Altının Ons Fiyatı Ne Haberleri

Altın fiyatları yükseldi... Fed kararı sonrası altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatlarında artış devam edecek mi?

Haftaya yatay seyirle başlayan altın fiyatları Fed toplantısının bugün itibari ile başlamasıyla dikey yönde ilerlemeye başladı. ABD'de teşvik kaynakları tartışmaları derin görüş ayrılıkları nedeniyle net olarak sonuçlanmazken, aşı gelişmeleri ile Fed'den pozitif karar gelmesi bekleniyor. Bu süreçte riskli varlıklardan tekrar altına yönelen yatırımcılar, altın fiyatlarının nasıl yön izleyeceğini merak ediyor. Bu süreçte uzmanlar altın fiyatlarını değerlendirdi.

Finans 15-12-2020 15:49

Uzmanlardan faiz kararı sonrası altın fiyatları...19 Kasım 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın bugün yapacağı faiz kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 19 Kasım Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 19 Kasım 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 19-11-2020 06:54

Uzmandan 19 Kasım sonrası altın tahmini... TCMB’nin faiz kararı sonrasında altın fiyatları ne olur?

Koronavirüsten kaynaklanan sebeplerden dolayı hareketli dönemler geçiren küresel ekonomide altın fiyatları teşvik beklentilerinden dolayı yön arayışına başladı. TCMB’nin 19 Kasım'da yapacağı toplantıdan faiz kararı çıkarsa altın fiyatları ne olacak merak ediliyor. Altın fiyatları 19 Kasım sonrası tahminini paylaşan Gedik Yatırım Yatırım Danışmanı Eda Karadağ, aşı haberlerinin piyasayı umutlandırdığını aktardı. Peki altın fiyatları yükselecek mi, umanından altın yorumu...

Finans 16-11-2020 14:35