Laban Haberleri

Lübnan’da Kadınların Sorunları Sahnede

Lübnanlı kadınlar sorunlarını anlattı, tiyatrocular canlandırdı. Beyrut’ta faaliyet gösteren Laban adlı tiyatro grubu sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak sahneyi kadın sorunlarına bıraktı

Haber 2019-07-13 17:41:09

Türkiye ve Filistin dostluğu, futbol ile güçlenecek

İlim Yayma Vakfı ve VEFADER'in organizasyonuyla Türkiye'ye gelen Filistin'in 2. Lig futbol kulüplerinden Zeytindağı Spor Kulübü'nün teknik heyeti ve futbolcuları, İstanbul'da hem kamp yapacak hem de kültürel faaliyetlere katılacak - İlim Yayma Vakfı Genel Müdürü Adem Yavuz: - "Bir hafta boyunca İstanbul'un tarihi güzelliklerinden Filistinli sporcuları faydalandıracağız. Salı günü şöhret isimlerle hazırlık maçı yapılacak. Filistin meselesinin daha iyi anlaşılması, duyulması, algılanmasını amaçlıyoruz" - Zeytindağı Spor Kulübü 2. Başkanı Shehadah Abu Laban: - "Kurulduğumuz 1973 yılından beri ilk defa yurt dışında kamp yapıyoruz. Futbol, iki ülke halkları arasında bir köprü görevi görebilir. Türkiye bizim için çok güzel bir tecrübe olacak. Şartlar ve spor açısından bizden daha iyi olan bir ülkedeyiz, burada öğreneceğimiz çok şey var"

Haber 2018-08-12 11:06:14

Yaşlılara hem kemiklerini hem psikolojilerini koruma tavsiyesi: Dans edin

Trinity Laban Müzik ve Dans Konservatuvarı'nın Dans Bilimi Bölümü Başkanı Emma Redding, yaşlıların dans etmelerinin hem kemiklerini hem de psikolojilerini korumaya faydalı olacağını açıkladı. Redding'e göre dans, yaşlıların düşmesinin önüne geçebilir.

Haber 2017-06-12 06:33:00

Adana'da yakalanan 2 IŞİD'li örgütün yönetim kadrosundanmış

Adana'da IŞİD (DEAŞ) operasyonunda tutuklanan Lübnan uyruklu Danimarka vatandaşı Mahamad Laban ve Irak uyruklu İsveç vatandaşı Mohammed Tefik Saleh'in kimlikleri şoke etti.

Haber 2017-02-12 12:59:30

Diğer Haber Etiketleri

Yoğurtlu Kabak Dolması (Kousa Mihshi Bi Laban)

Lübnan, Suriye ve Ürdün bölgesinden, Türk mutfağındaki kabak dolmasına çok benzeyen nefis geleneksel bir yemek.

Yemek 12-01-16 20:34