Murat Gezici Haberleri

Anketler seçimlerde neden yanıldı? Canlı yayında ortam bir anda gerildi, Murat Gezici ve Ferhat Murat birbirine girdi: Sahtekar, yalancı...
Cumhurbaşkanlığı seçimleri sona ererken, seçimin en büyük kaybedenlerinden biri de anketçiler oldu. Anket şirketlerinin birçoğu seçim tahminlerinde büyük oranda yanıldı. Anketlerin neden bu kadar büyük bir yanılgıya düştüğünün tartışıldığı canlı yayına iki isim arasındaki gerginlik damga vurdu. Karşılıklı hakaretlerin yapıldığı programda moderatör Saynur Tezel araya girmekte zorlandı.
Yayın Tarihi: 31-05-2023 08:30
'Bağdat Caddesi'nden yürüyemeyebilir' dedi, Muharrem İnce için flaş bir iddia ortaya attı: Adaylıktan çekilebilir
Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'yle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Kamuoyu Araştırmacısı Murat Gezici, İnce'nin özellikle CHP tabanından büyük tepki aldığını belirterek "Bağdat caddesinde yürümesi zor olabilir" dedi. Aynı programda bulunan gazeteci Hasan Öztürk'ün "Tehdit ediyorlar" diyerek tepki gösterdiği Gezici, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: "Muharrem bey önümüzdeki süreçte, birkaç hafta sonra adaylıktan çekilmek isteyecektir"
Yayın Tarihi: 16-04-2023 07:57
Gezici’nin açıkladığı anket herkesi şaşırttı! Sinan Oğan’dan tepki geldi: Daha çok şaşıracaksınız…
Gezici Araştırma’nın sahibi Murat Gezici’nin açıkladığı oy oranları canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Gezici’nin Zafer Partisi’nin oy oranının yüzde 7’yi Sinan Oğan’ın oy oranının da yüzde 9’u bulduğunu söylemesi gazeteciler Hande Fırat ve Melik Yiğitel’i şaşkına çevirdi. O anların görüntülerini paylaşan Sinan Oğan da ‘Daha çok şaşıracaksınız’ yorumunda bulundu.
Yayın Tarihi: 17-03-2023 08:10
Murat Gezici'nin Kanal İstanbul çıkışı gündem yarattı! Depremle birlikte anlaşıldı diyerek açıkladı
Kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici'nin Kanal İstanbul projesiyle ilgili söyledikleri gündem yarattı. Katıldığı canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullanan Gezici, "Depremle birlikte Kanal İstanbul'un ne kadar önemli proje olduğu anlaşıldı" diye konuştu.
Yayın Tarihi: 02-03-2023 09:48
Canlı yayında gergin anlar! Hilmi Daşdemir ve Murat Gezici birbirlerine girdi, reklama gidildi
Canlı yayında ünlü anketçiler birbirlerine girdi. İYİ Parti'nin oy oranları üzerinden çıkan kavgada bir türlü dinmedi. Ortamın sakinleşmesi için reklama gidildi. Program yeniden başladığında ise Optimar Araştırma Şirketi sahibi Hilmi Daşdemir ile Gezici Araştırma Şirketi sahibi Murat Gezici'nin canlı yayında yer almadığı görüldü.
Yayın Tarihi: 14-01-2023 10:37
Son seçim anketinde dikkat çeken sonuç! Gezici Araştırma paylaştı: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ikinci turda...
Seçim gündemi Ankara kulislerini meşgul etmeye devam ederken, son yapılan seçim anketinin sonuçları dikkat çekti. Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, Seçim Kanunu’nda yapılan değişikliğin ittifakları geçersiz kılacağını belirtirken, son anket sonuçlarını açıkladı. Gezici, seçimin ikinci tura kalması halinde Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki puan farkının yüzde 5 olduğunu belirtti.
Yayın Tarihi: 28-03-2022 14:10
Son dakika: Beş anket şirketi bir araya geldi çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı! 'Çok ilginç' diyerek duyurdu üç partiden birine...
Son dakika haberi: Siyaset gündeminin hareketli olduğu şu günlerde anket sonuçları merakla takip edilmeye devam ediliyor. 5 anket şirketi elindeki son oy oranlarını paylaştı. GENAR Başkanı İhsan Aktaş, "Çok ilginç bir şey var. DEVA, Gelecek ve Saadet'ten küçük küçük Yeniden Refah Partisi'ne oy geçişi oluyor." dedi. Peki AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP'nin son oy oranları kaç? İşte yanıtı...
Yayın Tarihi: 18-02-2022 10:14
'İBB Başkanlığı'na adaylık' sorusuna Mehmet Tevfik Göksu'dan dikkat çeken cevap
İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu katıldığı bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Göksu, programın kapanışında kendisine yöneltilen İBB başkanlığına adaylık sorusuna "AK Parti'de hiçbir zaman siyaset kariyer planlaması için yapılmaz. AK Parti alacak Allah'ın izniyle" şeklinde cevap verdi.
Yayın Tarihi: 03-01-2022 01:18