soğan suyu Haberleri

Kaynatılmış soğan suyunun faydaları nelerdir, iltihaba iyi gelir mi? Kaynatılmış soğan suyu neye iyi gelir, soğan suyunu kimler kullanamaz?
Soğan mutfaklarımızda sıkça kullandığımız sebzelerden biridir ve birçok yemek tarifinde yer alır. Ancak bunun yanı sıra soğanın sağlık açısından da faydaları vardır. Kaynatılmış soğan suyu bu faydalardan biri olarak öne çıkar. Soğanın içerdiği antioksidan ve anti-inflamatuar bileşenler, vücudumuzdaki iltihaplanmaları azaltarak bağışıklık sistemimizi güçlendirebilir. Peki, kaynatılmış soğan suyu neye iyi gelir, iltihaba iyi gelir mi?
Yayın Tarihi: 08-05-2023 13:47
Soğan suyunun faydaları nelerdir, soğan suyu kürü ne işe yarar? Soğan suyu nasıl yapılır, neye iyi gelir?
Soğan suyu son yılların popüler içeceklerinden biri haline geldi ve birçok insan tarafından sağlık yararları nedeniyle tüketiliyor. Soğan suyu birçok besin ve antioksidan içerir ve sindirim sistemine faydaları olduğu düşünülüyor. Ancak yoğun tadı ve kokusu nedeniyle bazı insanlar tarafından tüketilmesi zor bir içecek. Soğan suyu A, B ve C vitaminleri ile birlikte antioksidanlar ve anti-enflamatuar bileşikler açısından zengindir.
Yayın Tarihi: 10-04-2023 12:01
Taylor Hill gibi kalın kaşlara sahip olmak için yapmanız gereken basit! Hayal ettiğiniz gür kaşlara doğal yollarla kavuşabilirsiniz
Güzelliği ve fiziği ile tanınan genç model Taylor Hill ünlü olduğu andan itibaren gür kaşları ile dikkat çekiyor. Birçok kadın kaşlarını kalınlaştırmanın yolunu arıyor. Aslında doğal şekilde daha gür kaşlara sahip olmak için uygulanması gereken adımlar oldukça basit! Siz de doğal yollarla kaş kalınlaştırma yöntemleri arıyorsanız bu bakımları uygulayabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 06-10-2022 08:13
Siğilleri kökten kurutacak! Düzenli kullanımda kurtulmanın yolu çok basit
Ciltte çıkan siğiller oldukça can sıkıcı olabiliyor. Toplumda sıklıkla görülen bu cilt rahatsızlığı için çözüm önerileri aranıyor. Siğilleri olan kişiler internet üzerinden 'Siğil nasıl geçer?' diye araştırmalar yapıyor. Bu sorunun cevabı doğal ürünlerden geçiyor. Siğillerden kurtulmak için evde yapılacak doğal tarifler bulunuyor.
Yayın Tarihi: 26-09-2022 12:14
Soğan suyu ile elma sirkesini karıştırın her gün sürün: Etkisi inanılmaz! Cilt lekelerinden eser kalmaz
Soğan ve elma sirkesinin mucize gibi faydaları herkes tarafından bilinen bir gerçek. Peki, ikisini bir araya getirince neler olacağını biliyor musunuz? Basit bir uygulama ile ciltteki yaşlılık lekelerini kısa sürede yok edebilirsiniz. Hiperpigmentasyon sebebiyle ciltte oluşan lekelerden eser kalmaz.
Yayın Tarihi: 22-09-2022 20:09
Acıya ve kötü görünüme son! Ayağınızdaki nasırları geçirmek için…
Ayak nasırı toplumda çok sık görülmektedir. Yaşam kalitesini düşüren nasırlar ayaktayken oldukça ağrılara neden olmaktadır. Nasır sorunu için birçok yöntem denenmektedir. Denediğiniz yöntemler nasırlarınızı geçiremediyse bir de soğan suyu kürünü deneyebilirsiniz. Soğan suyu sağlığın pek çok alanında faydalı olduğu gibi nasırlar üzerinde de etkili sonuçlar verir.
Yayın Tarihi: 29-08-2022 12:04
Yazın en sık görülen hastalık! İdrar yolu enfeksiyonunu geçirmek için yemeniz gerekenler
Yaz aylarında enfeksiyon hastalıklarında artış görülüyor. Özellikle havuz ve ortak kullanılan duşlar, tuvaletler idrar yolu enfeksiyonlarına yol açıyor. Oldukça ağrılı sonuçlara yol açabilen idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için hijyene dikkat etmek gerekiyor. İdrar yolu enfeksiyonlarına iyi gelecek tedaviler arasında bitkisel kürler bulunuyor.
Yayın Tarihi: 26-08-2022 10:29
Böbrekleri tertemiz yapıyor! Mucizevi etkileri var
Böbrekler sağlığımız için oldukça önem taşıyan organlardan. Böbreklerde zamanla çeşitli hastalıklar ortaya çıkabiliyor. Böbrek hastalıklarından korunmak için böbreklerin temizliğini sağlamak gerekiyor. Bu nedenle bol su içmeye önem vermek böbreklerin daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Soğan suyu kürü böbreklerin temizlenmesinde yardımcı oluyor.
Yayın Tarihi: 21-08-2022 10:38
Cardi B saçları için uyguladığı bakımı paylaştı! Her evde bulunuyor, Soğan kürü nasıl yapılır? Saçı daha hızlı uzatmak için ne yapılabilir?
Ünlü şarkıcı Cardi B, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda uzun saçları için kullandığı özel bakımı paylaştı. Genç şarkıcı saçları için doğal ürünlerin faydalarından yararlanarak soğan suyu kürünü yaptığını ve çok memnun kaldığını belirtti.
Yayın Tarihi: 15-08-2022 17:17
Cardi B’den soğanlı canlı yayın! Anlattıkları şaşırttı
Her adımıyla olay yaratan Cardi B, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile takipçilerini şaşırtan açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü rapçi Cardi B, sağlıklı bir şekilde uzaması için saçlarını soğan suyu ile yıkadığını itiraf etti. Ünlü rapçi aynı zamanda uyguladığı tarifi tüm takipçileriyle paylaştı.
Yayın Tarihi: 13-08-2022 09:17