Taha Duymaz Haberleri Ve Son Dakika Taha Duymaz Haberleri

Taha Duymaz Haberleri Ve Son Dakika Taha Duymaz Haberleri

Çektiği yemek videolarıyla adını duyuran Taha Duymaz, 1 Eylül 2003’de Hatay Yayladağı’nda dünyaya gelmiştir. Kalabalık bir aileye sahip olan Duymaz, 7 kız, 5 erkek kardeşe sahiptir. Anne ve babasının rahatsız olması ve bu nedenle çalışamaması sonucunda oluşan maddi imkansızlıklardan dolayı eğitim hayatını 4. sınıfta bırakan sosyal medya fenomeni, sağlık sorunlarından dolayı arabaya binemediği için vaktini köyünde geçiriyor. En büyük hayali aşçılık olan Taha, evdeki malzemeleri kullanarak hazırladığı yemekleri kız kardeşinin yardımıyla kameraya alarak YouTube’da yayınlamıştır. Ardından çektiği videoları Instagram’da da paylaşarak geniş bir takipçi kitlesine sahip olmuştur. Kendisi hakkında yapılan yorumlara verdiği cevaplar nedeniyle yaklaşık 1 milyon takipçili Instagram hesabı kapatılmıştır.

Taha Duymaz Haberleri

Asrın felaktinde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Durmaz'ın sözleri yürekleri sızlattı! 'Bir yıl geçti ama dün gibi'

Çektiği yemek videoları ile ünlenen genç fenomen Taha Duymaz, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde enkaz altında kalmıştı. Hatay'da depreme yakalanan Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. 19 yaşında hayata veda eden Duymaz'ın ölümü, sevenlerini yasa boğmuştu. Duymaz'ın annesi şimdi de sözleriyle yürekleri sızlattı.

Magazin 06-02-2024 11:43

Depremde hayatını kaybeden fenomen Fenomen Taha Duymaz'ın annesinden duygulandıran açıklama: 'Evladım vefat ettiğinden beri...'

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili derinden etkileyen depremde hayatını kaybetmişti. Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, depremden bu yana Taha’nın mutfağından başka bir yerde uyuyamadığını söyledi.

Magazin 12-01-2024 12:00

Depremde hayatını kaybetmişti! Ünlü fenomenin annesi konuştu: Taha'nın mutfağı öksüz kaldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, oğlunun hatıralarını yaşatmak için yemek yaptığı anları sosyal medyadan paylaştı. Büyük üzüntü yaşadığını dile getiren anne Duymaz, "Tahasız mutfak öksüz kaldı." dedi. Anne Duymaz, oğlunun hatıralarını yaşatmak için mutfağa geçmeye karar verdiğini belirterek, "Videolarımı çekmelerini ben istemedim. Ama Taha'nın arkadaşları çekip sosyal medyaya koydular." ifadelerini kullandı.

Magazin 15-06-2023 17:13

Depremde hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz'ın annesinden radikal karar! Para kazanmamız gerekiyor

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili derinden etkileyen depremde hayatını kaybetmişti. Hatay'da enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. Ünlü fenomenin annesi Meryem Duymaz da oğlunun ölümüyle yıkılmıştı. Toparlanmaya çalışan acılı anne Meryem Duymaz "Para kazanmamız gerekiyor" diyerek sosyal medya hesabı açtı.

Magazin 07-06-2023 17:38

Taha Duymaz

Taha Duymaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taha Duymaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir günde 759 bin TL harcadım diyerek şoke etti! Dilan Polat: Çalışıyorsun alıyorsun

Ümrantolk Show'a katılan fenomen ve iş kadını Dilan Polat açıklamalarıyla dikkat çekti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren, lüks yaşantısıtla da gündeme gelen Dilan Polat "Bir günde 759 bin TL harcadım" diyerek duyanları şoke etti. Dilan Polat çok çalıştığını da sözlerine ekledi.

Magazin 23-03-2023 15:38

CZN Burak Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti! Meryem anne çok üzgün...

Hatay'da depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden genç fenomen Taha Duymaz'ın ailesini ziyaret eden CZN Burak paylaşımlarıyla dikkat çekti. CZN Burak Taha Duymaz'ın annesini paylaşınca görenler "Kadın evlat acısıyla 10 yıl yaşlanmış" yorumlarında bulundu.

Magazin 12-03-2023 09:34

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan acı paylaşım! Hayalleri vardı hepsi bir anda...

Taha Duymaz, Hatay'daki evinde, küçük mutfağında yaptığı yemeklerle tanınmıştı. Videolarına gelen kötü yorumlar nedeniyle kendini yenilemek istemiş ve bir takım estetik operasyonlar geçirmişti. Taha Duymaz 6 Şubat'ta meydana gelen depremlere memleketi Hatay'da yakalandı ve enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ablası, Taha'nın hedeflerini yazdığı bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşıma yüzlerce yorum geldi.

Magazin 05-03-2023 00:57

Depremde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım tepki çekti! 'Sırf para kazanmak için...'

Yemek videolarıyla ünlenen fenomen Taha Duymaz, depremde Hatay'da enkaz altında kalmış ve depremin 12. gününde Duymaz'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Cansız bedenine ulaşılana kadar Taha Duymaz hakkında çok sayıda iddia ortaya atılmış ve sosyal medyada tartışmalar yaşanmıştı. Son olarak, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın YouTube hesabından yapılan paylaşım tepki çekti.

Magazin 03-03-2023 09:04

Taha Duymaz'ın hesabından abisi paylaşım yaptı! Dilan Polat sert çıktı: 'Allah ailenin de hayırlısını versin'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depreme Hatay'da yakalanan fenomen Taha Duymaz günlerce enkaz altında kaldı. Büyük felaketin 12. gününde Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi. Dün akşam Taha Duymaz'ın abisi Emre Duymaz ölen kardeşinin hesabından paylaşımlarda bulundu. Bu harekete ise Dilan Polat tepki gösterdi. Ünlü isim 'Allah ailenin de hayırlısını versin' sözleri ile sert çıktı....

Magazin 28-02-2023 10:35

Taha Duymaz'ın hesabından abisi paylaşım yaptı! Herkes yaşattığını yaşayacak

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremler sonrası Hatay'da fenomen Taha Duymaz günlerce enkaz altında kalmıştı. Kardeşleri, halası ve eniştesiyle beraber cansız bedeni enkaz altından çıkarılan Taha Duymaz'ın Instagram hesabından abisi bir paylaşımda bulunarak daha önce Taha Duymaz'ı linçleyenlere isyan etti.

Magazin 27-02-2023 22:36

CZN Burak hayatını kaybeden Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumu paylaştı! Değdi mi?

Kahramanmaraş merkezli deprem sırasında Hatay'da halasının evinde olan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetti. Enkaz çalışmaları sırasında elinden geleni yapan CZN Burak Duymaz'a gelen çirkin bir yorumu paylaşıp bakın ne dedi.

Magazin 27-02-2023 10:07

Ragib Narin, Taha Duymaz'ın annesini paylaştı! Taha yorgana sarılı bulunmuş vücudu şişmemiş tertemiz...

Şarkıcı Ragib Narin arkadaşı Taha Duymaz'ın ölümüyle yıkılmıştı. Enkaz çalışmalarında Hatay'dan ayrılmayan şarkıcı Narin depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinin sağlık durumunu paylaştı. Narin ayrıca Taha Duymaz'ın depreme nerede ve nasıl yakalandığını da açıkladı.

Magazin 27-02-2023 07:03

Şevval Şahin'in sözleri tepki çekince Armağan Çağlayan isyan etti! Taha’yı yıllar boyunca sosyal medyada linç ettiniz...

Armağan Çağlayan programına model Şevval Şahin'i konuk etti. Şahin'in "Türkiye'de 3 ay kalınca daralıyorum" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Paylaşıma binlerce eleştirel yorum gelince Çağlayan isyan etti ve depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ı örnek gösterdi.

Magazin 24-02-2023 15:18

Günlerce enkaz altında kalmıştı... Taha Duymaz'ın kardeşi mezar başından paylaştı! 3 gün belki de can çekiştiler...

Hatay'da günlerce enkaz altından kalan fenomen Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz'ın cansız bedenine 12. günde ulaşıldı. Taha Duymaz'ın kardeşi mezar başından kahreden bir paylaşım yaptı. Burak Duymaz 3 gün yardım gelmediğini söyleyerek kahreden sözler söyledi.

Magazin 20-02-2023 15:11

Ebru Polat'tan Taha Duymaz paylaşımı! 'Defolun gidin kendi hayatlarınıza' deyip isyan etti

Hatay depreminde günlerce enkaz altında kurtarılmayı bekleyen Taha Duymaz'ın ölüm haberi magazin camiasında büyük ses getirdi. Ünlü isimler, Taha Duymaz'ın ardından peş peşe baş sağlığı mesajları yayınlarken, bir paylaşım da Ebru Polat'tan geldi.

Magazin 20-02-2023 12:54

Enkaz altından cansız bedeni çıkarılan Taha Duymaz'ın o sözleri yürek burktu! 'Hiçbirinize bir zararım yok...'

6 Şubat sabahı Hatay'da meydana gelen 7.7'lik depremde enkaz altında hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın yıllar önce çektiği video sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 20-02-2023 10:18

Ece Erken hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın mesajını paylaştı! Evimiz yıkılmadan önce...

Yokluk içinde büyürken evinde yaptığı yemeklerle fenomen olan Taha Duymaz Hatay'da depreme yakalandı ve hayatını kaybetti. Sunucu Ece Erken Taha Duymaz'dan kendisine gelen mesajları paylaştı.

Magazin 20-02-2023 09:54

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın 'Top musun gay misin?' sorusuna verdiği yanıt yeniden gündemde! CZN Burak'ın paylaşımı dikkat çekti

Büyük yıkımın 12. gününde Hatay'da cansız bedenine ulaşılan fenomen Taha Duymaz'ın geçmişte yaptığı açıklama yeniden gündem oldu. CZN Burak ise Duymaz'ın o sözlerini paylaşarak "Zorbalığa uğradın" dedi. CZN Burak'ın sözlerine beğeni yağdı.

Magazin 19-02-2023 15:16

Yasemin Sakallıoğlu'dan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı! ''Sesin şuan kulağımda...''

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilde büyük hasarlar meydana geldi ve büyük can kayıpları yaşandı. Asrın felaketinde enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan depremin 12. gününde acı haber geldi. Taha Duymaz 19 yaşında hayata veda etti. Yasemin Sakallıoğlu, Taha Duymaz için veda paylaşımında bulundu. Bu paylaşım yürekleri sızlattı...

Magazin 18-02-2023 16:30

Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı! Güzel kardeşim, gittiğin yerde güzel uyu!

Merve Boluğur, günlerdir göçük altında olan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedeninin enkaz altından çıkarılması üzerine, duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ünlü oyuncu, Taha Duymaz'ın Instagram hesabı üzerinden kendisine attığı mesajları şimdi fark ettiğini ifade etti. Merve Boluğur, "Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm" diyerek Taha Duymaz ile ilgili yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Magazin 18-02-2023 11:44

Ala Tokel'den Taha Duymaz'ın gidişinin ardından duygusal paylaşım! ''Küfür ettim, bazen yalan söyledim...''

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkımların yaşanmasına neden oldu. "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremin 12. gününde günlerdir enkaz alltında olan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bu üzücü haberin ardından sosyal medya fenomeni Ala Tokel şaşırtan bir paylaşım yaptı. Tokel bu paylaşımı ile adeta takipçilerine içini döktü...

Magazin 18-02-2023 10:57

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan son paylaşım! Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın!

Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremlere memleketi Hatay'da yakalanmıştı. Büyük yıkımın yaşandığı şehirde Taha Duymaz ve ailesinin bir kısmı da enkaz altında kalmıştı. Günlerdir göçük altında olan 19 yaşındaki Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Taha'nın ablası Semiha Duymaz ise Instagram hesabından paylaşımda bulunarak, Instagram hesabını kapatacağını belirtti ve "Dilerim Allah'tan Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-02-2023 00:41

Gonca Vuslateri’den Taha Duymaz çıkışı! “Enkaz altındayken yalancı diye…”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan Taha Duymaz ve ailesi günlerdir enkaz altındaydı. Bugün ünlü fenomenin hayatını kaybettiği açıklandı. Taha Duymaz’ın vefat haberinin ardından ünlü isimler taziye mesajları yayınlamaya başladı. Bu isimler arasında yer alan Gonca Vuslateri Duymaz’a yalancı diyenlere isyan etti.

Magazin 17-02-2023 16:10

Son dakika... Hatay'daki yemek videolarıyla ünlenmişti... Günlerdir enkaz altında bulunan Taha Duymaz'dan acı haber geldi! CZN Burak doğruladı

Son dakika... Günlerdir göçük altında olan 19 yaşındaki Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz'ın enkaz altından cansız bedenleri çıkartıldı. Dilan Polat da açıklamasında "Melek ve Umut varmış yanında cenazeler çıkarılıyormuş" dedi. CZN Burak da acı haberi doğruladı. Taha Duymaz daha 19 yaşındaydı...

Magazin 17-02-2023 15:44

Armağan Çağlayan'dan Taha Duymaz açıklaması: 'İnsanın ömrü kelebek gibi' demişti...

Büyük felaketin 12. gününde Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi. Günlerdir enkaz altında olan Duymaz'ın cansız bedenine ulaştı. Daha önce kendisiyle program yapan Armağan Çağlayan bir paylaşım yaparak üzüntüsünü paylaştı.

Magazin 17-02-2023 15:32

Ragıb Narin kimdir, kaç yaşındadır? Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin nereli?

Ragıb Narin'in kim olduğu merak ediliyor. Günlerdir enkaz altında olan Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin acı haberi duyurdu. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın vefat haberini Ragip Narin "Başımız sağ olsun" notu ile paylaştı. Bu haberin ardından Ragıb Narin kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 17-02-2023 14:09

Taha Duymaz öldü mü? Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? Ragıb Narin açıkladı: Cansız bedenine ulaşıldı!

Taha Duymaz ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. ünlü YouTuber'ın durumu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası merak konusu olmuştu. Ragıb Narin acı haberi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki, Taha Duymaz öldü mü? Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı?

Magazin 17-02-2023 14:01

Günlerdir Hatay'da enkaz altında... Fenomen Taha Duymaz depremden saatler önce ısrarlara rağmen o eve gitmiş! Kalbim sıkışıyor

Türkiye onu yokluk içinde elindeki malzemelerle yaptığı yemeklerle tanıdı. Çocukluğunda zorbalığa maruz kalınca burnunu ve kulaklarını yaptıran Taha Duymaz günlerdir enkazda. Hatay'da halasının evinde büyük felakete yakalanan ünlü fenomenin depremden saatler önce "Kalbim sıkışıyor" diyerek kardeşlerinin yanına gittiği iddia edildi.

Magazin 17-02-2023 12:24

Taha Duymaz'ın günlerdir altında olduğu enkazı paylaştı! İşte son durum

Elindeki imkanlarla yaptığı yemeklerle tanınan Taha Duymaz depreme Hatay'da halasının evinde yakalandı. Günlerdir çeşitli iddialarla gündeme gelen Taha Duymaz'dan halen haber alınamıyor. Taha Duymaz'ın altında olduğu enkazın son durumu sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 16-02-2023 15:33

Enkaz altında kalan Taha Duymaz hakkında Dilan Polat'tan açıklama! Son durumu paylaştı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan fenomen Taha Duymaz ve ailesi enkaz altında kaldı. Yemek videoları ile tanınan ve fenomen olan Taha Duymaz’ın yaşayıp yaşamadığı sevenleri tarafından merak ediliyor. Enkaz çalışmalarını yakından takip eden Dilan Polat son durum hakkında bilgi verdi. Peki, Taha Duymaz enkaz altından çıktı mı? İşte son durum

Magazin 15-02-2023 13:44

Enkaz altında olan Taha Duymaz'ın ablası sitem etti! Burada her çıkan cesede bakmaktan...

Hatay'da günlerdir enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz'ın ablası bir süredir eleştirilerin odağında. Ailesi tarafından cenazesi saklandığına dair iddialarla gündemde olan fenomenin ablası sonunda isyan etti. Günlerdir kardeşinden bir ses almaya çalışan acılı aile paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 14-02-2023 09:37

Günlerdir enkaz altında olan Taha Duymaz hakkındaki iddialar sonrası aile isyan etti! CZN Burak ise çalışma yapan görevlilerin açıklamasını paylaştı

Hatay’da günlerdir göçük altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesi hakkındaki iddialar gündemde. Ailenin cenazeyi sakladığına dair iddialar sonrası fenomenin kardeşleri isyan etti. Günlerdir enkaz çalışmaları için çabalayan CZN Burak ise enkazın önünden çalışma yapan ekiplerle birlikte bir paylaşım yaptı. "Taha Duymaz öldü mü?" sorusu merak edilirken işte yaşanan tüm gelişmeler...

Magazin 13-02-2023 15:04

Taha Duymaz hakkında gündem olan iddialar... Dilan Polat günlerdir enkazdan haber veriyordu! Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum

Hatay’da göçük altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan depremin yaşandığı ilk saatlerden itibaren haber alınamıyor. Hakkında çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Duymaz için büyük çaba gösteren Dilan Polat da yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 13-02-2023 11:36

Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil yorumu şoke etti! Fenomen arkadaşı tepki gösterdi... Taha Duymaz'ın ablasından açıklama

Günlerdir Hatay'da gittiği halasının evinde enkaz altında olan Taha Duymaz hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. "Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumu duyanları çıldırttı. Bu iddialar sonrası şarkıcı ve fenomen Ragıb Narin isyan etti. Taha Duymaz'ın durumuna dair ablasından da yeni açıklama geldi.

Magazin 12-02-2023 13:56

Gülben Ergen’in Taha Duymaz paylaşımına ailesinden yanıt geldi!

Depremin ardından son durumunu herkesin merak ettiği sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ile ilgili ortaya atılan iddialar gündem oldu. Gülben Ergen’in yaptığı paylaşım sonrası ailesinden açıklama gelirken Hatay’daki enkazda ekiplerin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. İşte Taha Duymaz’la ilgili yapılan o paylaşımlar ve sosyal medya fenomeninin son durumu…

Magazin 11-02-2023 15:18

Taha Duymaz bulundu mu, kurtarıldı mı? 11 Şubat Taha Duymaz ile ilgili son dakika gelişmeleri

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depreme memleketi Hatay'da yakalandı. Sabah saat 04.17'de gerçekleşen 7.7'lik depremde Taha gibi binlerce insan göçük altında kaldı. Son dönemde değişimiyle gündem olmuştu. Taha Duymaz için de enkaz kaldırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Peki Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu, son durum ne? Sosyal medya fenomeni kurtarıldı mı? İşte ayrıntılar...

Magazin 11-02-2023 09:00

Günlerdir enkaz altında olan Taha Duymaz'ın duygulandıran sözleri! Az yaşayacağımı düşünüyorum

Evindeki az malzemeyle yaptığı yemeklerle ünlenen ve fenomen olan Taha Duymaz günlerdir enkaz altında. Hatay'daki enkaz çalışmaları sürerken fenomenin geçmiş yıllarda söylediği sözler gündeme geldi. İşte Taha Duymaz'ın yürek sızlatan videosu...

Magazin 10-02-2023 14:28

Vedat Milor'den enkaz altında kalan Taha Duymaz hakkında açıklama! Hayatta olma ihtimali...

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’ın sevenleri yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Yemek videoları ile üne kavuşan ve fenomen olan Taha Duymaz yaşadığı Hatay’da depreme yakalandı. Duymaz ile ilgili son açıklama gastronomi yazarı ve yemek eleştirmeni Vedat Milor’den geldi.

Magazin 10-02-2023 11:46

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’dan haber var! Derya Uluğ ve CZN Burak 'mucize' gelişmeyi duyurdu

Ünlü fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı. Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz'ın gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama yürekleri dağlamıştı. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın olduğu enkaza AFAD'ın geldiğini duyurdu. CZN Burak'ın durum bilgilendirmesi sonrası bir açıklama da abla Semiha Duymaz'dan geldi.

Magazin 09-02-2023 15:40

Taha Duymaz kurtarıldı mı, hala enkaz altında mı? 9 Şubat 2023 Perşembe depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın son durumu!

Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı. Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz kardeşinin durumuna ilişkin açıklamada bulunmuştu. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın olduğu enkaza AFAD'ın geldiğini duyurdu. Peki, Taha Duymaz kurtarıldı mı, hala enkaz altında mı? İşte 9 Şubat 2023 Perşembe depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın son durumu..

Magazin 09-02-2023 08:08

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj yürek burktu! 'Evimiz kırık dökük bir evdi...'

Pazartesi sabahı yaşanan deprem faciasında enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın, Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Yaşadığı tek katlı ev hakkında konuşan Duymaz, ''O kırık dökük evde mutluydum'' sözleriyle yürek burktu.

Magazin 08-02-2023 11:39

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın ablasından yeni açıklama! “Bakın arkadaşlar bu bina”

Yemek videoları ile tanınan ve fenoman olan Taha Duymaz, Kahramanmaraş ve Gaziantep depreminin ardından ailesi ile beraber enkaz altında kaldı. Ablası Semha Duymaz, Instagram hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı ve Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığı binayı paylaştı.

Magazin 07-02-2023 16:39

'Taha Duymaz öldü' iddiaları deprem sonrası gündem oldu! Taha Duymaz'ın son sağlık durumu nasıl? Ablasından açıklama!

Hatay'da meydana gelen yıkıcı depremin kurbanlarından biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz oldu. Annesiyle göçük altında olduğu söylenen Taha Duymaz'ın sağlık durumu merak ediliyor. Ablası gözyaşları içinde yardım isterken arkadaşı Tuhan Ak'da sosyal medya üzerinden adresi paylaştı. Peki enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın son sağlık durumu nasıl?

Magazin 07-02-2023 15:54

Enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz'ın ablası yardım çağrısında bulundu! Orada hiç kimse yok

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesiyle birlikte göçük altında olduğu haberleri vardı. Taha Duymaz'ın durumuyla ilgili abla Semiha Duymaz ağlayarak açıklama yaptı ve yardım istedi.

Magazin 07-02-2023 10:34

Türkiye'yi deprem vurdu! Taha Duymaz ve ailesi de enkaz altında kaldı

Yokluk içerisinde yaptığı yemeklerle fenomen olan Taha Duymaz son dönemde değişimiyle gündeme geliyordu. Hatay'da zorluk içinde büyüyen fenomen Taha Duymaz ve ailesinin depremde enkaz altında kaldığı iddia ediliyor. Taha Duymaz deprem sonrası henüz bir paylaşımda bulunmadı. MasterChef Tunahan Ak ise arkadaşıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 07-02-2023 06:59

Aylık kazancını açıklamıştı! Taha Duymaz'ın son halini görenler Dudaklarına botoks mu yaptırdın? dedi

Geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'a konuk olan fenomen Taha Duymaz, hem estetikli haliyle hem de kazancıyla merak konusu olmuştu. Kazancını açık açık söyleyen fenomen son pozlarıyla dikkat çekti. Burun ve kulak estetiği olan Duymaz'ı görenler "Dudaklarına botoks mu yaptırdın?" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-01-2023 13:36

Fenomen Taha Duymaz değişimiyle gündemdeydi! Armağan Çağlayan açık açık sordu: Bu kadar maddi imkansızlıklar içinde estetikleri nasıl yaptırdınız?

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları ile fenomen haline gelen Taha Duymaz son haliyle gündemdeydi. Armağan Çağlayan'a konuk olan fenomen Duymaz, hem estetikli haliyle hem de kazancıyla merak konusu oldu. Taha Duymaz Çağlayan'a yaptığı açıklamada kazancına dair net bir şey söylemezken estetiklerini ise ücretsiz yaptırdığını açıkladı.

Magazin 16-12-2022 16:38

Annemle dağdan kekik toplatıp satardık! Taha Duymaz Armağan Çağlayan'a konuk oldu

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Armağan Çağlayan'a konuk olan Taha Duymaz, yaptığı yemekleri sosyal medya hesabında paylaşarak ün kazanmıştı. Peki herkesin konuştuğu Taha Duymaz kimdir, kaç kardeş? İşte Taha Duymaz'ın hayatı ve fenomenlik hikayesi...

Magazin 16-12-2022 01:00

Köy evinde çektiği yemek videoları ile ünlenmişti! Bir dizi estetik yaptıran Taha Duymaz şimdi de...

Çektiği yemek videolarıyla tanınan daha sonra yaptırdığı estetiklerle ve aylık kazancıyla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, geçtiğimiz günlerde 'Koz' isimli şarkısıyla gündeme gelmiş ve sosyal medyada tepki çekmişti. 'Şarkıcı' olmak istediğini dile getiren genç fenomen, şimdi de perma yaptırdığı saçlarıyla gündemde.

Magazin 09-11-2022 09:29