Akasya Durağı Dizisi Haberleri

Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Sitare Akbaş kimdir? Sitare Akbaş nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Sitare Akbaş vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Çift her ne kadar aşk haberlerini yalanlasa da bir eğlence mekanında birlikte görüntülendi. Peki Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Sitare Akbaş kimdir? Sitare Akbaş nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte detaylar...

Magazin 03-03-2022 12:31

Akasya Durağı'nın Dilek'iydi! Pelin Sönmez son haliyle şaşkına çevirdi

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek rolüyle tanınan oyuncu ve şarkıcı Pelin Sönmez, uzun yıllardır ekrandan uzakta bir hayat sürüyor. 2018 yılında evlenen ve oyunculukla şarkıcılığı bırakan Pelin Sönmez, merak konusu oldu.

Magazin 08-02-2022 04:07

Akasya Durağı’nın Obayana’sı ortaya çıktı: Dondurmacıda çalışmıyorum

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden olan Akasya Durağı’nda Obayana karakteriyle hafızalara kazınan Max Bendo, yıllar sonra ortaya çıktı. Dondurmacıda çalıştığı iddia edilen Max Bende, o iddiaların doğru olmadığını söyleyerek işin gerçeğini anlattı.

Magazin 25-12-2021 00:01

Akasya Durağı'nın Obayana'sı yeni işiyle şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Obayana' karakteriyle hafızalara kazınan Max Bendo, uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.

Magazin 18-12-2021 11:30

Akasya Durağı'nın Ali Kemal'i Ateş Fatih Uçan dudak dudağa pozlarını paylaştı! ''Gamzene göm beni''

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Ali Kemal karakteriyle akıllarda kalan ünlü oyuncu Ateş Fatih Uçan, Instagram hesabından paylaştığı öpüşme pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-11-2021 10:12

En Son Babalar Duyar'ın Rafi Maranga'sı şaşırttı! İşte sempatik oyuncu Max Bendo'nun son hali..

Max Bendo bir zamanlara damga vuran, başrollerinde Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Levent Ülgen, Hatice Aslan gibi oyuncuların yer aldığı "En Son Babalar Duyar" dizisinde Defne'nin sevgilisi "Rafi Maranga" rolünü canlandırmıştı. Sempatik oyuncu Max Bendo'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 14-09-2021 10:41

Levent Ülgen kimdir? Menajerimi Ara’ya konuk olan Levent Ülgen kaç yaşında, nereli?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Levent Ülgen’in de rol alacağının öğrenilmesinin ardından ünlü isimle alakalı araştırmalar hızlandı. Çok sayıda kişi Levent Ülgen kimdir sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, Levent Ülgen kaç yaşında, nereli?

Magazin 27-02-2021 16:54