Kıskançlık krizi geçirdi... Eski eşinin yanında gördüğü adamın burnunu ısırdı!

Burdur'da bir kişi, eski eşinin yanında gördüğü adama saldırıp, burnunu ısırdı. Ne yapacağını şaşıran adam plastik cerrahi servisinde tedaviye alındı. saldırgan koca da arbede sırasında yaralandı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından dün akşam Burdur Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğinde bir kişi, eski eşini başka bir erkekle birlikte gördü. Bu nedenle eski çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle eski koca, boşandığı eşinin yanındaki A.K.'ye saldırıp, burnunu ısırdı.

Reklam
Reklam

İKİSİ DE HASTANELİK OLDU

Olayın ardından kaçan A.K., yakındaki polis merkezine sığındı. Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen A.K., tedavisinin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi plastik cerrahi servisine sevk edildi. Arbedede yaralanan eski koca ise ambulansla götürüldüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: