Cansu Akalp

Cansu Akalp

@cansu-akalp
Mynet Haber / İçerik Editörü

Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme!

Küçükçekmece Menekşe sahilinde teyzesi ile pikniğe giden 5 yaşındaki Edanur Gezer, İBB kazı çalışmasında oluşan su dolu çukura düşerek hayatını kaybetmişti. Edanur'un ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmada, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 06-05-2024 18:25

Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu! 14 dakika havada kaldı

Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.

Haber 06-05-2024 17:16

Aksaray'dan kötü haber! Ahır çöktü: 50 küçükbaş hayvan telef oldu

Aksaray'da kerpiçten yapılan ahırın, yağış nedeniyle ağırlaşan toprak tavanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan 50 küçükbaş hayvan öldü. AFAD ekibi 80 küçükbaş hayvanı canlı olarak kurtardı, 50 küçükbaş hayvan ise enkaz altında kalıp telef oldu.

Haber 06-05-2024 01:21

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! İlk soruda elenen yarışmacı heyecanına yenik düştü

ATV'nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster?, ilgiyle izleniyor. Oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster?'de bu hafta şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Yakup Şahin isimli yarışmacı, heyecanına yenik düştü. Yarışmacı ilk soruda elenerek büyük şaşkınlık yaşadı. İşte yarışmacının elendiği soru ve yanıtı....

Magazin 05-05-2024 23:44

Son dakika| Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem! Derinliği...

Van'ın Tuşba ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Haber 05-05-2024 23:14

Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e sert sözler: Kıytırık bir ESKİ siyasetçisin

Spiker Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu için sarf ettiği sözler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, Aydın'a tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre devam etti. Sosyal medya hesabından karşılıklı atışan ikiliye eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Buket Aydın'ı savunan Gökçek, 'Altı üstü kıytırık bir profesörsün haddini bileceksin' dedi. Ünlü ekonomist bu sözlerin üzerine Melih Gökçek'e sert sözler söyledi. İşte detaylar....

Haber 05-05-2024 22:51

Katar'da acil toplantı! CIA başkanı da katılıyor

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı William Burns, Katar Başbakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile İsrail ve Hamas arasında devam eden ateşkes müzakereleriyle ilgili acil bir toplantı için Katar’a gidiyor.

Haber 05-05-2024 20:54

Aksaray’da film sahnelerini aratmayan kovalama! İtirafı şaşkına çevirdi: Suç makinesiyim, firarım

Aksaray'da film sahnelerini aratmayan anlar yaşandı. Polisin şüphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istediği 2 şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, yağma suçundan 13 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis memurlarına "Neden kovalıyorsunuz?" diye kızıp, "Suç makinesiyim, firarım" diye de itiraf da bulundu.

Haber 05-05-2024 20:35

O ile mayıs ayında kar sürprizi! Vatandaşlar şaşırdı

Erzurum'un İspir ilçesine mayıs ayında kar yağdı. Yedigöl Mahallesi'nde çiçek açan ağaçlar ve araziye yağan kar vatandaşları şaşırttı.

Haber 05-05-2024 19:58

Yüzüklerin Efendisi'nin kral Théoden'i, Bernard Hill hayatını kaybetti

Yüzüklerin Efendisi serisinde Kral Théoden’i canlandıran ünlü oyuncu Bernard Hill, 79 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 05-05-2024 18:58

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan KKTC'de 'sahte diploma'dan tutuklandı!

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nden aldığı doktora diplomasının sahte olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Haber 05-05-2024 18:16

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı! 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararına göre katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.

Haber 04-05-2024 01:20

Huzurevinde dehşet dolu dakikalar! İki elinde bıçak bulunan zanlı kameralara saniye saniye yansıdı

Antalya'da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. İki elinde bıçak bulunan zanlının koridorda huzurevinin güvenlik görevlisiyle karşı karşıya gelmesi ve dehşet dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 04-05-2024 00:41

‘Köyün tamamı terör yanlısı’ diyen öğretmen hakkında yeni gelişme! Milli Eğitim Bakanı Tekin'den açıklama geldi

Bir köy ilkokulunda öğretmenlik yapan Ayşegül Avcı’nın 23 Nisan etkinliği paylaşımında “Köyün tamamı terör yanlısı” sözleri gündem olmuştu. Avcı’nın açığa alındığı ve sürüldüğü iddia edilmişti. Konuya ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 03-05-2024 23:06

İstanbul'da dehşet dolu anlar: Bir kadını zorla taksiye bindiren şahıs gözaltına alındı

Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilmişti. Kadını zorla taksiye bindiren şahıs gözaltına alındı.

Haber 03-05-2024 21:53

Kuyumculardan vatandaşlara 'altın' uyarısı: Biz bile ayırt edemiyoruz

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte vatandaşlar altına yöneldi. Gaziantep’te düğün sezonunun açılmasıyla altın fiyatlarındaki yükseliş vatandaşları imitasyon ürünlere yöneltti. Kuyumcular ise vatandaşları altın alırken dikkat etmeleri yönünde uyardı. İşte uyarılar...

Haber 03-05-2024 21:33

Diyarbakır'da dere kenarında buldukları cisim patladı! Kardeşlerden 1'i öldü, 1'i yaralandı

Diyarbakır'a Bingöl’ün Karlıova ilçesinden gelerek kırsalda hayvanlarını otlatan kardeşlerin dere kenarında bulduğu cismin patlamasıyla 18 yaşındaki Ömer Koç hayatını kaybetti, kardeşi 15 yaşındaki Hamza Koç ise yaralandı.

Haber 03-05-2024 20:53

Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti

Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 03-05-2024 18:58

Akıllara depremdeki örnek davranışıyla kazınmıştı! Ölümü bir ilçeyi yasa boğdu

Kahramanmaraş'ta yıkılan binanın enkazından kurtardıkları yaşlı adama ayağındaki botlarını çıkarıp giydirdiği görüntüleri gündem olan Amasya Merzifonlu itfaiyeci Kürşat Aydın'dan acı haber geldi. Aydın, Samsun’da evinde ölü bulundu. Depremin sembolü o botlarını bir daha giymeyen 43 yaşındaki Aydın'ın ani ölümü memleketindeki sevenlerini yasa boğdu. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, başsağlığı mesajı yayınlayarak üzüntüsünü paylaştı.

Haber 03-05-2024 18:22

En acı tesadüf! Kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu

Bartın'daki yangın faciasında ölü sayısı 2'ye çıktı. Bartın'da 9 gün önce engelli Tevfik Çetinbağ'ın hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan eşi de hayatını kaybetti. Çiftin 6 yıl önce evlat acısı yaşadıkları ortaya çıkarken, kazada ölen 9 yaşındaki kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu.

Haber 01-05-2024 23:58

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde acı haber! 1 işçi iş kazasında öldü, 1 işçi de yaralandı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu metrelerce yüksekten düşen işçilerden Necati Er (44) hayatını kaybederken, ağır yaralanan Bakır Karataş (22) ise hastanede tedavi altına alındı.

Haber 01-05-2024 23:12

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden şehir içi ulaşım açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Mayıs nedeniyle kapalı olan bazı hatların açıldığını, bazı hatlarının ise henüz kapalı olduğunu duyurdu.

Haber 01-05-2024 21:04

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-2024 20:36

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-2024 18:37

Oktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ünlü repliğini tekrarladı! Kenan İmirzalıoğlu, Ezel yıllarına götürdü

Efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi 2009 yılında seyirciyle buluşmuştu. Kenan İmirzalıoğlu, Ömer karakteriyle hafızalara kazınmıştı. İmirzalıoğlu, Kafa TV'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Fenomen programında 'Ömer' karakterinin meşhur repliğini söyledi. Kafa TV'de programa konuk olan bir başka efsane isim de Oktay Kaynarca'ydı. Kaynarca, yıllar sonra Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini tekrarladı. İşte o anlar...

Magazin 01-05-2024 17:35

TL mevduat hesapları için vergi düzenlemesi! Resmi Gazete'den duyuruldu: 31 Temmuz detayı

Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları güncellendi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7.5'e yükseldi. 1 yıla kadar olan vadeli hesapların stopaj oranı, yüzde 3'ten yüzde 5'e yükseldi. Ancak oranlar 31 Temmuz'a kadar yani 3 ay boyunca geçerli olacak.

Finans 01-05-2024 08:19

Muhammed Nur Nahya’dan Diyanet'e göndermeli video! Akşam namazına, Kadıköy'den Beşiktaş'a gidiyorsun A8 lazım

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi tartışmaları sürerken, Diyanet'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya, Diyanet'in lüks arabasını konu aldı. Sosyal medya fenomeni Nahya, Ali Erbaş’ı diline doladı. İşte o paylaşım...

Haber 01-05-2024 01:01

Manisa'da dehşet! Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı, ardından kendi kafasına sıktı

Manisa'da dehşet dolu bir olay yaşandı. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde birlikte yaşadığı kadını av tüfeğiyle öldürüp kuyuya atan şahıs, ardından kendi kafasına ateş etti. Ağır yaralanan şahıs tedavi altına alındı.

Haber 30-04-2024 23:58

DMM'den açıklama: 'İsrail'in asılsız iddialarına itibar etmeyiniz'

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden İsrail açıklaması geldi. DMM, "İsrail'in propaganda hesaplarından paylaşılan bir sosyal medya hesabının, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına ait olduğu' yönündeki iddialar doğru değildir. İsrail'in dünya kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialarına itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

Haber 30-04-2024 22:21

Esenyurt’ta eskort ile pazarlık kavgası sırasında kardeşini öldüren şahsın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

Esenyurt’ta iddiaya göre eve eskort çağıran ve fiyat konusunda anlaşamayan ağabey kardeş, kadının arkadaşları ile kavga etti. Ağabey, kavga ettiği kişilere karşı bıçağını kullanmak isterken yanlışlıkla kardeşini şah damarından yaralayarak ölümüne neden oldu. Kavga sırasında kardeşini öldüren şahsın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüye arbede anları ve şüphelinin bıçak savurarak etrafındakileri yaraladığı anlar yansıdı.

Haber 30-04-2024 21:50

AK Parti medyasında büyük kavga, ihanet suçlaması! Ekibin tetikçiliğini, kalemşörlüğünü yapıyor

Türkiye, yeni Anayasa konusunu tartışırken bir yandan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi siyasetin gündeminde. Yaşanan tartışmalar AK Parti medyasındaki isimler arasında da gerilime neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son dönemdeki yazılarına gazeteci Mehmet Çek'ten sert tepki geldi. Çek, "Abdülkadir Selvi, Ak Parti merkez temsil alanlarında etkili ve seçim hezimetinin de birinci dereceden sorumlusu ekibin tetikçiliğini, kalemşörlügünü yapıyor." dedi.

Haber 30-04-2024 20:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim açıklaması! 1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesine gölge düşürmeye çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda “13. Çalışma Meclisi Yemeği”nde konuştu. 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Muhalefet ve bazı marjinal yapılar, Taksim tartışmasıyla 1 Mayıs'ın bayram havasında geçmesine gölge düşürmeye çalışıyor. Sendikalarımızı ve siyasi partilerimizi 1 Mayıs atmosferine zarar verecek adımlardan uzak durmaya davet ediyorum." dedi.

Haber 30-04-2024 19:41

Festivalde gösteri yapan yamaç paraşütçüsünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü, işte o anlar...

Şırnak Güçlükonak'ta festivalde gösteri yapan paraşütçü ters rüzgara kapılarak kayalıklara düştü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. İşte detaylar...

Haber 30-04-2024 19:20

Şırnak'tan acı haber geldi! Askeri araç devrildi: 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralı

Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralandı. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ve Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş'ın cenazesi törenle memleketlerine uğurlandı.

Haber 30-04-2024 18:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel arasındaki görüşmenin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşmenin detayı belli oldu. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da görüşecek.

Haber 30-04-2024 18:08

Samsun'da dehşet! Kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisini banyoda başından vurarak öldürdü

Samsun'da dehşet dolu bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Ertuğrul T., kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutu büyüyünce Ertuğrul T., çocuğunun annesi Gülcan Güneş'i banyoda tabancayla başından vurarak, öldürdü. Birlikteliklerinden olan küçük çocuğu da alıp kaçan Ertuğrul T., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Haber 30-04-2024 01:01

SON DAKİKA| 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak!

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 30-04-2024 00:34

Adana'da yol çöktü! Seyir halindeki kamyon bir anda çukura gömüldü

Adana'da seyir halindeki bir kamyon, yolun çökmesiyle oluşan çukura düştü. Kamyonun tamamı neredeyse çukura gömülürken, olayda yaralanan olmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 30-04-2024 00:14

İstanbul Tabip Odası'nda gündem seçim: 'Değişim istiyoruz'

İstanbul Tabip Odası’nın 5 Mayıs’taki seçimleri yaklaşırken hekim grupları da seçim stratejilerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetçi Hekimler” de seçimde hangi grubu destekleyeceklerini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Haber 29-04-2024 23:31

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor!

Concentrix + Webhelp ticari adı altında faaliyet gösteren global teknoloji ve hizmet şirketi olan Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), bugün adını Concentrix olarak değiştirdiğini ve marka gelişimini sürdürdüğünü duyurdu.

Haber 29-04-2024 22:31

Türkiye'den Fransa Ulusal Meclisinin Asuriler ve Keldanilere ilişkin kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisinin Asuriler ve Keldanilere ilişkin kararında Osmanlı dönemine dair hukuki ve tarihi temelden yoksun ithamlarda bulunmasına tepki gösterdi.

Haber 29-04-2024 22:15

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.

Haber 29-04-2024 21:23

Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi.

Haber 29-04-2024 20:45

CHP'li başkan adayı başından vurulmuş halde evinde ölü bulundu!

Diyarbakır'da yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Sur Belediye Başkan adayı olan Abdülkadir Bedir, yakınları tarafından evde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Haber 29-04-2024 20:24

Ünlü oyuncu Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı

Fransız oyuncu Gerard Depardieu'nun cinsel saldırı suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Hakkında çok sayıda cinsel saldırı suçlaması bulunan Depardieu, Ekim 2023'te Le Figaro'da yayımlanan açık mektubunda hakkındaki iddiaları reddederek “Asla ve asla bir kadını taciz etmedim.” demişti.

Magazin 29-04-2024 19:53