Iyi Yasam Haberleri

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 2024-07-26 17:09:36

Camper'ın hakiki deri Pelotas modelinde bugüne özel kaçırılmayacak indirim

Stil ve konforun mükemmel buluşmasını sunan, hakiki deri olmasıyla öne çıkan Camper Pelotas Erkek Ayakkabı'da bugüne özel 1155 TL indirim başladı. Günün en iyi fırsatını kaçırmak istemezseniz detaylar yazımızda...

Haber 2024-07-26 14:13:23

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı! Beyninde kist tespit edildi

TBMM'de bugün İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Bugün Akçay'ın yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akçay'ın beyninde kist tespit edildiğini aktardı.

Manşet 2024-07-25 21:27:10

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-25 19:23:54

Diğer Haber Etiketleri

Amazon amazon alışveriş trendyol camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı MHP İsmail Saymaz İYİ Parti antalya bebek tbmm kavga ak parti istifa Isparta 5 yaş eo sırt siyah genç ense philips epilasyon evde lazer epilasyon lazer epilasyon Aylin Cesur Bodrum Yunanistan ersan şen Fatih Altaylı kahve yunan adaları direk dansı tff FIFA UEFA uyku uyumak Özgür Özel müsavat dervişoğlu CHP dondurma tarifi vegan Recep Tayyip Erdoğan BluTV hepsiburada ele New York dinozor açık artırma aday galatasaray galatasaray başkan Dursun Özbek Mehmet Büyükekşi ağzı kahve sohbetleri kirde türk kahve kahve makinesi filtre kahve makinesi philips kahve makinesi türk kahve makinesi espresso kahve makinesi nespresso makinesi karaca arzum Türk kahvesi filtre kahve espresso makinesi espresso french press skechers puma ayakkabı adidas ayakkabı under armour ayakkabı calvin klein ayakkabı tommy hilfiger ayakkabı Gökhan Günaydın Milletvekili Edirne uyuşturucu Malatya Hakan Yılmaz en düşük emekli maaşı euro 2024 İspanya sosyal medya yatak odası Aldatma aldatmak borsa enerji the simpsons kehanet mayo mayo modelleri şort Avrupa Arda Güler Ferdi Kadıoğlu Barış Alper Yılmaz balıklar hücreler mon NIVEA ile Güçlü ve Genç görünen bir Cilt cilt Kaptan gemi kaza galatasarayda fenerbahçe hakim ziyech Diyarbakır KPSS Donald Trump abd trump kripto bitcoin suikast kinoa kuşkonmaz faydaları nelerdir şeftali çilek banyo kantaron sarı kantaron karbonat Avcılar yeni doğan

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber 25-07-24 10:56

Son dakika | İYİ Parti'de istifa depremi: Nimet Özdemir de gönül bağını kopardı! Koltuk sayısı 32'ye düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'de ardı arkası kesilmeyen istifalara yenisi eklendi. Son olarak İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir kararını duyurdu.

Haber 24-07-24 15:46

İYİ Parti'yi sarsan haber! Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal istifa etti

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kodal, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. İstifa sonrası İYİ Parti'nin Isparta'daki ilçe belediye sayısı 1'e düştü.

Haber 23-07-24 17:27

'55 yaşındayım ama insanlar 30 yaş genç göründüğümü söylüyor! İşte benim en önemli güzellik sırrım'

55 yaşında olan bir TikTok kullanıcısı, daha genç görünmek ve hissetmek için en iyi tavsiyelerini açıkladı. Birçok kişi onun 25 yaşından büyük görünmediğini söylüyor.

Kadin 23-07-24 09:28

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 22-07-24 21:50

Çok satan Philips Lumea Prime Day'in son gününde flaş fırsat ürünü oldu

Prime Day'in son gününde "İyi ki aldım!" diyeceğiniz bir fırsatla tanışmaya ne dersiniz? Çok satanlar listesinde zirvede yer alan Philips Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı yalnızca birkaç saatliğine özel indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik, fırsatı kaçırmak istemeyenler detaylar yazımızda...

Kadin 22-07-24 17:16

Aylin Cesur, İYİ Parti'den istifa etti! Sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı. 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 22-07-24 13:51

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber 22-07-24 09:04

Kızına direk dansı (pole dance) öğreten annenin paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı! Geçmişin şaibelidir

Sosyal medyada 'ozgeozturkle' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının mizah dolu sözleri kullanıcılar arasında viral oldu. Kızına parkta pole dance öğreten kadın o anları "Çok iyi bir annesindir ama geçmişin şahibelidir" notuyla paylaştı. Sosyal medyadan yorumlar gecikmedi.

Trend 20-07-24 15:42

FIFA ve UEFA'dan TFF'ye mesaj var! ''Yeni başkanlık döneminize başlarken size en iyi dileklerimi sunuyorum''

FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik mesajı gönderdi.

Spor 20-07-24 08:29

Ezber bozan araştırma: Geç yatanlar daha mı zeki? Sağlıklı sanıyoruz ama gerçek başka çıktı

Çoğu uzman erken yatıp erken kalkmanın daha sağlıklı olduğunu anlatıyor, ancak İngiltere'de yapılan bir araştırma bunun aksini söylüyor. O araştırmaya göre göre gece kuşlarının kafası daha iyi çalışıyormuş.

Haber 20-07-24 07:41

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu'ndan 'ittifak' sorusuna yanıt: Orada birleşiriz

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın sona ermesiyle birlikte Türkiye siyasetinde önemli değişiklerde beraberinde gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ortak açıklama yaptı. Gazetecilerin ittifak sorusuna da yanıt veren iki lider seçimlere kadar geçecek zamanı işaret ederek cevap verdi.

Haber 20-07-24 07:32

Evde vegan dondurma tarifi: Evde vegan dondurma nasıl yapılır?

Beslenme tercihini son yıllarda popüler olup gittikçe yaygınlaşan vegan beslenmeden yana yapanlara iyi bir haberimiz var: vegan dondurma tarifimiz sayesinde yazın dondurma yemekten mahrum kalmayacaksınız. İşte evde vegan dondurma tarifimiz!

Yemek 19-07-24 19:30

Son dakika | Yıldız Sarayı ziyarete açıldı, ağustos sonuna dek ücretsiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazine değerindeki eserlerimizin kıymetini çok iyi bilemiyoruz

Son dakika haberi: Yıldız Sarayı restorasyon çalışmalarının ardından bugün halkın ziyaretine açıldı. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz hazine değerindeki eserlerinin kıymetini çok iyi bilemeyen bir milletiz" dedi. Saraya ziyaretler ağustos ayı sonuna dek ücretsiz olacak.

Haber 19-07-24 15:00

Warner Bros. Discovery ile Hepsiburada anlaştı: BluTV ayrıcalığı Warner Bros. Discovery ortaklığı ile devam edecek

Warner Bros. Discovery ile Hepsiburada, Hepsiburada Premium üyelerine sunulan hediye BluTV ayrıcalığının devam edeceğini duyurdu. Aralık 2023'te Warner Bros. Discovery bünyesine katılan BluTV’nin, her geçen gün genişleyen yerel içerikleri ve orijinal yapımlarının yanı sıra en iyi uluslararası dizi ve programlardan oluşan geniş içerik yelpazesi, Hepsiburada Premium üyelerine hediye olarak sunulmaya devam edilecek.

Haber 19-07-24 12:55

Dinozor iskeletinin satış fiyatı dudak uçuklattı

ABD’de gerçekleştirilen bir müzayede de ‘dinozor iskeleti’ açık attırmaya çıktı. Dinozor iskeletinin ‘iyi derecede korunması’ sebebiyle dudak uçuklatan fiyata satıldı. Alıcı, fosil için açık arttırmada 44.6 milyon dolar ödeyerek, rekor fiyata satın aldı.

Magazin 18-07-24 17:07

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten seçim öncesi tarihi ifadeler! ''Demek ki işler iyi gitmiyor! Galatasaray'ın desteklediği yönetim kurulu üyesi yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanlık Seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray olarak Mehmet Büyükekşi'yi desteklemediklerini söyleyen Dursun Özbek, Büyükekşi'nin başarısız bir tutum izlediğini ifade etti.

Spor 18-07-24 14:22

Prime Day'den iyi ki aldım! diyeceğiniz 5 bin TL altı kahve makineleri

Prime Day'in bitmesine üç gün kala, kahve severleri de unutmadık; indirimdeki 5 bin TL altı kahve makinelerinden sizin için eşsiz bir seçki hazırladık. Prime Day indirimlerinden "İyi ki aldım!" diyeceğiniz o kahve makinelerini gelin birlikte keşfedelim.

Yemek 17-07-24 22:13

Prime Day'den alınabilecek en iyi şey! Marka spor ayakkabılar da indirime girdi

Alışverişin en keyifli zamanı geldi! Prime Day kapsamında onlarca kategoride binlerce ürün indirime girdi. Sizin için Prime Day'in moda kategorisindeki yıldızlarından indirimdeki spor ayakkabıları seçtik. Kaliteli spor ayakkabı arayışındaysanız bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 17-07-24 17:01

Hem CHP hem İYİ Parti'nin koridorlarında 'Kürşad Zorlu' sesleri: Gündem olan transfer iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu hakkında gündeme gelen iddia geniş yankı uyandırdı. Zorlu'nun CHP'ye geçeceği öne sürüldü. Bununla birlikte CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın Zorlu ile CHP'ye katılması için görüştüğü iddiası da gündem oldu. Ses getiren iddialarla ilgili iki isimden gelen açıklamalar dikkat çekti.

Haber 17-07-24 14:51

Bir il o wanted afişini konuşuyor! Bulana 300 bin euro ödül 'Bu adamı neden arıyorlar anlamadım ama görürsem çok iyi olur'

Türkiye’de yaşadığı iddia edilen ’Hollandalı’ uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor. Edirne'deki vatandaşlar gördükleri afişi dikkatle incelerken bir vatandaş "Bu adamı neden arıyorlar anlamadım ama 300 bin euro ödül konulmuş, değişik bir durum ama görürsem çok iyi olur" şeklinde yorum yaptı.

Haber 17-07-24 13:12

Eski il başkanı, tartıştığı kiracısını öldürdü

Malatya'da, eski İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, dükkanında kiracı olan Eyüp İshakoğlu'nu alacak meselesi yüzünden tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan kiracının hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 17-07-24 12:25

Emekliler için 'idam fermanı' çıkışı: Zamlı en düşük maaş muhalefeti ayağa kaldırdı! Yöneticilerinizin ödediği bahşiş bile değil

Emeklilerin merakla beklediği yeni en düşük emekli maaşı dün belli oldu. 12 bin 500 lira muhalefetten eleştiri topladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabıyla dikkat çekmişti. Bugün de üç partiden peş peşe tepkiler geldi. İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, "Bu, emekliye ‘öl’ demektir" diye konuştu. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan "10 bin TL ile geçinemeyen emeklimizin 12 bin 500 TL ile geçinmesini beklemek ya bir akıl tutulmasıyla açıklanabilir" dedi.

Finans 17-07-24 11:52

EURO 2024'ün en iyi 11'i açıklandı! Çeyrek finale çıkan milli takımımızdan hiçbir oyuncu yok

İspanya'nın şampiyonluğu ile tamamlanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) en iyi ilk 11'i açıklandı. Çeyrek finale kadar yükselen milli takımımızdan hiçbir oyuncunun kadroda yer almaması dikkat çekti.

Spor 16-07-24 15:42

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-07-24 11:47

Enerji devleri borsalarda yatırımcısına genel anlamda kazandırdı

Yılın ilk yarısında Çinli PetroChina'nın hisseleri yüzde 53,1, Hindistanlı Reliance Industries'in hisseleri yüzde 21,1 ve ABD'li NextEra Energy'nin hisseleri yüzde 16,6 arttı. Özellikle iyi gelen bilançolar, yapılan anlaşmalar ve yatırımlar, birleşmeler ve kazanılan ihalelerle birlikte enerji şirketleri borsalarda da iyi bir performans sergiledi.

Finans 16-07-24 11:36

The Simpsons (Simpsonlar) yine iş başında! Trump'a suikast girişimini bildiği iddia edildi... 2024 kehanetleri gündeme geldi

Yıllar boyunca dünyada meydana gelen olaylarıyla kült klasik çizgi dizi Simpsonlar'daki sahneler arasında birçok ürkütücü benzerlik ortaya çıktı. Geçtiğimiz Pazar günü Başkanlık yarışında olan Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken suikast girişiminin bir Simpsons bölümüyle benzerlik göstermesi efsanevi çizgi filmin 2024 kehanetlerini gündeme getirdi.

Trend 16-07-24 09:27

Plaj stilinizle göz kamaştırın! En rahat ve havalı erkek deniz şortları

Plajda da karizmatik görünmenin, stilinizi en iyi şekilde ortaya koymanın yolunu arıyorsanız konfor ve şıklığı bir arada sunan deniz şortlarını keşfedebilirsiniz. Sizin için bu sezonun favori deniz şortu modellerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 15-07-24 17:44

EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan 11'i açıklandı! Listede 3 Türk oyuncu bulunuyor...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mutlu sona ulaşan İspanya Milli Takımı, kupasını kaldırdı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca, EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan oyuncularını listeledi. Yayınlanan listede 3 Türk futbolcu da yer aldı.

Spor 15-07-24 14:14

Cildinize iyi geldiği kadar bünyenize de iyi gelecek gençlik aşısı misali 10 yiyecek

Cildinize iyi bakmak için sadece bakım yeterli olmuyor. Bunun yanında cilde iyi gelecek yiyecekleri düzenli tüketmeniz gerekiyor. Cildinize neler iyi gelir birlikte bakalım mı?

Kadin 15-07-24 10:27

Mürettebat ihbar etti! Kaptan uyudu, gemi karaya oturdu

Bursa'da, 2 bin 200 ton hayvan yemi yüklü Panama bandıralı kargo gemisi Mudanya ilçesinde iddiaya göre kaptanın uyuması sonucu karaya oturdu. Gemideki 12 mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, geminin uç kısmında hasar meydana geldi.

Haber 15-07-24 00:33

Hakim Ziyech'ten Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar! ''Biz daha büyük bir kulübüz''

Hakim Ziyech, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kalite farkını ifade eden Ziyech, sarı-kırmızılıların daha iyi bir takım olduğunu ifade etti.

Spor 14-07-24 16:56

KPSS'den çıktı, parkta dinlenirken başından vuruldu!

Diyarbakır’da KPSS'den çıkan ve okulun karşısındaki parkta bir ağacın gölgesinde dinlenen Rabia A.’nın (26) başına yorgun mermi isabet etti. Hastanede tedaviye alınan Rabia A.’nın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis mermiyi ateşleyen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 14-07-24 15:16

Donald Trump, suikast girişiminden saatler sonra görüntülendi

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, suikast girişimine uğradı. Kulağından yaralanan ve sağlık durumu iyi olan Trump, söz konusu saldırıdan saatler sonra özel jetinden inerken görüldü.

Haber 14-07-24 11:54

Suikast girişimi dünyayı sarsmıştı! Piyasalarda Trump hareketliliği!

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin Başkan adayı Donald Trump'a yönelik saldırı girişimi dünyayı sarstı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, FBI söz konusu olayın 'suikast girişimi' olduğunu resmen doğruladı. Haberler sonrası kripto paralarda da "Trump" hareketliliği yaşandı.

Finans 14-07-24 10:39

Trump'a ateş açan suikastçının kimliği belirlendi: 20 yaşında Pensilvanyalı Thomas Matthew Crooks! İşte saldırganın ilk görüntüsü...

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, FBI söz konusu olayın 'suikast girişimi' olduğunu resmen doğruladı. Öte yandan ABD basını saldırıyı gerçekleştirenin kimliğinin belirlendiğini duyururken, görgü tanıklarının verdiği ifadeler ise dikkat çekti.

Manşet 14-07-24 07:44

Kinoa faydaları nelerdir? Kinoa neye iyi gelir?

Özellikle son yıllarda popülerliği artmış olan kinoa, muhallebiden salataya birçok tarifin içinde yer almaya başlamıştır. Dokusu ve şekli pirinci ve buğdayı andıran kinoa, çeşitli mineraller, vitaminler ve yüksek oranda lif içeren bir tohumdur. Yenilebilir olması ile özellikle sağlıklı beslenenlerin tercihlerinin başında gelir.

Haber 13-07-24 04:23

Kuşkonmaz ne işe yarar, faydaları nelerdir? Kuşkonmaz neye iyi gelir?

Sebze olarak tüketilebilen, ayrıca süs amacıyla da yetiştirilebilen farklı bitki türleri kuşkonmaz olarak adlandırılmıştır. Son derece zengin bir besin olan kuşkonmaz, gevşek yapıda ve kumlu topraklarda yetiştirilebilir. Daha çok yaz mevsiminde, haziran ve temmuz aylarında çiçek açar. İnsan sağlığına da son derece faydalıdır.

Haber 13-07-24 03:40

Deniz börülcesi faydaları nelerdir? Deniz börülcesi neye iyi gelir?

Ispanakgiller familyasından bir yeşillik türü olan deniz börülcesi sukulent türü olarak da bilinir. Hem besin değeri yüksek hem de son derece lezzetli olması ile çok sık tercih edilen gıdalardan biridir. Daha çok denize yakın olan bölgelerde yetişir ve adı da buradan gelir.

Haber 13-07-24 02:46

Şeftalinin faydaları nelerdir? Şeftali neye iyi gelir, mideye iyi gelir mi?

En sevilen yaz meyvelerinden biri olan ve adı Bursa şehri ile özdeşlemiş olan şeftali, gülgiller familyasından, lezzetli, hoş kokulu ve aynı zamanda şifa deposu olarak kabul edilen bir yaz meyvesidir. Dünya genelinde çok sık yetiştirilen ve tüketilen şeftalinin insan sağlığı için faydalı birçok vitamin ve mineraller içermektedir.

Haber 13-07-24 02:09

Çileğin faydaları nelerdir? Çilek neye iyi gelir? Aç karnına çilek yemenin faydaları

Yaz aylarının gözde meyvelerinden biri olan çilek, havalar ısınır ısınmaz en taze hâliyle tezgahlardaki yerini alır. Çiğ olarak tüketilmesinin dışında çeşitli içeceklere, tatlılara, pastalara da lezzet katan çilek gülgillerdendir. Tohumları dış kısmında yer alan az sayıdaki meyvelerden biri olmasıyla da bilinir. Ayrıca birçok açıdan insan sağlığına da faydalıdır.

Haber 13-07-24 01:19

Soğuk duşun faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Soğuk duşun cilde ve saça faydaları

Duş, günlük kişisel bakım ve temizlik sağlamak için son derece önemlidir ve çeşitli faydalar sağlayabilir. Bu anlamda soğuk su ile duş almanın da bilinen ve kabul edilen birçok faydası bulunur. Peki, soğuk duşun faydaları nelerdir ve neye iyi gelir? Soğuk duşun cilde ve saça faydaları

Haber 12-07-24 23:11

Sarı kantaron faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Depresyon için sarı kantaron nasıl kullanılır?

Dünya çapında son derece popüler olan ve kullanımı git gide yaygınlaşan kantaronun en çok kullanılan türü sarı kantarondur. Yol ya da orman kenarlarında kolaylıkla yetişebilen sarı kantarona ulaşmak da son derece kolaydır. Faydalı olduğu alanlar ise çeşitlilik gösterir.

Haber 12-07-24 22:17

Karbonatın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Her evde mutlaka bulunan, temizlikten gıdaya birçok farklı alanda kullanılabilen ve kolaylıkla temin edilebilen karbonat, aslında İngiliz karbonatıdır ama halk arasında daha çok karbonat adıyla anılır. Kişisel bakım, temizlik, mutfak, sağlık alanlarında etkili, kullanışlı ve oldukça da yararlıdır.

Haber 12-07-24 21:38

Avcılar'da trajik olay! Bebeği poşet içerisine bağlayıp bırakmışlar

Avcılar'da çöp konteynırı yanında poşete konulmuş bebek bulundu. Yeni doğduğu tahmin edilen bebek hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bebeği bırakan kişi yada kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Haber 12-07-24 20:37