Alkolmetre Haberleri

Alkollü sürücü ile polisin ilginç anları... “Alkollüyüm” dedi, direksiyon başında içki şişesiyle yakalandı! Alkolmetre bambaşka çıktı

Avustralya’da adı Damian olarak açıklanan bir sürücü polis çevirmesine yakalandığında bir elinde içki şişesi varken diğer eliyle aracını sürüyordu. İçki içtiğini itiraf eden sürücü, alkolmetreyle yapılan iki testte “sıfır promil” çıkınca ceza almaktan kurtuldu. Damian içki şişesini çöpe attıktan sonra serbest bırakıldı.

Trend 10-06-2023 08:37

Alkolmetrede 1.53 promil alkollü çıkınca ehliyetini kaptırmıştı... 4 bin TL tazminat kazandı

Adana'da şaşkınlık yaratan bir olay meydana geldi. 2022 yılının temmuz ayında bir üniversite öğrencisi içki içmediği halde bozuk alkolmetre nedeniyle 1.53 promil alkollü çıkmış ve bu yüzden ehliyetine el konulmuştu. Sağlık raporunda ise 0.02 promil alkollü çıkan öğrencinin ehliyeti yine de elinde alındı. Yeni gelişmede öğrenci mahkeme yoluyla ehliyetini geri alırken ehliyetsiz kaldığı süreçte taksi kullandığı için açtığı 4 bin TL'lik manevi tazminat davasını da kazandı.

Haber 27-01-2023 17:05

Kocaeli'de bir otomobil altyapı çalışmaları için açılan çukura düştü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde altyapı çalışmaları için açılan çukura düşen otomobilde hasar oluştu.

Yurthaber 03-01-2023 07:51

Kaza yapıp yolcu koltuğuna geçti, polislere zor anlar yaşattı: Kameraları açıp, izleyelim

Bursa'da yağmur yağmasının ardından kayganlaşan yolda kontrolden çıkan minibüs nikah dairesinin duvarına çarptı. Alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücü Ergin Bayraktar, aracın sağ ön yolcu koltuğuna geçip, minibüsü kullanan arkadaşının kaçtığın yalanını söyleyerek, "Fatih vurdu aracı. Ben alkol aldığım için aracı arkadaşım kullanıyordu. Ben nasıl kaza yaptığını görmedim. Kameraları açıp, izleyelim; arkadaşım indi, gitti. Ben sürücü olmadığım için alkolmetreye üflemeyi reddediyorum" dedi.

Haber 15-10-2022 11:58

Alkolmetre

Alkolmetre Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alkolmetre Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bursa'da duvara çarpan minibüsün içinden teneke alkol kutusu çıktı

Alkollü araç kullanmaktan daha önce ehliyetine el konulduğu belirlenen araç sahibi, minibüsü başkasının kullandığını ve kazadan sonra kaçtığını iddia etti

Yurthaber 15-10-2022 07:32

Alkollü olmadığını kanıtladı, ehliyetini geri aldı ve cezayı iptal ettirdi

İzmir'de bir sürücü, trafik uygulamasında 0,68 promil alkollü olduğu gerekçesiyle ehliyetini kaptırdı. Hakkında işlem başlatılan ve ce para cezası da alan sürücü, hastane raporu alarak alkollü olmadığını kanıtladı. Ehliyetini geri alan sürücü, 1823 liralık cezayı da iptal ettirdi.

Haber 23-02-2022 11:46

Alkollü yakalanan sürücü: Sabah protein tozu içtim

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polisin durdurduğu otomobilin sürücüsü Furkan A. (21), 1.09 promil alkollü çıktı. "Ben alkol kullanmam, sabah protein tozu içtim" diyen Furkan A.'ya 1339 TL para cezası yazılıp, ehliyetine de el koyuldu.

Haber 30-10-2021 00:25