Adana'da belediye otobüsü şoförlüğü yapan çift, nikaha süsledikleri otobüsle gitti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu: - "Şehit eşlerimiz, ailelerimiz başımızın tacıdır"
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün yaptığı açıklamada "Tarih bana başka bir misyon yüklemiş. Ben partimin Millet İttifakı'nın az oy aldığı yerlerde çalışmak zorundayım, orada oylarımı artırmak ve bu hükümeti devirmekle ilgili görevi yapmak durumundayım" ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı üyeleri, belediyenin meclis toplantısında, Başkan Karalar'ın bu sözlerine tepki gösterdi. CHP'li üyeler ise Cumhur İttifakı üyelerini mağdur edebiyatı yapmakla suçladı. İşte detaylar!
Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerinin meclis gündemine alınmasını isteyen Çukurova Özürlüler Derneği (ÇÖZDER) üyeleri, meclis toplantısına girerek konuşma yapmak istedi. Başkan Zeydan Karalar’ın izin vermemesi üzerine kürsüde konuşamayan Dernek Başkanı Ahmet Ataş, taleplerinin 15 gün içinde yerine getirilmemesi halinde meclisi işgal edeceklerini söyledi. Elinde 'Çocuklarım ölmesin lütfen' yazılı kağıt bulunan kadına da güvenlik görevlileri müdahale etti.
Adana'da yılbaşında piyasaya sürülecek 2 ton sağlıksız tavuk eti imha edildi
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ilçesini ziyaretinde, “Kendime seçimden seçime halkı ziyaret eden başkan dedirtmem. Beni bağlasanız durmam, her zaman halkın yanındayım” dedi.