Etnospor Haberleri

4. Dünya Göçebe Oyunları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: - "Oyunlar güzel bir şekilde devam ediyor. 103 ülkeden 3 binden fazla sporcuyla geleneksel sporlarda en güçlü ve büyük organizasyonu gerçekleştiriyoruz" - "Türkiye; spordaki iddiası, başarısı ve hedefleriyle bir spor ülkesi. Bu yıl aldığımız madalyaların sayısına yetişemiyoruz. Branşlar çok büyük çeşitlilik gösteriyor"

Yurthaber 30-09-2022 15:49

4. Dünya Göçebe Oyunları

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Verilmeye çalışılan 'Geçmişten Geleceğe Bir'iz!' mesajı. Sadece Türk dünyası için değil tüm insanlık için birlik ve beraberlik mesajı verilmeye çalışıldı"

Yurthaber 30-09-2022 13:44

4. Dünya Göçebe Oyunları

"Türk Yıldızları" gösteri uçuşu gerçekleştirdi

Yurthaber 29-09-2022 15:41

4. Dünya Göçebe Oyunları'nın tanıtım toplantısı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "4. Dünya Göçebe Oyunları'nda da çıtayı en yukarıya taşıyacağız. Bu marka da yoluna daha güçlü bir şekilde devam edecek. Hep birlikte heyecanlı ve mutluyuz" - "Göçebe Oyunları, bir kimlik sembolü, kimliğimizi inşa eden önemli unsurlardan bir tanesi. Hem ülkeler hem de halklar için, özellikle gençlik için önemli bir mesaj" - Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Dünyada kültürel anlamda tekdüzeliğe doğru güçlü bir gidiş varken unutulmaya yüz tutmuş renklerini, mutfaklarını, dillerini, folklor, el sanatları, geleneksel spor ve oyunlarının yitip gitmesinin dünyanın zararına olduğunu düşünüyoruz"

Yurthaber 22-09-2022 14:50

Etnospor

Etnospor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Etnospor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.