Abd Büyüme Verileri Ne Zaman Açıklanacak Haberleri

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 28-03-2024 10:37

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 28-03-2024 09:12

Küresel piyasaların gözü ABD büyüme verisinde

Küresel piyasalar ABD'nin büyüme verisi öncesi karışık seyrediyor. Analistler, makroekonomik verilerin Fed'in gelecek dönemde atacağı adımlara ilişkin ipuçları verebileceğini dile getirdi.

Finans 28-02-2024 09:12

Abd Büyüme Verileri Ne Zaman Açıklanacak

Abd Büyüme Verileri Ne Zaman Açıklanacak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Abd Büyüme Verileri Ne Zaman Açıklanacak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.