fungal akne Haberleri

Gerçekten işe yaradığını kanıtlanmış TikTok'ta viral olan ürünler
TikTok, popüler kültür meraklılarının ve sosyal medya severlerin favorisi. Son yıllarda pek çok kişinin katılımcısı olduğu bu platform, sayısız insanı bir araya getiriyor. Paylaşım yapan kişiler sayesinde yeni keşifler de sunan platform, binlerce işe yarar ürünü kullanıcılarla buluşturuyor. Eğer TikTok dünyasına tanıtılan ve gerçekten işe yarayan ürünleri merak ediyorsanız yazımız tam size göre!
Yayın Tarihi: 27-06-2022 14:21
Sıkı bir cilt için kullanabileceğiniz en iyi gözenek sıkılaştırıcı serum çeşitleri
Pürüzsüz ve bakımlı bir cilt herkesin hayali, değil mi? Genişlemiş gözenekler maalesef bunun önünde büyük bir engel oluşturuyor. Siz de genişleyen gözenek sorunuyla karşı karşıyaysanız endişelenmenize gerek yok. Cilt probleminize yönelik bir serumu kullanarak gözeneklerinizi sıkılaştırabilir, cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu ürünleri merak ediyorsanız yazımıza göz atmaya ne dersiniz?
Yayın Tarihi: 23-06-2022 15:18
Utanmayın: Aynı derdi çeken milyonlar var! Bacne nedir? Sırt sivilceleri neden çıkar, nasıl geçer?
İngiltere’de 'Bacne' olarak adlandırılan sırt sivilceleri milyonlarca kişinin plajlarda rahatça gezmesini engellerken aynı zamanda rahatsız hissetmesine neden oluyor. Yaygın bir sorun olan sırt sivilcelerinin ortaya çıkmasının birçok faktörü olabilir. Uzmanlar, sırtta çıkan irin dolu sivilcelerden kurtulmanın bazı yolları olduğunu söyledi.
Yayın Tarihi: 17-06-2022 07:05
Sivilce ve akne kâbusunuz olmasın! Bu ipuçları sayesinde sivilce ve akne oluşumunun önüne geçebilirsiniz…
Sivilce ve akne, başta ergenlikte olmak üzere her yaş grubunda görülebilecek bir cilt problemi. Bu cilt probleminin birçok farklı sebebi olabilir. Dış görünüş ve özgüven üzerinde oldukça etkili olan sivilce ve akne oluşumunu tetikleyen başlıca alışkanlıkların ve yiyeceklerin neler olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 24-02-2022 18:28
Deniz tuzu sivilcelere karşı söylendiği kadar etkili mi? Yanıtına inanamayacaksınız
Yaz tatili için deniz kenarına gittiğinizde sivilceye meyilli cildiniz mucizevi bir şekilde düzeldi mi? Bu düzelmeyi belki stressiz birkaç güne bağladın. Belki de deniz ve güneşin yarattığı etkiyle cildiniz temizlendi. Uzun yıllardır kulaktan kulağa dolaşan deniz tuzunun sivilcelere iyi geldiği söylentisi doğru mu?
Yayın Tarihi: 18-02-2022 10:33
İdrarla yüz silmek! İnanılmaz tedavi yöntemi
Her yaştan insanın karşı karşıya kaldığı sivilce problemi tarih boyunca herkesin uğraştığı bir problem olarak tarihte yer alıyor. Sivilceler günümüzde çözülebilir bir sorun olsa da tarih boyunca insanlar bu kusurlarını kapatmak için birbirinden ilginç yöntemlere başvurdular.
Yayın Tarihi: 29-01-2022 14:16
Yüzü aknelerle kaplıydı! Cilt bakımı rutini sayesinde bambaşka yüze kavuştu
Dee Baumann, beş aylık yorucu bir cilt bakımının ardından kistik sivilcelerinden tamamen kurtulmayı başardıktan sonra TikTok’ta yeni görüntüsünü paylaştı. Baumann’ın değişimi sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürdü.
Yayın Tarihi: 16-11-2021 17:23
Akneli cilde makyaj yapmanın püf noktaları! Aknelerde kızarıklık varsa...
Ergenlik çağında veya yetişkinlikte sivilceden muzdarip olan herkes, herkesin cildinize bakıyormuş gibi hissetmesinin ne kadar stresli olabileceğini bilir. Sivilcelerinizi ve sivilce izlerinizi gün boyunca görünüşte yok etmek istiyorsanız, kapatıcınızı düzgün uygulamanız gerekir. Peki nasıl?
Yayın Tarihi: 02-02-2021 18:09
Sıkmak çözüm değil... Akneleri yok eden doğal yöntemle tanışın! Sirke ve aloe vera...
Akne, dünyadaki en yaygın cilt sorunlarından biri ve genç yetişkinlerin tahmini olarak 85'ini etkiliyor. Akne tedavileri için akne solüsyonları kullanılabilir ancak, bunlar pahalı olabilir ve kuruluk, kızarıklık ve tahriş gibi istenmeyen yan etkilere sahip olabilir. Sizin için akneleri yok eden doğal yöntemleri araştırdık.
Yayın Tarihi: 25-01-2021 14:17
Ergenlikte akne sorununun nedenleri nelerdir?
Akne, cilt sorunlarının en bilinenidir. Bu problem hemen hemen herkesin en büyük sorunlarından biridir. Beslenme şekli, yaş aralıkları, çevresel ve genetik faktörlerle birlikte cilt bakımında kullanılan ürünler akne sorununa yol açabilir. Özellikle ergen döneminde yoğun bir şekilde görülen akne sorunun nedenleri nelerdir? Nasıl tedavi edilir?
Yayın Tarihi: 07-08-2015 18:11
Sigara tiryakiliği akne yapıyor
İtalya'da yapılan bir araştırmada, sigara tiryakisi kadınların yüzlerinin, sigara içmeyenlere göre daha fazla sivilceli ve akneli olabileceği belirlendi. Bin kadın üzerinde yapılan ve British Journal of Dermatology dergisinde de yayımlanan araştırmada, sigara içenlerin yüzde 42,2'sinde, gözeneklerin tıkanmasıyla oluşan ve enflamatuvar olmayan büyük beyaz başlı akne (NIA) ve kistcikler bulunduğu, sigara içmeyenlerde bunun görülme oranının yüzde 10 olduğu tespit edildi.
Yayın Tarihi: 18-09-2007 11:37