Adalet Sarayı Haberleri

Adli tatil ne zaman bitecek 2023? Adli tatil kaç gün sürüyor, davalara ne zaman bakılacak?

Adli tatil ne zaman, sorusu temmuz ayının gelmesi ile beraber merak konusu oldu. Adli çalışanlar her yıl dönemsel olarak bir tatil sürecine giriyor. Bu süreçte nöbetçi mahkemeler ve acil davalar çalışmaya devam ediyor. Adli tatil olarak bilinen temmuz ayında tatil başlangıç ve bitiş tarihine ilişkin araştırmalar hız kazandı. Peki, Adli tatil ne zaman bitecek 2023? Adli tatil kaç gün sürüyor, davalara ne zaman bakılacak?

Haber 03-08-2023 12:13

Adalet sarayında boynuna silah dayayıp... 'Başsavcı bu mektubu okuyacak' Dehşete düşüren anlar

Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda görenleri dehşete düşüren anlar yaşandı. Bir şahıs, Başsavcı'ya mektup iletmek isteyip silahı boynuna dayadı. İntihar girişiminde bulunan ve "Bu mektubu okuyacak" sözlerini sarf eden şahıs daha sonra gözaltına alındı.

Haber 22-05-2023 15:06

Bakırköy Adalet Sarayı çalışma saatleri nedir? Bakırköy Adalet Sarayı saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde konumlanan Bakırköy Adalet Sarayı, günümüzde yaygın olarak Bakırköy Adliyesi ismi ile anılır. Konumlandığı şehirdeki diğer adliye binaları gibi bu mekân da hafta içi günlerinde ziyaret edilebilir. Kişilerin mahkemelerinin görüldüğü ve farklı hukuksal işlemler için uğranabilen Bakırköy Adalet Sarayı, Bakırköy Hukuk Baro Odası'nı da kapsar. Bakırköy Adalet Sarayı saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:22

Anadolu Adalet Sarayı çalışma saatleri nedir? Anadolu Adalet Sarayı saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul'da yer alan Anadolu Adalet Sarayı diğer ilçelerde konumlanan adliye binaları ile neredeyse aynı birimleri içeren bir adliyedir. Bu adliye sarayının içerisinde duruşma salonları, ofisler, konferans salonu ve kapalı otopark gibi bölümler mevcuttur. Kartal'da konumlanan Anadolu Adalet Sarayı'nda halletmesi gereken işlemleri olan kişiler bu binanın açılış ve kapanış saatlerini sıklıkla araştırır. Anadolu Adalet Sarayı saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:22

Adalet Sarayı

Adalet Sarayı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adalet Sarayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Amasra'da maden ocağındaki patlamaya ilişkin soruşturma sürüyor

Amasra'da maden ocağındaki patlamaya ilişkin soruşturma sürüyor

Yurthaber 17-10-2022 14:53

Adli tatil ne zaman bitiyor, kaç gün 2022?Adli tatilde hangi mahkemeler, davalar açık?

Adli tatil 21 Temmuz 2022 tarihi itibariyle başlamıştı. Adli tatilin ne zaman biteceği ve adli tatil sürecinde bakılan davalar merak konusu oldu. Adli çalışanlar her yıl dönemsel olarak bir tatil sürecine giriyor. Bu süreçte nöbetçi mahkemeler ve acil davalar çalışmaya devam ediyor. Peki Temmuz ayında başlayan adli tatil ne zaman bitiyor? Adli tatil kaç gün? Adli tatilde hangi mahkemeler açık? sorularının yanıtları...

Haber 04-08-2022 16:10

Çağlayan Adliyesi'nde hareketli anlar! Kaçmaya çalıştı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda hareketli anlar yaşandı. Gözaltındaki bir şüpheli kaçmaya çalışınca güvenlik görevlileri polislerin müdahalesiyle yakalandı.

Haber 17-06-2022 11:05

Bakırköy Adalet Sarayı karşısındaki otoparkta silahlı kavga

Bakırköy Adliyesi'nde görülen bir cinayet davasının tarafı iki kardeş, adliyenin önünde uğradıkları silahlı saldırıda yaralandı.

Haber 01-06-2021 15:13

Boğaziçi gözaltıları için yapılan eyleme müdahale! Çok sayıda gözaltı var

Boğaziçi Üniversitesi'nde dün gözaltına alınan öğrencilere destek olmak isteyen bir grup öğrenci Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde izinsiz gösteri yapmak istedi. Öğrencilere müdahalede bulunan polis ekipleri birçok göstericiyi gözaltına aldı.

Haber 26-03-2021 15:49

Son Dakika: İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi

Son dakika haberine göre İstanbul Adalet Sarayı'nda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Ekiplerin kişiyi ikna etme çabaları yarım saat sonra sonuç verdi.

Haber 11-03-2021 12:04