2024 Voleybol Milletler Ligi

Filenin Sultanları yeniden parkeye çıkıyor! Önümüzdeki maç ne zaman?

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi (VNL) organizasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fransa ile karşılaşan millilerimiz parkeden 3-0 galip ayrılmıştı.

Spor

Voleybol Uluslar Ligi’nde ilk hafta bitti! İşte öne çıkanlar!

Gurur kaynağımız olan Filenin Sultanları'nı izlerken nefesimizi tuttuğumuz ve zorlu maçların oynandığı Voleybol Uluslar Ligi'nde ilk hafta bitti! Peki hangi takımlar öne çıktı?

Spor

Dev Anket: Filenin Sultanları’nın Enlerini Seçiyoruz!

Filenin Sultanları, voleybol müsabakalarına tam gaz devam ederken sizden enleri seçmeni istiyoruz! Bakalım size göre "en" oyuncumuz hangisi?

Spor

İyi başlamadık! Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi ilk hafta karnesi

Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde (VNL) oldukça heyecan verici maçlar çıkarıyor. Mücadeleye pek iyi başlamadık ama devamında herkes nefesini tuttu! Peki ilk hafta neler yaşandı?

Spor

Filenin Sultanları’ndan Hangisi Senin Ruh Eşin?

Bakalım, Filenin Sultanları’ndan hangisi senin ruh eşin??

Spor

Gerçek bir voleybol ülkesi olduğumuzu gösteren 10 işaret

Türkiye'nin voleybol sahnesinde yükselişi son yıllarda göz ardı edilemez bir hale geldi. Hepimizin gönlünde taht kuran milli voleybolcularımız ve kulüp takımlarımız, hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük başarılara imza atıyor. Gerçekten bir voleybol ülkesi olduğumuzu her gün daha fazla kanıtlıyoruz!

Spor

Filenin Sultanları’nın VNL kadrosunu inceliyoruz

Filenin Sultanları yine sahalarda ülkemizi gururlandırmak için geliyor! Voleybol Milletler Ligi (VNL) için belirlenen kadro, bizleri heyecanlandırmaya yetti bile!

Spor

Voleybol Oynama Stiline Göre Hangi Mevkinin Oyuncususun?

Voleybol oynamayı çok seviyorsan ama hangi mevkiye daha uygun olduğunu bilmiyorsan bu test tam senlik. Voleybol oynarken sana en uygun mevki hangisi merak ediyorsan haydi teste!

Spor

Sen VNL 2024’teki Efsane Voleybolculardan Hangisisin?

Bu yılın efsanevi takımı açıklandı, peki sen bunlardan hangisisin? Öğrenmek için hemen testi çöz!

Spor

Kadın Voleybol Milli Takımımızın Tarihteki Büyük Başarıları

Voleybol severler burada mı? Sizlere Türk Kadın Voleybol Milli Takımı'nın ilk adımlarını ve uluslararası arenada nasıl parladıklarını anlatacağız.

Spor

VNL’de Filenin Sultanları’nın Önemli Rakiplerini İnceliyoruz

Voleybol Uluslar Ligi (VNL) heyecanı başlıyor ve Milli Takımımız, Filenin Sultanları, dünya çapındaki rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyor. Üç hafta sürecek bu maratonda, takımımızın karşısında dünya voleybolunun en güçlü ekipleri olacak. Her biri ayrı birer dev olan bu rakiplerle oynayacağımız maçlar, izleyenlere büyük bir heyecan ve gurur yaşatacak.

Spor

Sadece Oldlar Bilir! Filenin Sultanları’nın Efsane Kadrosunu Ne Kadar İyi Hatırlıyorsun?

2003'te müthiş başarılara imza atan Filenin Sultanları'nın o efsanevi kadrosunu ne kadar iyi hatırlıyorsun? Kendine ve hafızana güveniyorsan haydi teste!

Spor

Kadın Voleybol Milli Takımımızın Başarılarına Ne Kadar Hakimsin?

Filenin Sultanları her başarısıyla bizi gururlandırıyor. Peki sen bu başarıların hangilerini biliyorsun merak ediyorsan haydi teste!

Spor

Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya’daki son maçında Fransa’yı 3-0 yendi.

Spor

Filenin Sultanları, İtalya'ya karşı da istediğini alamadı ve kötü gidişini sürdürdü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin ilk hafta üçüncü maçında İtalya'ya 3-1 kaybetti ve ikinci yenilgisini aldı.

Spor

VNL’de Dikkatle Takip Edilmesi Gereken 10 Süper Voleybolcu

VNL’de takip etmeniz gereken 10 kadın voleybolcu hakkındaki bilgileri sizler için derledik! Gerek hücumda gerek savunmada gerekse oyun kurmadaki başarılarılarıyla VNL sıralamalarında başı çeken voleybolculara gelin, birlikte göz atalım!

Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımımız için yapılan skandal paylaşıma akıl dolu yanıt!

Milletler Ligi ilk maçında Japonya'ya 3-2'lik skorla yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımımız ikinci maçta Hollanda'yı mağlup etmeyi başardı. Filenin Sultanları, Hollanda'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya, Filenin Sultanları'na göndermeli paylaşımda bulunan Volleyball World'e verilen akıl dolu yanıt gündem oldu. İşte detaylar...

Spor

Filenin Sultanları'ndan Milletler Ligi'nde net galibiyet! Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardılar

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Milletler Ligi'nde (VNL) Türkiye ile Hollanda, Antalya'da karşılaştı. Filenin Sultanları, 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Spor

2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk maçlar oynandı! Direkt rakiplerimizden Almanya ve ABD net sonuçlarla güne damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi ilk hafta maçında Japonya'ya 3-2 yenilerek turnuvaya mağlubiyetle başlamıştı. Türkiye'nin yanında günün diğer maçları da sonuçlandı.

Spor

22 maçlık galibiyet serisi sona erdi! Filenin Sultanları yenildi

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Milletler Ligi'nin (VNL) birinci haftasının Antalya etabında Türkiye ile Japonya karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol takımı, Japonya'ya 3-2 mağlup oldu.

Spor

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına hazır

Bu yaz FIVB Milletler Ligi (VNL) ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkin Aydın, Elif Şahin, Ayça Aykaç Altıntaş, Beyza Arıcı, Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi maçları için Antalya'ya geldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 yılındaki ilk sınavını vereceği Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nin (VNL) ilk hafta maçları için Antalya'ya geldi. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ndeki ilk maçında Japonya ile karşılaşacak.

Spor

2024 Voleybol Milletler Ligi kadrosu açıklandı

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları'nda kadro açıklandı. Antalya'da oynanacak olan ilk hafta maçları 14-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Spor