Mustafa Arslan Haberleri

Antalya'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Antalya'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Yurthaber 17-11-2020 10:48

BİK'ten resmi ilan fiyat tarifesi teklifi

BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan: - "Genel Kurulumuz, 50 binin altındaki gazeteler için 12,5 olan resmi ilan sütun-santim fiyatını 15 lira, 50 binin üzerinde tiraja sahip gazetelere ilişkin ise 40 lira olan resmi ilan sütun-santim fiyatını 45 lira olarak Cumhurbaşkanlığına teklif etmiş oldu" - "Resmi ilan fiyat tarifesinin Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından uygun görülüp onaylanması sektöre bir can suyu olacaktır" - "Radyo ve televizyonlar için düzenleme ve denetleme söz konusu ama bir destekleme söz konusu değil. İnternet mecra için ise düzenleme, destekleme ve denetleme ayaklarının üçü de eksik. Biz öncelikle bu üç alanla ilgili birbirini tamamlayan zincir yaklaşımı gereği, birbiriyle topluma hizmette yarışan ama çatışmayan aynı sistemin kurulmasını bekliyoruz"

Haber 30-11-2018 15:32

'Karımı gözetliyorsunuz' dehşeti!

Mahallede çıkan kıskançlık kavgası kanlı bitti. İstanbul Pendik'te 43 yaşındaki Mustafa Arslan "Karımı gözlüyorsunuz" diyerek komşusuna ateş açtı. Olayda Semra Kaya olay yerinde can verdi. Eşi ve çocukları ise yaralandı.

Haber 01-10-2018 14:13

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yeni Türkiye'ye doğru açılım sağlıyor

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yeni Türkiye'ye doğru açılım sağlıyor. Yani eski ezberlerimizden vazgeçip yeni yaklaşımlar ortaya koyma, yeni söylemler ve yeni şeylerin yapılmasına ihtiyacı olan bir döneme giriyoruz"

Haber 27-07-2018 14:17

Mustafa Arslan

Mustafa Arslan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Arslan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beyşehir Gölü 4 mevsim farklı kuş türlerini ağırlıyor

Türkiye'nin en önemli kuş cennetleri arasında gösterilen Beyşehir Gölü, mevsimine göre 100'ün üzerinde kuşa ev sahipliği yapıyor - Su seviyesinin yüksek olduğu dönemlerde çok sayıda kıyı kuşunu barındıran gölde, yaz aylarında suyun çekilmesi ve kıyı hattının sazlık alanların içinde kalması üzerine genellikle meke ve ördek türleri dikkati çekiyor - SÜ Kuş Gözlem Topluluğu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Arslan: - "Beyşehir Gölü tatlı su gölü olması hasebiyle su kuşları için önemli bir konaklama, dinlenme ve üreme merkezi konumunda bulunuyor"

Haber 03-07-2018 11:10

Kara leyleklerin uğrak gölü

Konya'nın Beyşehir ilçesindeki Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda, nesli koruma altında olan ve yerleşim merkezlerinden uzakta nadir görülen kara leylekler fotoğraflandı - SÜ Kuş Gözlem Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Arslan: - "Beyşehir Gölü ve çevresi kuş gözlemcileri için kara leylek görme olasılığı yüksek yerlerden biridir. İnsana alışık olmadıkları için gördüklerinde kaçıyorlar. Göl kıyısında değil de genellikle su kanalları kenarlarında beslendiklerini görüyoruz"

Haber 03-06-2018 12:59

Leylekler Vadisi'nde yuvalar yavrularla şenlendi

Türkiye'nin iki büyük leylek kolonisinin yer aldığı Beyşehir Gölü çevresindeki Leylekler Vadisi ve Leylekler Tepesi'ndeki yuvalarda yumurtadan çıkan leylek yavrularının büyüyor - Uzmanlar, yavruların büyüme evresinde rahatsız edilmemesi için doğaseverlerin bugünlerde bölgeyi ziyaret etmek yerine, Beyşehir Belediyesinin canlı yayın kameralarını internet üzerinden izlemelerini öneriyor - SÜ Kuş Gözlem Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Görevlisi Mustafa Arslan: - "Beyşehir’in simgesi Leylekler Vadisi ve Leylekler Tepesi’nde leylek yavruları kuluçkadan çıktı. Büyüme evresinde beslenmede sıkıntı yaşamamaları için leyleklerin yaşam sürdüğü bu mekanların bugünlerde ziyaret edilmesi yerine belediyenin bölgeye kurduğu canlı yayın kameralarından izlenmesini tavsiye ediyoruz"

Haber 25-05-2018 11:58

Tokat'ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Tokat'ta çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Yurthaber 07-05-2013 13:21

Müzikholde kanlı gece

İzmir’in Bayraklı ilçesinde önceki gece bir fırında usta olarak çalışan Murat Bel, müzikhol işletmecisi Mustafa Arslan’ın (45) işyerine geldi. İkili, işyerinin önüne çıkıp konuşmaya başladı.

Yurthaber 27-02-2012 09:54