Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Haberleri

Zonguldaklı balıkçı omzundaki çantada adeta 'canını' taşıyor! İnsanlar para veya evrak çantası zannediyor En büyük hayali...

Zonguldaklı balıkçı Serkan Aş, 2 yıl önce kalp ve böbrek yetmezliğiyle karşı karşıya kaldı. 41 yaşındaki Aş'a Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde yapay kalp takıldı. Aş, yaklaşık 1 yıldır omuzundaki bir çantada taşıdığı yapay kalbiyle yaşamını sürdürüyor. Serkan Aş, "İnsanlar bilmiyor, çoğu zaman para veya evrak çantası zannediyor. Onlara anlatmaya çalışıyorum, o çantanın içindeki benim canım, kalbim, bana nefes, hayat veren bir makina" dedi. Balıkçı Aş'ın en büyük hayali ise gerçek bir kalp.

Haber 15-04-2023 16:54

Robotik rehabilitasyon enkazdan yaralı kurtarılan depremzedelere umut oldu

Omurilik ve beyin hasarı bulunan, inme geçiren ya da yürüme güçlüğü yaşayan hastaların yanı sıra Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altından kurtarılan depremzedeler, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki Robotik Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviyle ayağa kalkıyor.

Yurthaber 27-03-2023 11:13

Diğer Haber Etiketleri

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.