A Haber Haberleri

Son dakika: Bakan Soylu'dan muhalefete Semra Güzel tepkisi

Son dakika haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu, PKK'lı terörist Volkan Bora'yla fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel ile ilgili grup toplantılarında tepki gösterilmediğini belirterek muhalefet liderlerini eleştirdi. Soylu eleştirisinde, "Gösterdiğiniz fotoğrafla ilgili 'Terörle bu kadar iç içe girmiş ve terörün içerisinde bulunmuş bu anlayışı şiddetle reddediyorum.' diyemediler" dedi.

Haber 12-01-2022 21:44

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik rakamı açıkladı! 15.00 itibarıyla 23,8 milyar lira...

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türk lirası mevduatlar saat 15.00 itibarıyla 23,8 milyar liranın üzerinde arttı ve ivmelenerek artmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca dövizde yaşanan düşüşten sonra marketlerin etiketlerde indirime gitmeleri gerektiğini ve stokçulukla sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Haber 24-12-2021 21:18

A Haber ekibine otoparkta saldırı

Gaziantep’te haber çekiminden dönen A Haber Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Geçgel ve kameraman Mehmet Ali Bağ, otoparkta bir kişinin sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı.

Haber 19-08-2021 22:34

Taliban Sözcüsü Türk televizyonuna konuştu: Türkiye ile yakın olmak isteriz

A Haber canlı yayınına katılan Taliban Sözcüsü Suhail Shaheen, "Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak istiyoruz. Herhangi bir parasal yardım ya da işbirliği için Türkiye ile yakın olmak isteriz. Ayrıca herkesin içi rahat olsun. Afganistan'da bir hükümet kurulacak ve bu hükümet dünyadaki düzene uyum sağlayacak" dedi. Türkiye'nin kardeş ülke olduğunu belirten Shaheen, Türkiye ile işbirliğine sıcak baktıklarını dile getirdi.

Haber 16-08-2021 20:12

A Haber yayınladı olay oldu! Fahrettin Altun'dan FOX Tv'nin haberine tepki: Ayıptır

FOX Haber'in İzmir Ödemiş'ten yaptığı haber gündem yarattı. Çiftçilerin tarımsal destek sağlayamadığına yönelik yapılan haberdeki çiftçiyle konuşan A Haber, FOX'un yaptığı haberin yalan olduğunu iddia etti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da söz konusu haberle ilgili FOX Tv'ye tepki göstererek "Ayıptır, günahtır! Yapmayın" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-2021 14:26

A Haber muhabiri Yunanistan'da olay oldu!

Yunan televizyonuna Türkiye-Yunanistan gerilime dair bilgiler veren A Haber muhabiri Manolis Kostidis’in canlı yayında başına gelenler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 19-08-2020 10:37

CHP'den 'İstanbul'da sular kesik' iddiasına yalanlama! A Haber'deki çamaşır makinesi detayı olay oldu

İstanbul'da suların kesik olduğu iddiaları gündemdeki yerini korurken, CHP'den ise çarpıcı bir paylaşım geldi. Konuyla ilgili A Haber'in yapmış olduğu haberi paylaşan CHP'li Deniz Demir, arka plandaki çamaşır makinesi detayına dikkat çekti.

Haber 08-07-2020 15:42

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'ndan A Haber canlı yayınında olay hareket

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun Hikmet Öztürk'ün konuğu olarak katıldığı A Haber canlı yayınında yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü. Prof. Dr. Çilingiroğlu'nun 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlamasının devam etmesini eleştirirken sinirlerine hakim olamayarak yaptığı el hareketi görenleri şaşkına çevirdi. Çilingiroğlu daha önce de Didem Arslan Yılmaz'ın programını terk etmesi ve Ahmet Hakan'ın programında da zeybek oynaması ile dikkat çekmişti.

Haber 04-06-2020 01:50

A Haber canlı yayınında yapılan hata sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Peş peşe özür mesajları

A Haber’de dün akşam yayınlanan Gece Ajansı programında yapılan hata büyük tepki çekti. Yayın sonrası programa katılan isimlerden ve A Haber'den peş peşe özür mesajları geldi.

Haber 18-05-2020 10:57

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'ndan A Haber canlı yayınında isyan etti: Atatürk'ü sevmek için izin mi alacağım?

A Haber'e telefonla bağlanan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Atatürk'le ilgili söylemlerine ilişkin gelen tepkilere canlı yayında isyan etti. Çilingiroğlu "Atatürk'ü sevmek için izin mi alacağım? Yunanı, Fransızı şimdi seni ne yapıyordu? Terbiyesizler" dedi.

Haber 14-05-2020 15:57

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: Bilinçaltı aslında varlığını sürdürüyor

"(Özlem Zengin'e yönelik ifadeler) Bu anlayış, bu düşünme biçimi hala bugün varlığını sürdürüyor" - "Bir yıl sonra Amerika'da biliyorsunuz seçimler var. Bu seçimlerden sonra Amerika'da oluşacak yeni denklemin ben FETÖ için sonun başlangıcı olacağını düşünüyorum"

Haber 20-11-2019 19:08

A Haber muhabirinin sınırdaki görüntüsü sosyal medyada olay olmuştu! Kerim Ulak'tan açıklama geldi

Barış Pınarı Harekatı devam ederken, dün A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak'ın sınırdan yaptığı yayın sosyal medyada olay oldu. Ulak'ın başında miğfer ve yere çömelerek yayın yaptığı anlarda TRT muhabirinin rahat bir şekilde ayakta yayın yaptığı anlar tartışma yarattı. O anları anlatan Ulak, yaptığı açıklamada "Üzerimizden havanlar atılmaya başladı. TRT muhabiri de yayını yapıp güvenli bölgeye çekildi. Sosyal medya hesapları bir fotoğraf üzerinden beni ve kurumumu karalıyor" dedi.

Trend 15-10-2019 08:09

CHP'li Mahmut Tanal, A Haber muhabiriyle tartıştı

Ümraniye İlçe Seçim Kurulu'nda canlı yayın yapan A Haber muhabiri ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal arasında açıklanan rakamlar konusunda tartışma yaşandı.

Trend 05-04-2019 01:56

Bakan Albayrak canlı yayında soruları yanıtladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: - "31 Mart yerel seçim sonucu ne olursa olsun, seçim sonrası önümüz çok açık. Atılacak adımlar hazır, önümüzdeki hafta bir kısmını paylaşacağız. Nisan ayıyla birlikte yol haritasını açıklayacağız" - "2019'u beklentilerin üzerinde kapatıp, 2020'de Türkiye'nin potansiyeli olan büyüme rakamlarına ulaşacağız. Yaz aylarında cari açıkta çok olumlu süreçleri yakalayacağız" - "Varlık Fonu ekonomiyi daha da büyütmek için finansal güç merkezi olacak bir kuruma dönüşecek"

Finans 22-03-2019 23:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (7) - "Teröre mesafe koymayan bu dörtlü çeteye, şunu hatırlatıyorum, er veya geç eriyeceksiniz, biteceksiniz" - "Biz bu seçilenler içerisinde veya seçilirse bu tür teröre bulaşmış olanlara asla göz açtırmayız. Çünkü biz bu devletin, bu milletin parasını, vergisini bu terör örgütlerinin siyasete sızmış temsilcilerine bundan sonra yedirtmeyeceğiz. Bu konuda kararlılığımız var" - "(Futbolda) VAR sistemi eğer bir kontrol mekanizması olarak, onu da kontrol eden ayrı bir mekanizma kurulursa faydalı olacağına inanıyorum" - "Yerli ve milliliği savunan bir Cumhurbaşkanı olarak aslında yerli bir hocamızın olması, benim arzumdur"

Haber 16-02-2019 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "(Macron'un açıklaması) Bizim tarihimizde soykırım yoktur. Ermeni soykırımı diye sözde bu ifadeyi dikkatli kullan" - "Ermeniler, bizim ülkemizde hiçbir zaman soykırıma tabi tutulmadığı gibi şu anda ülkemizde 100 bin civarında vatandaş, vatandaş olmayan Ermeni var. Bunlar bizim ülkemizde yaşıyorlar. Yaşamaya da devam edecekler" - "(AB) Tek sebebi var, biz Müslümanız, bizi Müslüman olduğumuz için almıyorlar"

Haber 16-02-2019 00:04

Sorumlular en ağır şekilde cezasını çekecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: - "(Kartal'da çöken bina) Soruşturma neticesinde kim ihmal etmişse kim bu ölüme sebebiyet vermişse sorumlular kimse en ağır şekilde hukuk çerçevesinde cezasını çekecektir. Biz de bunun takipçisi olacağız" - "(FETÖ firarisi Akın İpek'in iadesinin reddi kararı) İngiltere Birleşik Krallık itiraz etti, temyiz yoluna başvurdu o karara karşı. O süreci de bekliyoruz, takip ediyoruz" - "(Gülen'in Mısır'a kaçacağı iddiası) O konuda bu duyum üzerine bir şey söyleyecek değilim. Bizim resmi belge ve kararlarla ilgili konuşmamız gerekir. Ama Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın neresinde olursa olsun, FETÖ terör örgütünün elebaşı örgüt yöneticileriyle ilgili mücadeleyi ara vermeksizin yapmaya devam edeceklerdir"

Haber 07-02-2019 15:17

CHP'nin Tunç Soyer'i aday göstermesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: - "Baba oğlun, oğul babanın suçunu üstlenmez ama 'tarihin yükü' diye de bir şey vardır" - "Mesele baba oğul meselesi değil, mesele tarihi yüküyle ilgili bir mesele dolayısıyla İzmir'de aday olmuş ve kendisiyle ilgili böyle bir tarihsel yük ortaya çıkmış birisinin bunun karşısında ne söyleyeceğini herkesin duyması gerekiyor" - "CHP'nin kendisi için 'çantada keklik' gördüğü yerlerde kavga çıkıyor. Dolayısıyla bunun bir siyaset kavgası olmadığı, CHP'yi oluşturan, 'statükoyu koruma cemiyeti' dediğim bu yapıyı oluşturan lobiler arasında bir rant kavgası olduğu açık bir şekilde görülüyor"

Haber 29-01-2019 15:10

A Haber'deki gizemli profesör kafaları karıştırdı

A Haber, 'Harward Üniversitesi'nden bir profesörü yayına bağlayıp ABD Başkanı Donald Trump'ın tehditlerini yorumlattı. Ancak ne Harward Üniversitesi diye bir üniversite ne de Mark Thomas diye bir profesör var.

Haber 15-01-2019 16:21

İhaleleri canlı yayınlayacağım

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki: - "Ben ihaleleri canlı yayınlarım. Belediye başkanlığım dönemimde, neredeyse 10-15 yıldır hangi ihale varsa, kim girmiş, ne fiyat veriyorlar, komisyon ortamını internetten yayımladık. Görsünler, neyi saklıyorum ki insanlardan? Nihayetinde belediyedeki bütçe bu, milletin bütçesi. Herkes görsün" - "İnşallah 10 yerde Millet Bahçesi yapacağız. Bu, Ankara'nın yeşile doyması demektir. Nerede bir alan bulduk, yeşil yapabilmek adına her şeyi yapacağız"

Haber 27-12-2018 13:49

Nevşin Mengü'den sosyal medyayı sallayan 'Rahip Brunson' yorumu

Rahip Brunson'ın serbest bırakılmasının ardından görüşlerini Twitter hesabından paylaşan Nevşin Mengü, "Brunson’ı en başında, ne idüğü belirsiz gizli tanık denen birilerinin yanlış yalan ifadeleriyle yargılamaya başlamışlardı" diye yazdı. Mengü, A Haber'in "15 Temmuz başarılı olsaydı Papaz Brunson CIA Başkanı olacaktı" iddiası için ise adeta söyleyecek söz bulamadı

Haber 13-10-2018 11:55

A Haber muhabirinin röportajı sosyal medyayı salladı

Sosyal medya televizyon ekranlarında yayınlanan bu röportajı konuşuyor... A Haber muhabiri tarafından vatandaşlara yöneltilen sorular büyük yankı uyandırdı. Görüntülere tepki gösterenlerden biri de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dı. Çıray, Twitter hesabından videoyu paylaşırken, "Bu nasıl televizyoncu bu nasıl röportaj? Böyle bir beyin yıkamaya %50'nin direnebilmesi mucize" notunu düştü.

Haber 05-09-2018 16:53

CHP'nin demokratik siyasetten yana tavır almasını istiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: - "CHP'nin demokratik siyasetten yana tavır almasını istiyoruz. Biz sadece CHP'yi Türkiye karşıtı, Türkiye düşmanı yapıların ağzını, dilini, söylemini kullanmamaya, bu konuda özenli ve hassas olmaya, siyasete, siyaset kurumuna, milletin seçtiğine saygı duymaya davet ediyoruz" - "Kılıçdaroğlu'nun seçmenle partiyle kurduğu ilişkiye baktığımızda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bir diktatör yattığını görüyoruz"

Haber 05-07-2018 23:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Başbakan olduğum zaman 37 bakanlık sayısı vardı. Bu sayıyı 26'ya indirdik. Şimdi ise bunu 16'ya indiriyoruz" - "Yeni dönemde çözüm üreten devlet, sorun çözen devlet, sonuç odaklı devlet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" - "Ekonomi yönetimi sadeleşmiş oluyor, 6 olan bakanlık sayısını 3'e indiriyoruz" - "Mevcut yapının getirdiği zorluklar nedeniyle çalışmalarımızın önemli bir bölümünü istediğimiz düzeyde ve sürede hayata geçiremedik, çok çileler çektik. 'Bürokratik oligarşi' diye benim sürekli ifade ettiğim bu yapıların hantallığı, kurumlardaki iş ve işleyiş süreçleri, hep önümüze birer engel olarak çıktı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bu engelleri bir defa ortadan kaldırmayı hedefliyoruz"

Haber 22-06-2018 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Haliç'ten geçmek mümkün değildi. Çok daha enteresan, CHP'nin belediye başkanı olan Ümraniye'de çöplük patlamıştı, 39 vatandaşımız Ümraniye'de ölmüştü. Bunlar hangi yüzle hala vatandaşın karşısına çıkıyor?" - "Harcı biz kaldırdık. Harç yok. Biz geldik, 45 lira üniversiteli burs alıyordu. Şu anda burs 470 lira. Master 940 lira. Doktora asgari ücret. Bunları biz veriyoruz. Bunların ne yaptığımızdan haberleri de yok" - "Bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya kendini adamış olan bir kadroyuz" - "Diyor ki 'Geleceğim, ne kadar öğretmen adayı varsa hepsini atayacağım.' Dürüst ol. Yalan söyleme. Ne kadar ihtiyacın varsa o kadar atayacaksın"

Haber 22-06-2018 01:34

Erkan Tan'dan Fatih Portakal'a: Yayıncılığa tecavüz ederken suç üstü yakalandınız

A Haber sunucusu Erkan Tan canlı yayında Sözcü gazetesi ve Fatih Portakal'a ateş püskürdü. 'Yayıncılığın ırzına geçtiniz' diyen Tan, 'Yayıncılığa tecavüz ederken suç üstü yakalandınız. Namusunuz şerefiniz ortada' ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-2018 15:28

KONDA yayınladı! İşte AK Parti seçmeni analizi: En çok ATV izliyor, internete girmiyor

Araştırma şirketi KONDA'nın raporuna göre, internet kullanımı AK Parti seçmenleri arasında Türkiye ortalamasının aşağısında. İzlemeyi en fazla tercih ettiği televizyon kanalları sırasıyla ATV, TRT ve A Haber olan AK Parti seçmenlerinin AB üyelik konusundaki görüşleri de olumsuz. AK Parti seçmenine göre, kurdaki istikrarsızlık 'dış güçlerin' operasyonu.

Haber 18-05-2018 10:34

Sosyal medyada 'Yok laiklik elden gidiyor' sözüyle viral olan yaşlı adam yine objektiflere yansıdı!

A Haber'de "Vatandaşlar 24 Haziran seçimleri için ne dedi" diye soru sorulup, vatandaşların görüşleri alınırken, geçtiğimiz günlerde yine bir röportajda 'Yok laiklik elden gidiyor' sözüyle sosyal medyada viral olan aynı yaşlı adamın objektiflere yansıdığı görüldü

Haber 12-05-2018 22:14

15 Temmuz'da Topkule'deki olaylarla ilgili yeni görüntüler

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda yapılan toplantı, darbe teşebbüsü günü tugayda yaşananlar ve burada darbecilerle çatışan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün de aralarında bulunduğu, 4 kişinin şehit edilmesi ile A Haber televizyon kanalını işgal teşebbüsüne ilişkin 50'si tutuklu 132 sanığın yargılandığı dava dosyasına yeni görüntüler girdi. Görüntülerde Yunanistan'a kaçan darbeci helikopter personelinin de kışladan kaçış anları da yer alıyor.

Haber 15-03-2018 11:57

Kadir Mısıroğlu restoranı açıkladı ama...

Gündemdeki isim Kadir Mısıroğlu ile ilgili olay yaratacak görüntüler ortaya çıktı. Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın kaleme aldığı yazıda dikkat çeken ifadelerle aktarılan Mısıroğlu'na ait bu görüntüler yine gündeme bomba gibi düşecek...

Haber 28-02-2018 07:24

15 Temmuz'da Albay Ertürk'ün şehit edilmesine ilişkin dava

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda yapılan toplantı ile kalkışma günü tugayda yaşananlar ve burada darbecilerle çatışan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 4 kişinin şehit edilmesine ve A Haber'i işgal teşebbüsüne ilişkin davaya sanık savunmalarıyla devam ediliyor

Haber 12-02-2018 11:14

Ziraat Türkiye Kupa çeyrek final maçları: Hangi maç hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün akşam oynanacak Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ile başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, a Spor, atv, a Haber kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Peki hangi maç hangi kanalda? İşte Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maç programı...

Haber 30-01-2018 15:01

A Haber sunucusu Erkan Tan: Sapkın Kemalist laikliği pompalıyorlar

A Haber'deki Sabah Ajansı programını sunan Erkan Tan, 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne yönelik görüşler için, "Sapkın Kemalist laikliği pompalıyorlar" dedi.

Haber 09-09-2016 21:29

A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel ikinci kez ZDF önünde

Almanya'nın ikinci devlet televizyon kanalı ZDF'nin önünde yaptığı yayınla sosyal medyada alay konusu olan, A Haber'de yayınlanan Yaz Boz programı muhabiri Mevlüt Yüksel, yine ZDF'nin önündeydi.

Haber 17-04-2016 16:10

A Haber, Alman ZDF kanalından Erdoğan’ın 'intikamını' aldı

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber’den Mevlüt Yüksel, Alman ZDF kanalının bulunduğu binaya giderek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a edilen hakaretin 'intikamını' aldı

Haber 11-04-2016 09:52

Erkan Tan izleyicinin yüzüne tükürdü

Ankara'da 28 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamayla ilgili hükümeti suçlayan izleyiciye canlı yayında tepki gösteren sunucu Erkan Tan, "Buradan senin suratına tükürüyorum" dedi.

Magazin 18-02-2016 14:05

Başbakan Davutoğlu: 'Konsantrasyon kampı olmayız'

Başbakan Davutoğlu, pazar günü İstanbul’da Almanya Başbakanı Merkel ile mülteci krizi, vizesiz AB, Türkiye’ye maddi yardım gibi konularda yapılan görüşmeyi A Haber’e verdiği röportajda değerlendirdi.

Haber 20-10-2015 00:09

Davutoğlu: 'HDP ile MHP’nin aynı çizgide buluşabileceğini düşünebilir miydiniz?'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATV ve A Haber’in ortak canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 20-05-2015 05:42

Seçimlerle ilgili flaş gelişme

Özel radyo ve televizyonlara seçimlerde yayın yasağı kalkıyor...

Haber 05-03-2015 12:41

Davutoğlu: 'HDP ile ortak açıklama olabilir'

Başbakan Davutoğlu, "HDP ile ortak açıklama şart değil ama olabilir de. Her ayaküstü açıklamayla yürüyen süreci olumsuz etkilememesi gerekir" dedi.

Haber 26-12-2014 22:20

Başbakan Davutoğlu: 'Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını dinleyince...'

Başbakan Davutoğlu, Kobani'nin düşmesini istemeyiz. Kobani'nin düşmemesi için ne gerekirse yaparız" dedi.

Haber 03-10-2014 01:08

A Haber'e 17 ceza daha

A Haber'e 17 yayın durdurma cezası daha verildi

Haber 11-04-2014 06:09

Başbakan Erdoğan: 'Gerekirse Youtube ile Facebook'u kapatırız'

Başbakan Tayyip Erdoğan ATV-Ahaber ortak yayınında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 06-03-2014 23:24

Ekranların yeni kültür-sanat programı

Deneyimli gazeteci Mutlu Hesapçı A Haber'de "Kültür Sanat Dünyası" isimli programı hazırlayıp sunuyor.

Magazin 14-02-2014 09:08

'Türk Bayrağı'nın adı değiştirilsin'

Katıldığı bir televizyon programında konuşan gazeteci Hilal Kaplan Türk bayrağının adının değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 29-03-2013 06:11