Seher Dilovan Haberleri

Türkiye'yi terk edip İsviçre'ye yerleşmişti... Ünlü türkücü son halini paylaştı! İşte son hali...
Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, radikal bir karar almış ve İsviçre'ye taşınmıştı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Usta şarkıcı Instagram hesabından son halini paylaştı. Şarkıcının paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı.
Yayın Tarihi: 22-04-2024 15:29
Ünlü türkücü, Türkiye'yi terk edip o ülkeye yerleşti! Türkücünün son hali gündem oldu! İşte son hali...
Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'ye taşındı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat ilgilenen Dilovan, müzik kariyerini ise oğlu Alan Dere'ye bıraktı. Türkücü, doğa iç içe olan pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü türkücünün son hali gündem oldu.
Yayın Tarihi: 09-01-2024 09:04
Seher Dilovan: Gülşen'in kıyafeti dekoltenin ötesinde teşhirdir!
Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi isimlerin cesur tercihleri gündemden düşmüyor. 2. Sayfa'ya katılan Seher Dilovan "Bu görüntü bence dekolte ötesi bir teşhirdir. Uygun görüyorlarsa, altından kalkabileceklerse çıplak da çıkabilirler" dedi.
Yayın Tarihi: 04-01-2022 11:35
Yonca Lodi'den Seher Dilovan'ın dekolte yorumuna yanıt
Seher Dilovan "Aşırı dekolte giyenler sağlıklı bir ruh halinde değiller, iş pornografiye girmemeli" açıklamasıyla gündem olmuştu. Dilovan'a yanıt Yonca Lodi'den geldi.
Yayın Tarihi: 05-12-2021 15:32
Oğlu da ünlü çıkmıştı! Seher Dilovan'ın oğlu Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmek istiyor
Ünlü türkücü Seher Dilovan'ın oğlu Alan Dere, İsviçre'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanıyor. Dilovan, "Alan, İsviçre’de şu anda. İsviçre için Eurovision için hazırlıklara başladı, şarkısını yaptı, sundu, sonuç bekliyoruz. Ocak ayının başı gibi inşallah güzel bir haber gelirse kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.
Yayın Tarihi: 03-11-2021 14:36
Görenler inanamadı! Seher Dilovan'nın oğlu da ünlü çıktı
Halk müziği sanatçısı Seher Dilovan'ın oğlu Alan Dere'nin annesi gibi müzisyen olduğunu duyanlar şaşırıyor. Seher Dilovan'ın gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Alan Dere, sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Yayın Tarihi: 31-10-2021 09:55
Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan son haliyle dikkat çekti
Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan ve oğlu Alan Dere, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Ünlü sanatçı yıllara meydan okuyan görüntüsüyle gündem oldu.
Yayın Tarihi: 16-02-2021 16:07
Seher Dilovan'dan Hatice'ye sert eleştiri
Hatice podyuma çıktı; podyumda yaptığı hareketle gündeme oturdu. Hatice'ye ilk eleştiri ise Seher Dilovan'dan geldi. Dilovan şöyle konuştu: Poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek....
Yayın Tarihi: 11-03-2019 16:01