Şişli'de polis merkezinin önünde 2 kişi bir saldırgan tarafından silahla vurularak yaralandı. Silahlı saldırgan olay yerinde yakalanırken, birisi kafasından bir diğeri karnından yaralanan kişiler hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Şişli'de kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Tuğba Erçakar'ı darp ettiği için çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra olayın gerçekleştiği evin sahibi Ceylan A.'yı da ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle tekrar gözaltına alınan Mehmet Hanifi B. çıkarıldığı adliyede adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.
Şişli'de ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından dakikalarca tekme tokat darp edilen genç kadın görüntüleri sosyal medyada infial yaratmıştı. Adaletin yerini bulması için herkesten yardım istediğini aktaran Tuğba Erçakar, yaşadığı dehşeti anlattı.
Koronavirüs salgınına karşı yapılan onca uyarıya ve yasaklamalara rağmen bazı kişiler sosyal mesafe kuralları hiçe sayarak salgında bulaşı arttırıyor. Şişli'de bir gece kulübünde parti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polisler mekana baskın düzenledi. 142 kişiye 451 bin TL ceza kesildi. Ayrıca işyerinin sigortasız işçi çalıştırdığı da öğrenildi.
Şişli’de genç bir kızın cep telefonunu kapkaç yaparak kaçan şahsı, mahalleli ve motosikletli kuryeler sokak sokak kovaladı. Nefes kesen kovalamacada dakikalar sonra sokakta yakalayan motosikletli kuryeler, şahsa meydan dayağı attı. Şahıs polise teslim edilirken, yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Şişli Büyükdere Caddesi'nde giden Özel Halk Otobüsü'nde yangın çıktı. Otobüs şoförü yolcuları indirerek yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken trafikte yoğunluk yaşandı.
Şişli'de dede ile torununa silahlı saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırının, bir apartmanın balkonundan sepetle sarkıtılan 2 silahla gerçekleştirildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Şişli'de 6 katlı bir binanın 5'inci katındaki dairenin mutfağı alev alev yandı. Araçların gelişigüzel park edilmesi nedeniyle itfaiye yangına müdahale etmekte zorlanırken, dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.
Şişli'de yanına oturarak tacizde bulunduğu kadının cep telefonunu çalarak kaçtığı iddia edilen kişiyi vatandaşlar kovaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli bir hafta sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.
Şişli'de 70 yaşındaki müteahhit Celal Seymener'e iş yüzünden anlaşmazlık yaşadığı öne sürülen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda dedesini korumak isteyen yine aynı ismi taşıyan 22 yaşındaki torunu Celal de yaralandı. Saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.
Şişli'de, lüks bir rezidansta yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın, kendisi de yaralanan erkeğin temizliğini yaptığı tabancasının yanlışlıkla ateş alması nedeniyle gerçekleştiği ortaya çıktı.
Şişli'de iddiaya göre alacak verecek meselesini çözmek için avukatlık bürosunda buluşan taraflar kavgaya tutuştu. Kavgada feci şekilde dövülerek kanlar içinde kalan 2 kişi hastanelik oldu. Polis kavgaya karışanları gözaltına alarak polis merkezine götürdü.