ter kokusu Haberleri

Vücut kokusu sadece çevrenizi değil sağlığınızı da etkiliyor! Diyabet ve böbrek hastalığı hakkında uyarı veriyor
İnsanların vücut kokuları yediklerine ve giydikleri kıyafetlere göre değişim gösteriyor. Bazı kişiler oldukça fazla terlediği için ağır kokabiliyor. Ter kokusu hem kişiyi hem de çevresini etkisi altına alıyor. Ancak yarattığı problemler bununla bitmiyor. Vücut kokusu çeşitli hastalıklardan kaynaklanıyor olabiliyor.
Yayın Tarihi: 30-09-2022 12:21
Her aktarda bulunuyor! Terlemeyi önlemenin yolu buradan geçiyor
Terlemek rahatsız edici durumlara sebep olabiliyor. Özellikle yaz aylarının bunaltıcı sıcak havaları nedeniyle terleme çok daha artış gösteriyor. Terleme sorununuzdan şikayetçiyseniz bu sorunun çözümü aktardan geçiyor. Tuz sabunu terleme miktarını azaltan en iyi çözümler arasında bulunuyor.
Yayın Tarihi: 16-08-2022 11:18
Terlemeyi önlemek için bulduğu yöntem sosyal medyayı ikiye böldü
Terlemek gün içerisinde en fazla sıkıntı veren durum olabilir. Herkes terlemekten şikayetçi olsa bu konuda yapılabilecek yöntemler maalesef kısıtlı. Tiktok hesabı üzerinden terlemeye bulduğu çözümü gösteren kadın sosyal medyayı ikiye böldü.
Yayın Tarihi: 14-08-2022 08:34
Sıcak yaz aylarında terlemenizin önüne geçecek roll-on ve deodorant önerileri
Sıcak yaz günlerinde ter kokularını önleyen en büyük kurtarıcılarımız hiç şüphesiz roll-on ve deodorantlar. Deodorantlar ve roll-on'lar; ter hissinin ve ter kokusunun önüne geçmekle kalmıyor, aynı zamanda hoş ve ferah kokularıyla herkes tarafından oldukça seviliyor. Siz de birbirinden güzel kokulu ve çeşitli deodorantlardan kendinize en uygun olanı seçmek, en güzel deodorant ve roll-on'lara sahip olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 27-06-2022 15:47
Mutlaka uygulayın! Tamamen doğal yöntemlerle ter kokunuza son verebilirsiniz
Ter kokusu gün içerisinde oldukça rahatsız eden durumlar arasında yer alıyor. Ter kokusu hem kişiyi hem de çevresini olumsuz yönde etkiliyor. Sosyal ilişkilerde bozulmalara dahi yol açabilen ter kokusunu çözmenin zor olduğu düşünülse de oldukça basit! Evde uygulayacağınız doğal yöntemler ile ter kokusundan tamamen kurtulabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 15-06-2022 11:34
Sıcak havanın tek kötü yanı olabilir: Terleme nedir, nasıl olur? Ter kokusu nasıl önlenir? Terleme botoksu nedir?
Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber terleme sorunları yaşayanların sayısı gittikçe artıyor. Birçok kişi çevresel faktörler ya da fiziksel faaliyetler nedeniyle terleme gösterse de hormonsal sorunlar nedeniyle mevsimden bağımsız bir şekilde terleme sorunu yaşayan kişilerin sayısı da oldukça fazla. Terleme sosyal alanlarda büyük zorluklara neden olmaktadır. Ter kokusunun önüne geçmek için öncelikle kişisel hijyene önem verilmesi gerekmektedir.
Yayın Tarihi: 18-05-2022 09:32
Yaklaşan sıcak yaz aylarında terlemenizi önleyecek doğal ürün önerileri
Terlemek her mevsim yaşanan doğal bir durum ancak ter kokusuna katlanmak zorunda değiliz. Tüm gün yoğun çalışsak ya da sıcağa maruz kalsak da terlemeyi en aza indirebilir, ter kokusunu önleyebiliriz. Eğer siz de kişisel hijyeniniz kadar sağlığınıza ve çevreye de önem veriyorsanız doğal içerikli ürünleri tercih edebilirsiniz. Terlemenizi engelleyecek doğal ürünleri keşfetmek için yazımızı incelemeden geçmeyin deriz!
Yayın Tarihi: 10-05-2022 15:43
Beyaz kıyafetlerin kabusu koltuk altı lekelerinden kurtulmak mümkün! Bu sarı lekeleri temizlemek için...
Terlemek, toksinlerin atılması için gerekli bir vücut faaliyeti olsa da, çoğu zaman kötü koku ve leke gibi problemleri de beraberinde getirebiliyor. Özellikle beyaz kıyafetlerde ter lekeleri öyle bir sararma yapıyor ki, kıyafetlerinizi atmayı bile düşünebiliyorsunuz. Peki birkaç pratik ve basit yöntemle bu lekelerden kurtulabileceğinizi biliyor musunuz? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 23-10-2021 16:00
Astıma karşı taze yağlı balık
Astım, çağımızın hastalığı. İstatistikler, dünyanın bir çok ülkesinde astım hastalarının, özellikle de çocuk astımlıların sayılarının her geçen yıl katlanarak arttığını gösteriyor. Ancak, ABD'de yapılan bir araştırma, gebelikleri döneminde balık yiyen astımlı annelerin bebeklerinde aynı hastalık riskinin yüzde 71 oranında daha az bulunduğunu ortaya koyuyor.
Yayın Tarihi: 30-11-1999 00:00
Ter kokusu, yaz mevsiminin sorunu
Terleme, yaz mevsiminin en önemli sorunu. Ancak, fazla terleyen insanların kötü kokuya sahip olma ihtimalleri artıyor. Yeterince sık duş yapmamak ve birkaç gün aynı kıyafeti giymek, var olan terin çoğalmasına ve ter kokusunun keskinleşmesine yol açıyor.
Yayın Tarihi: 30-11-1999 00:00