Adana Valiliği Haberleri

Adana Valiliği yakınında panik anları! Taksiden indi, kutuyu bırakıp uzaklaştı…

Adana’da bugün güvenlik güçlerini teyakkuza geçiren bir olay yaşandı. Adana Valiliği yakınlarında taksiden inen bir kişi bagajdaki kendisine ait kutuyu bırakıp uzaklaşınca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bomba imha uzmanları kutuyu patlatırken kutudan çıkanlar ise şaşkına çevirdi. Polis, şimdi her yerde kutunun sahibini arıyor. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 27-12-2023 13:26

Valiliğin karşısında hareketli anlar! Alarm durumuna geçildi, Vali dışarı çıkamadı... Ekipler müdahale edeceği sırada çıkageldi

Adana Valiliği'nin ek binasının karşısına bırakılan siyah pazar çantası, paniğe neden oldu. Vali Yavuz Selim Köşger, güvenlik nedeniyle dışarı çıkmazken, çantanın sahibi kadının gelmesi ile alarm durumu sona erdi. Bomba imha ekiplerinin, kontrollü patlatma için hazırlık yaptığı sırada, çantanın sahibi olduğunu söyleyerek olay yerine gelen Burçay Çiçek, çantanın içini açıp ekiplere gösterdi. Çiçek, "Çantamı unutmuştum. Çok üzgünüm, kimseyi mağdur etmek istemedim" dedi.

Haber 09-10-2023 17:58

Adana Valiliğinden açıklama geldi! Eski Yüreğir Kaymakamı, dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı

Eski Yüreğir Kaymakamı M.K, dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. M.K'nin depremzedeler için toplanan yardım paralarını zimmetine geçirdiği iddiaları üzerine Adana Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, bahsi geçen para alımlarının, kişisel ilişkilerinden kaynaklanan durumlar olduğu, deprem parası olmadığı belirtildi.

Haber 15-07-2023 20:40

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Adana'da ziyaretlerde bulundu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin ardından geldiği Adana'da depremzedeleri ziyaret etti.

Yurthaber 02-03-2023 08:05

Adana Valiliği

Adana Valiligi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adana Valiligi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İnşaatlar durduruldu! Valilik duyurdu 'Betonu döktüler ve o sırada...'

Deprem felaketinden etkilenen çok sayıda ilden bir tanesi de Adana. Binaların yıkıldığı ve can kayıplarının yaşandığı Adana'da Valilik, inşaatlarla ilgili önemli bir karar aldı. Buna göre 6 Şubat öncesi inşasına başlanmış ama tamamlanmamış inşaatların yapımı durduruldu. Konuyla ilgili konuşan DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu kararın doğru olduğunu belirtip "Diyelim ki herhangi bir şey yok, buraya betonu döktüler ve o sırada 6 şiddetinde bir deprem oldu, bunun vebali büyük" dedi.

Haber 24-02-2023 10:07

Zeydan Karalar, 'Adana'yı ayağa kaldırırız, yer yerinden oynar' demişti! Gündem olan konuyla ilgili Adana Valiliğinden açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Ceyhan ve Yumurtalık'ın Adana'dan alınıp Osmaniye'ye bağlanacağını iddialarını gündeme taşımıştı. Gündem olan konu sonrası Adana Valiliği, "Hizmet makamında olanların devlet adamlığı sorumluluğu içerisinde hareket etmeyip hayali gündemlerle kamuoyunu meşgul etmesi, bir de Valilik makamının adının kullanılarak bu asılsız konulara doğruluk kazandırılmaya çalışılması hem yanlış hem de kabulü mümkün değildir" açıklamasını yaptı.

Haber 19-10-2022 07:20

Seyhan Baraj Gölü'ndeki kaçak yapılar kıyıya çekiliyor

Seyhan Baraj Gölü'ndeki kaçak yapılar kıyıya çekiliyor

Yurthaber 12-10-2022 15:21

Adana Valiliğinden, Seyhan Baraj Gölü'ndeki yüzen evlerle ilgili açıklama:

"Bu barakaların kaldırılması için valiliğimizce sahiplerine 25 Ekim'e kadar süre verilmiştir. Bu süre zarfında 'yüzen evler', Seyhan Baraj Gölü'nden sahipleri tarafından kaldırılmadığı takdirde kamu gücü kullanılarak kaldırılacaktır"

Yurthaber 10-10-2022 13:59

Adana Valiliği, il sınırı değişikliği iddiasını yalanladı

Adana Valiliği, il sınırı değişikliği iddiasını yalanladı

Yurthaber 27-08-2022 13:31

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Adana Valiliğini ziyaret etti:

"Yaptığımız projeler sayesinde hemşerilerimiz rahatlıyor, nefes alıyor. Ayrıca bu güçlü altyapı sayesinde de istihdama, ekonomiye, üretime, tarıma, turizme yön veriyoruz"

Yurthaber 20-06-2022 14:50

Bakan Özer: Kovid-19 vakası nedeniyle kapatılan, eğitim öğretime ara veren okulumuz bulunmamaktadır

"Bir haftayı geride bıraktık. Yaklaşık 850 bin dersliğimiz ve 57 bin 108 okulumuz eğitim öğretim faaliyetinde aktif olarak yer almaktadır. Bugün itibarıyla geçen haftalık eğitim süreci içerisinde Kovid-19 vakası nedeniyle kapatılan, eğitim öğretime ara veren hiçbir okulumuz bulunmamaktadır"

Yurthaber 11-09-2021 16:05

Adana Valiliği'ne yönelik hain saldırıda yeni bilgiler ortaya çıktı

Adana'da 5 yıl önce ‘bomba yüklü araç’ ile valiliğe yönelik olarak düzenlenen, 2 kişinin ölümü, 33 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıda kullanılan patlayıcıların teslimatında kuryelik yaptığı ortaya çıkan 74 yaşındaki Hüseyin Ortaç, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yeni bilgilere ulaşıldı.

Haber 04-04-2021 10:11

Ağlayarak girdiği valilikten gülerek çıktı

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 3 ekmek fabrikasının zarar nedeniyle kapatılması, büfelerde ekmek satan yüzlerce insanı da işsiz bıraktı.

Haber 27-08-2002 16:46