şofben Haberleri

Şofben nasıl yazılır, şofben yazımı nasıl olmalıdır? Şofben mi şohben mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?
Türkçeye farklı dillerden ödünçlenen sözcüklerin doğru yazılışları kimi durumlarda karıştırılabilir. Genelde bu kapsamdaki sözcükler yazılırken bir veya birden fazla harfin birbiri ile karıştırıldığı görülür. Söz edilen sözcüklerden biri de şofben olarak belirtilebilir. Dolayısıyla bu sözcüğün hangi dilden Türkçeye geçtiği ve doğru yazılışının nasıl olduğu açıklanmalıdır. Peki, şofben yazımı nasıl olmalıdır?
Yayın Tarihi: 20-04-2023 10:28
Sıcak su ihtiyacınızı kolayca karşılayabileceğiniz en iyi elektrikli şofben modelleri
Evinizde merkezi su ısıtma sistemi yok ve banyoda soğuk suyla duş almaktan bıktınız mı? Üzülmeyin, her işin bir kolayı var. Ani su ısıtıcısı veya elektrikli şofben olarak tanınan ürünler size pratik ve kolay bir şekilde sıcak su sağlıyor. İçinden geçen suyu anında ısıtan şofbenler, kazan bulundurmadığı için elektrikten de tasarruf sağlıyor. Gelin, evinizde güvenle kullanabileceğiniz en iyi şofben seçeneklerine beraber göz atalım.
Yayın Tarihi: 15-02-2023 18:07
Doğal gazı olmayan evlerin kışın en önemli ihtiyacı en iyi termosifon modelleri
Doğal gaz bağlantısı bulunmayan bir evde yaşıyorsanız özellikle kış aylarında sıcak su temin etmek sizin için zorlayıcı olabilir. Eğer durum böyleyse bir araya getirdiğimiz termosifon ve şofben modelleri arasından dilediğinizi seçerek hayatınızı çok daha konforlu hâle getirebilirsiniz. Hazırsanız gelin, ürün önerilerimizi beraber inceleyelim.
Yayın Tarihi: 13-01-2023 16:32
Banyoda mutfakta kısacası evin her yerinde işinize yarayacak ani su ısıtıcı modelleri
Günün bütün yorgunluğunu sıcak bir duşun altında atmayı sevenlerden misiniz? Eğer öyleyseniz banyonuza monte ettirerek kolayca kullanabileceğiniz ani su ısıtıcı modellerine ihtiyacınız var demektir! Sadece banyoda değil, mutfakta ve diğer lavabolarda da kullanılabilen bu ısıtıcılar; suyu anında ısıtarak kullanımınıza sunar. Birbirinden kullanışlı modelleri daha detaylı olarak incelemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.
Yayın Tarihi: 17-08-2022 15:41
Erzincan'da şofbenden sızan gazdan zehirlenen güvenlik korucusu hayatını kaybetti
Erzincan'da şofbenden sızan gazdan zehirlenen güvenlik korucusu hayatını kaybetti
Yayın Tarihi: 26-12-2021 12:24
Banyoda sizi yarı yolda bırakmayan en iyi elektrikli şofben tavsiyeleri
Evinizde, iş yerinizde doğal gaz bağlantısı yoksa sıcak su ihtiyacınızı karşılamak için geriye iki seçenek kalıyor, termosifon ya da elektrikli şofben kullanmak. Eğer sıcak suyunuzun bitmesini istemiyorsanız elektrikli şofben sizin için en ideal seçim. Bakalım satın alabileceğiniz en iyi elektrikli şofbenler nelermiş?
Yayın Tarihi: 21-10-2021 11:22