Turgut Dibek Haberleri

CHP'li vekil Turgut Dibek istifasını geri çekti

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, istifasını geri çekti.

Haber

CHP'de istifa depremi

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek partisinden istifa etti. Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de partisinden istifa ederek DSP'ye geçeceğini açıkladı.

Haber

CHP'li vekile sekreter şoku

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, sekreterliğini yapan Y.M.'nin bu süre zarfında maaş hesabından küçük küçük meblağlarla kendisinden habersiz yaklaşık 174 bin TL aldığını iddia etti.

Haber

Turgut Dibek'ten com.trli yanıt

Dibek yaptığı açıklamada bundan sonra tüm haber ve paylaşımlarını www.turgutdibek.com.tr sitesine koyacağını belirtti.

Haber

CHP, Cenk Akyol'u Meclis'e taşıdı

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, "Cenk Akyol'un Milli Takıma çağrılmamasının sebebi nedir?" diye sordu.

Haber

CHP’li Dibek, sahte gübreyi sordu

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Türkiye’de ne kadar sahte gübre ele geçirildiğini sordu.

Haber

CHP'li Dibek'ten 'Atatürk' sorusu

CHP Milletvekili Turgut Dibek, Başbakan Erdoğan'a, "Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Destekleme Yönetmeliği ve Ödül Yönetmeliğinin yürürlükten kaldırılmasının gerekçesi nedir?" diye sordu.

Haber

MEB'de görevlendirme süresi uzatıldı

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, soru önergesinde bir gazetede çıkan habere dikkat çekti.

Haber

CHP'den işsizlik önergesi

CHP'li Dibek, işsizliğin ve özellikle de kadın istihdamının önündeki engellerin tespiti, ortaya çıkarılması ve çözümlenmesi amacı ile Meclis'te araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

Haber

CHP'den 'yoksulluk' komisyonu önerisi

CHP Milletvekili Dibek, açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşayan vatandaşların sıkıntıların tespiti, ortaya çıkarılması ve çözümlenmesi amacıyla Meclis'te araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

Haber

CHP'li Dibek, öğretmen açığını sordu

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'e, ilkokul, ortaokul ve liselerde, ihtiyaç olan öğretmen sayıları ve öğretmen açıklarının ne kadar olduğunu sordu.

Haber

CHP'li Dibek'ten DSİ için önerge

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, DSİ'nin Trakya bölgesindeki "ihmallerinin" tespiti, ortaya çıkarılması ve çözümlenmesi amacıyla Meclis'te araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

Haber

Bakana göre baz istasyonları zararlı değil

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in soru önergesini Sağlık Bakanlığı'nın bilgi notuyla yanıtladı.

Haber

CHP’den HSYK önergesi

CHP'li Dibek, TBMM Başkanlığı’na, “HSYK’nın ve yargı erkinin bağımsızlığı önündeki engellerin tespiti, ortaya çıkarılması ve çözümlenmesi” amacı ile Meclis’te araştırma komisyonu kurulmasını önerdi.

Haber

“Stajyer avukatınız içkiye düşkün mü?”

CHP’li Dibek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e, bir soru önergesi yöneltti.

Haber

“Törenlerin iptali Cumhuriyetle hesaplaşma ”

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, “Cumhuriyet Bayramı törenlerine saatler kala yapılan bu iptal iktidarın laik demokratik Cumhuriyetle hesaplaşma fırsatçılığını ortaya koymaktadır” dedi.

Haber

CHP, boş olan engelli kadrolarını sordu

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, TBMM Başkanlığı’na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi

Haber

3. Selim’in tahtı meclis gündeminde

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, TBMM Başkanlığı’na, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Haber

“RTÜK sansür kurumu değil”

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in soru önergesini yanıtlayan RTÜK Başkanı Davut Dursun, “RTÜK’ün sansür kurumu olarak nitelendirilmesi mümkün değildir” dedi.

Haber

Arınç’tan TRT yanıtı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in soru önergesini TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in bilgi notuyla yanıtladı.

Haber

TRT, Gül’ün basın danışmanına ne kadar ödedi?

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in soru önergesine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın verdiği yanıt ne oldu?

Haber