Altın Fiyatları Düşüyor Mu Haberleri

Altın fiyatları düşüyor mu? Altının yönü ne olur? Altın ne kadar olacak? İşte analistlerin değerlendirmeleri!

Güçlenen doların toparlanmaya ve ticarete dair endişelere karşı ağır basmayı ile altın fiyatları konusunda da hareketlilik yaşanıyor. Şimdi altın yatırımcıları ve vatandaşlar tarafından altın fiyatları düşüyor mu sorusu soruluyor. Aynı zamanda bundan sonra altının yönü ne olur sorusuna da yanıt aranıyor. Peki, kısa vadede altın ne kadar olacak?

Finans 08-09-2020 16:21

Korona aşısı altın fiyatlarını etkileyecek mi? Altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak?

Altın fiyatları ile alakalı yaşanan gelişmeler tüm dünyanın altının hareketlerine odaklanmasına neden oldu. Son olarak Rusya’dan gelen Korona aşısı haberleri gözleri yeniden altına çevirdi. Altın fiyatları ABD Başkanı Trump’ın yaptığı vergi açıklamasının ardından artan risk iştahıyla aşağı yönde hareket gösterdi. Peki, altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar…

Finans 11-08-2020 16:28

Altın fiyatları düşer mi? Altın düşecek mi? Altın alacaklara tavsiye!

Altın fiyatları üzerinde bir süredir devam eden yükseliş, altına yatırım yapmak isteyenlerin kararsız kalmasına sebep oluyor. Pandemi döneminde altın fiyatları rekor seviyeye gelmişti. Şimdi herkes, “Altın fiyatları düşer mi?” ve “Altın almak mantıklı mı?” sorularına cevap arıyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği altın fiyatının yıl içindeki seyriyle ilgili beklentilerini açıkladı.

Finans 10-07-2020 10:46