Altın Fiyatları Yükseliyor Mu Haberleri

Gram altın yükseliyor mu? Altın fiyatları ne kadar? Uzmanlara göre altın fiyatları ne olacak? İşte serbest piyasada altın!

Vatandaşlar tarafından altın fiyatları ile ilgili hareketlilik yakından takip ediliyor. Özellikle uzmanların gram altın yükseliyor mu sorusuna verecekleri yanıt araştırılıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Uzmanlara göre altın fiyatları ne olacak? İşte serbest piyasada altın fiyatları!

Finans 01-10-2020 19:33

Altın alınır mı? Altına yatırım yapılır mı? Altın yükseliyor mu? İşte altın fiyatları ile ilgili uzman yorumları!

Bir süredir altın fiyatları ile ilgili yaşanan sert hareketler altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların altın alınır mı sorusunu sormasına neden oluyor. Hızlı yükselişin ardından düşüş göstermeye başlayan altın fiyatları ile ilgili altın alım fırsatı verir mi şeklinde araştırma yapılıyor. Peki, altın yükseliyor mu? Şimdi altına yatırım yapılır mı? İşte altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan altın uzman yorumları...

Finans 14-08-2020 11:05

Altın yeniden 1,900 doların üstünde! Altın yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ile ilgili uzman isimden altın yorumu!

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik vatandaşların altın yükselişini sürdürecek mi sorusunu sormasına neden oldu. 1,900 doların altına düşen altın yeniden bu seviyenin üstüne çıktı. Şimdi herkes altına ne oluyor diye merak ediyor. Altın yorumları doğrultusunda İş Portföy Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Sezgin Geri Sayım programında değerlendirmelerini iletti. Peki, altın fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar...

Finans 12-08-2020 15:24

27 Nisan 2017 Altın Fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşüşe devam mı edecek?

Bugünün altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yükseliyor mu, yoksa düşüyor mu? Güne stabil başlayan altın fiyatları, günün en kritik zamanlarında tekrar düşüşe geçti. Altın fiyatları düşüşe devam mı edecek? İşte 27 Nisan 2017 altın fiyatları.

Haber 27-04-2017 11:22