkiye'yi yasa boğan o isimler...

Magazin 23-12-2021 11:01

Pelin Öztekin'den duygulandıran Rasim Öztekin paylaşımı! Geçmişe götürdü

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin'e olan özlemini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Magazin 09-11-2021 14:15

93 kilo vermişti! Pelin Öztekin Ekim sonu denize girdi

Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden usta isim Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, tüp mide operasyonu ile 93 kilo vermişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Öztekin, Ekim ayının sonunda yaptığı Kaş, tatilinden paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Magazin 29-10-2021 11:18

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı bir kayıp daha yaşadı

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin’in eşi aradan geçen 7 ayın ardından yeni bir kayıpla daha sarsıldı. Usta ismin vefatından 7 ay sonra eşi Esra Kazancıbaşı ile birlikte sahibi oldukları Alman Kurdu cinsi köpekleri Diego da hayata gözlerini yumdu.

Magazin 14-10-2021 16:02

Esra Kazancıbaşı'ndan eşi Rasim Öztekin'e duygusal mesaj

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı duygusal paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 06-09-2021 15:04

Pelin Öztekin tatilinin her anını paylaştı! En son poz yataktan...

Verdiği 93 kilo ile fit bir vücuda kavuşan Pelin Öztekin bir süredir Kaş'ta tatil yapıyordu. Öztekin babası Rasim Öztekin'in yakın dostu Ferhan Şensoy'un ölümü sonrasında da tatil paylaşımlarına devam etti.

Magazin 05-09-2021 09:55

Ferhan Şensoy'un dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım

Ferhan Şensoy'un ölüm haberi sonrası ünlü isimlerin paylaşımları dikkat çekiyor. Ferhan Şensoy'un dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin ölüm haberinin ardından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-08-2021 12:13

Ferhan Şensoy fotoğrafta yaşayan tek isimdi! 32 yıl önce...

Usta oyuncu Ferhan Şensoy'un ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Şensoy, 1987 yılında 'İstanbul'u Satıyorum' adlı tiyatro oyununda çekilen fotoğraftaki hayatta olan son kişiydi.

Magazin 31-08-2021 09:45

Ferhan Şensoy'un ölüm haberi sonrası Rasim Öztekin'e veda mektubu gündem oldu

Ferhan Şensoy'un ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Ferhan Şensoy kısa süre önce yakın arkadaşı Rasim Öztekin'i kaybetmişti. Usta oyuncunun dostuna veda mektubu gündem oldu.

Magazin 31-08-2021 09:35

Pelin Öztekin geleneğini bozmadı! Denizin içinde paylaştı

Kısa bir süre önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin yoğun geçen günlerinin ardından soluğu Kaş'ta aldı. Öztekin geleneğini bozmadı ve denizin içinden paylaşım yaptı.

Magazin 29-08-2021 08:02

Seksenler yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Seksenler yeni bölümde ne oluyor?

2012 yılında başlayan Seksenler dizisi TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatının ardından kısa bir süre ara verilen dizi, yeni sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Dizinin kadrosuna ise yeni sezonda Zeynep Demirel ve Reha Özcan katıldı. Bunun ardından ise Seksenler kadrosuna 3 yeni oyuncu daha katıldı. Yeni sezonda duygu dolu anlara sahne olan Seksenler dizisi, bu akşam yeni bölümü ile TRT 1’de!

Magazin 05-08-2021 13:55

Pelin Öztekin, hayatını kaybeden babası Rasim Öztekin hakkında gelen çirkin mesajı ifşa etti!

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, babası hakkında gelen çirkin mesajı sosyal medya hesabından ifşa ederek tepki gösterdi.

Magazin 30-06-2021 14:49

Rasim Öztekin’in binmeye doyamadığı klasik otomobili

Çocukken başlayan klasik otomobil hobisini profesyonelliğe dökerek mesleğe dönüştüren İKOD Kurucu Üyesi Semih Erüstün, Beykozda düzenlenen 'Yaza Merhaba Partisi'ne 54 model Plymouth Belvedere otomobiliyle katıldı. 8 Martta hayata veda eden usta oyuncu Rasim Öztekin'in 1972 model Chevroleti ise, bu yıl 'Yaza Merhaba Partisi'nde yoktu. Öztekin'in klasik otomobilini de restore ettiğini söyleyen Erüstün, "Çok sevdiği otomobile doya doya binemedi" dedi.

Magazin 28-06-2021 16:54

Seksenler dizisinde Fehmi'ye duygusal veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin için anma videosu

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler 9. yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Seksenler'de yıllarca Fehmi karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için ise duygulandıran bir anma videosu yayınlandı.

Magazin 25-06-2021 01:59

Pelin Öztekin denizden paylaştı! Beğeni yağdı

153 kilodan 60 kiloya düşmesiyle büyük bir değişim geçiren Pelin Öztekin denize girdi ve çekilen bir karesini sosyal medyada paylaştı.

Magazin 24-06-2021 16:52

Rasim Öztekin neden öldü? Rasim Öztekin kimdir? Ne zaman öldü?

Usta oyuncu Rasim Öztekin, Türkiye için önemli tiyatro oyuncularından biriydi. 62 yaşında hayatına veda eden Rasim Öztekin, ölümü ile tüm sevenlerini yasa boğdu. Seksenler dizisindeki rolü ile 2012 yılından beri Fehmi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Rasim Öztekin, Ferhan Şensoy’dan kavuğu teslim almasını ardından kendisi de kavuğu Şevket Çoruh’a teslim etmiştir. Tiyatro camiası için önemli bir yere sahip olan Rasim Öztekin, neden öldü?

Magazin 24-06-2021 13:58

Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Seksenler dizisinin oyuncuları kimdir?

Seksenler dizisi, 2012 yılından beri TRT 1 ekranlarında yayınlanan, sıcak bir aile dizisi olarak ekranlara geliyor. Severek izlenen dizinin başrollerinde usta tiyatrocu Rasim Öztekin de yer alıyordu. Rasim Öztekin’in üzücü vefatının ardından ise yeni sezona Fehmi karakteri olmadan devam edecek olan Seksenler dizisi, 24 Haziran Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Magazin 24-06-2021 11:50

Seksenler'de yeni Fehmi kim olacak? Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Seksenler dizisi, birçok kişi tarafından çok seviliyor. Ne yazık ki Seksenler dizisinde Fehmi karakterine hayat veren usta oyuncu Rasim Öztekin geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda hayatını kaybetmiş ve geride bıraktığı birçok sevenini de üzmüştü. Rasim Öztekin’in ölümünün ardından yeni sezonu için kolları sıvayan Seksenler dizisindeki Fehmi karakterine ne olacağı ise izleyiciler tarafından merak edildi.

Magazin 23-06-2021 10:03

Sermiyan Midyat kimdir? Sermiyan Midyat kaç yaşında ve nereli?

Sermiyan Midyat; oyuncu, yönetmen ve aynı zamanda senaristtir. Senaryosunu kendi yazdığı filmlerde de oynamıştır. Magazin gündeminde sıklıkla yer alan Sermiyan Midyat, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Sosyal medya paylaşımları ile sürekli gündemde kendine yer bulan Midyat, birçok dizi ve filmde rol almıştır. Peki başarılı oyuncu Sermiyan Midyat kimdir?

Magazin 11-06-2021 01:45

Seksenler dizisi geri dönüyor! | Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? İşte Seksenler dizisi yeni sezon tarihi!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi, yeni sezonu ile geri geliyor. Rasim Öztekin’in vefatının ardından yerine kimin geleceği sıkça gündemde yer alırken, dizi yeni sürprizleri ile geri dönüyor. Seksenler dizisinin sezon tanıtımının yayınlanması ile beraber, dizinin yayın tarihi de beli olmuş oldu. Peki, Seksenler dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 08-06-2021 21:49

Pelin Öztekin annesini paylaştı! Sen benim yanıma kalansın

Kısa süre önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin annesini sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 08-06-2021 15:23

Seksenler'de yeni Fehmi kim olacak? Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek?

TRT 1'de yayınlanan ve ekran ömrü oldukça uzun olan sevilen dizilerden olan Seksenler'de 'Fehmi' rolüne hayat veren usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimiz aylarda geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığının sonrasında hayatını kaybetmişti. Bu üzücü olayın ardından usta oyuncunun yerine diziye kimin geleceği merak edilmeye başlandı. Peki Seksenler'de yeni Fehmi kim olacak? Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek? İşte yanıtı...

Magazin 08-06-2021 11:11

93 kilo veren Pelin Öztekin'den bikinili poz! O pozları takipçilerini ikiye böldü

Pelin Öztekin'de tatil sezonunu açan ünlü isimlerin arasına katıldı. Yıllarca fazla kilolarıyla başı dertte olan Öztekin, ani değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Verdiği 93 kilo ile fıt bir görünüme sahip olan ünlü oyuncu, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamasıyla gündeme geldi. İşte Pelin Öztekin'in son hali...

Magazin 01-06-2021 13:38

Pelin Öztekin’in paylaşımı takipçilerini ikiye böldü! Babanı kaybettin

153 kiloyken 93 kilo vererek 60'a düşen ve büyük bir değişim geçiren ünlü oyuncu Pelin Öztekin, tatil sezonunu açtı. Üç ay önce babası Rasim Öztekin'i kaybeden oyuncu Pelin Öztekin'in paylaşımı ise takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 01-06-2021 13:33

Ferhan Şensoy: Bu sorumluktan kurtulmak bana huzur oldu

Ortaoyuncular ekibinin ve oyuncularının sorularını yanıtlayan Ferhan Şensoy samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 01-06-2021 10:29

Babası Rasim Öztekin'i kaybeden Pelin Öztekin paylaşımıyla yürek yaktı

2 ay önce babası Rasim Öztekin'in kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Pelin Öztekin, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla olan fotoğrafını paylaşan Öztekin, "Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-05-2021 09:43

Seksenlerde yeni Fehmi kim olacak? Rasim Öztekin'in yerine Reha Özcan mı geliyor?

TRT ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatının ardından yeni Fehmi Baba karakteri belli oldu mu? Yapımcı ve senarist Birol Güven tarafından yapılan açıklamada dizinin yen, Fehmi rolüne hayat verecek olan ismin Reha Özcan olacağı tahmin ediliyor. İşte, ayrıntılar...

Magazin 25-04-2021 00:15

Pelin Öztekin'den duygusal paylaşım! 'Ah be baba neden her şey bu kadar zamansız?'

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin yaptığı duygusal paylaşımla tüyleri diken diken etti. Babasını kaybeden genç oyuncu özlemini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-04-2021 10:04

Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek? Seksenler'de yeni fehmi belli oldu mu? 


Usta sanatçı Rasim Öztekin’in Seksenler dizisinde canlandırdığı Fehmi karakteri ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Vefat eden Rasim Öztekin’in yerine kimin geleceği hâlâ belli olmadı. Babacan tavırlarıyla dikkat çeken Seksenler’deki yeni Fehmi’nin, usta sanatçı Rasim Öztekin’in yerini doldurabileceği bir isim olması açısından titizlikle çalışılıyor.

Haber 19-04-2021 12:47

Seksenler'de yeni Fehmi belli oldu mu? Rasim Öztekin'in neden öldü, yerine kim gelecek?

TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisinde Fehmi karakterine hayat veren usta oyuncu, tiyatrocu Rasim Öztekin’in ölümünün ardından belirsizlik devam ediyor. Seksenler’in Fehmi babasını canlandıran Rasim Öztekin’in yerine gelecek isim henüz açıklanmadı.

Magazin 12-04-2021 12:06

Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek? Seksenler'de yeni Fehmi belli oldu mu?

TRT ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefat etmesinin ardından yeni Fehmi Baba karakteri hâlâ belirlenmedi. Fehmi rolüyle herkesin gönlünde taht kuran Rasim Öztekin’in yerine kimin geleceğine dair bir bilgiler araştırılıyor. Peki Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek? Seksenler'de yeni Fehmi belli oldu mu ?

Magazin 06-04-2021 15:01

Seksenler'de Rasim Öztekin'in yerine kim gelecek? Yeni Fehmi belli oldu mu?


TRT ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefat etmesinin ardından yeni Fehmi Baba karakteri hâlâ belirlenmedi. Fehmi rolüyle herkesin gönlünde taht kuran Rasim Öztekin’in yerine kimin geleceğine dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Magazin 31-03-2021 11:07

Rasim Öztekin'in eşi paylaştı! 'İçimde tarifsiz bir sızı'

Geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, duygusal bir paylaşımda bulundu. Öztekin ile çekilen bir karesini paylaşan Kazancıbaşı, "Aklım hep o günde. O anda. İçimde tarifsiz bir sızı. Özlüyorum, hem de çok" dedi.

Magazin 26-03-2021 09:02

Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi? İşte Mandıra Filozofu oyuncuları...

Mandıra Filozofu filminde şehir yaşamından ve insanlardan uzakta köyünde yaşayan Mustafa Ali, köyünde doğayla iç içedir. Zamanının çoğunu kitap okuyarak ve doğayla geçiren Mandıra Filozofu Mustafa Ali, arsasını satın almaya çalışan iş insanı Cavit beyle sıkı dost olur…

Trend 22-03-2021 13:46

Galatasaray, Rizespor maçı öncesi Rasim Öztekin'i unutmadı

Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in Türk Telekom Stadyumu'ndaki yeri ayrıldı.

Spor 19-03-2021 18:37