Akıntı Haberleri

Kadın doğum uzmanından önemli uyarı! 'Kısırlık sebebi olabilir'

Kadınlarda vajinal akıntıya yol açan klamidya adlı bakterilere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Naziye Gürkan, “Klamidyalar vajinada bol akıntıya neden olur. Ayrıca tüplerde tıkanma oluşturarak ilerleyen yıllarda kısırlık sebebi olabilir" dedi.

Kadin 03-04-2024 11:38

Samsun'da serinlemek için denize giren genç boğuldu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılan 20 yaşındaki Enes Kerem Altuntaş yaşamını yitirdi.

Yurthaber 08-08-2023 07:38

Denizde akıntıya kapıldı... '7,5 saat bilfiil yüzdüm' Kendi kendine karaya çıkmayı başardı! Akşam üstü 'Herhalde çıkamayacağım' diye düşündüm

Giresun'da denizde akıntıya kapılarak 7,5 saat suda kalan kadın, sakin davranıp durmadan yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. 7,5 saat boyunca bilfiil yüzdüğünü, zaman zaman pozisyon değiştirdiğini söyleyen kadın, akşam saatlerinde kıyıda kendisi için bekleyenleri gördüğünü anlatarak "Akşam üstü, 'Herhalde çıkamayacağım' diye düşündüm. Sonra yine de mücadeleme devam ettim. Hep sakin kalarak yüzmeye devam ettim" dedi. Kadın, bu tür duruma düşenlere sakin olmalarını önerdi.

Haber 05-08-2023 16:20

Geçer diyerek geçiştirmeyin! Bu kokuyu alıyorsanız doktora koşun...

Vücudumuzda zaman zaman değişimler yaşanabiliyor. Yediklerimiz, giydiklerimiz ve hava koşulları gibi etkenler vücut kokularına neden olabiliyor. Bu kokuların uzun süredir devam etmesi kanser hakkında uyarıyor. Uzmanlar dikkat etmeniz gereken kokuları belirterek vücudunuzdaki bazı kokuların oldukça tehlikeli olduğunu paylaştı.

Haber 23-01-2023 09:14

Akıntı

Akıntı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akıntı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zonguldak'ta çayda akıntıya kapılan yaşlı adam boğuldu

Zonguldak'ta çayda akıntıya kapılan yaşlı adam boğuldu

Yurthaber 31-07-2022 21:32