Çanta Haberleri

Dünya bu çantayı konuşuyor! Paris Moda Haftası'na damga vurdu... Yüzde 99'u havadan oluşan çanta olay oldu

Paris Moda Haftası moda dünyasının nabzını tutarken Fransız moda devi Coperni bu sezona damgasını vurmayı başardı. Marka podyumda yüzde 99'u havadan oluşan bir çanta sergiledi. Çanta moda dünyasının tarihine geçmeyi başardı.

Trend 09-03-2024 15:10

Duraktaki çanta fünye ile patlatıldı! İçinden kıyafet çıktı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde otobüs durağına bırakılan çanta, şüphe üzerine fünye ile patlatıldı. Çantadan kıyafet ile kişisel eşyalar çıktı.

Haber 26-02-2024 17:52

Tekirdağ'da dinlenme tesisinde bir kadının çantasını gasbeden 2 şüpheli tutuklandı

Tekirdağ'da otoyoldaki dinlenme tesisinde bir kadının çantasını gasbeden 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 31-01-2024 16:02

Muğla'da zabıtanın bulduğu, içinde altın ve para olan çanta sahibine verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde zabıta ekiplerinin bulduğu, içinde para ve ziynet eşyası olan çanta sahibine teslim edildi.

Yurthaber 25-01-2024 08:18

Diğer Haber Etiketleri

bas gitar beyaz gömlek beyaz gömlek kadın bilek bel çantası bere Gitar Adidas Microsoft trendyol deprem patlama piknik ayakkabı gömlek mayo şort hobi kırtasiye mont dolar haberler gözlük elbise takı sırt çantası şapka beslenme çantası kaban topuklu ayakkabı süveter kemer yapay zeka Altın Tenis Göz uyuşturucu Gaziantep Manisa Bayrampaşa Adana Ankara Artvin Burdur Bursa Diyarbakır Elazığ İstanbul Kastamonu Ordu Tekirdağ Tokat Zonguldak Bayburt Marmaris Niksar Puma metro kokain spor ayakkabı para kamyonet alışveriş Jean hırsızlık patent timsah indirim elmas moda sütyen kozmetik AVM parfüm güneş gözlüğü gasp tarihi eser güvenlik kamerası antalya tiktok Osmangazi Stanley altın kemer akustik gitar alara adidas çanta adidas sırt çantası aile cüzdan çiçek boyunluk çanta markaları çanta modelleri büyük göğüs eşofman takımı enkaz erkek sırt çantası güneş gözlüğü erkek günün fırsatı güzellik fular galata göğüs gömlek erkek gömlek modelleri herschel herschel çanta ankara bilkent şehir hastanesi ayak atkı elektro gitar el çantası jandarma yapay kalp mon minimalist minimalizm kot ceket laptop çantası mayo modelleri puma çanta puma sırt çantası sipariş siyah siyah sırt çantası şapka modelleri stil terlik terlik erkek terlik modelleri sırt çantası erkek sırt çantası kadın süveter modelleri şort erkek spor çantası spor giyim markaları stanley termos kaçakçı kadın kadın çanta kadın kaban kadın mont kadın sırt çantası kılıf külotlu çorap küpe kırtasiye gereçleri kırtasiye malzemeleri klasik gitar omuz çantası okul malzemeleri okula dönüş outdoor outdoor ayakkabı outdoor pantolon operasyon toka tommy hilfiger çanta tommy hılfıger topuklu ayakkabı modelleri desenler güneş gözlük modelleri tutuklu eo topuk polyamid sırt ayaklar sosyal medya

Çanta

Çanta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çanta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sonunda bu da oldu! İlk bakışta çanta sansanız da... Çanta görünümlü topuklu ayakkabı sosyal medyanın dilinde

Her yeni gün karşımıza birbirinden ilginç tasarımlı ayakkabı, çanta ve kıyafet tasarımları çıkıyor. Bu kez sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan ayakkabı ise ilk bakışta bir el çantası görünümüne sahip. Ancak çanta açıldığında içinden ayakların yerleştirileceği bir bölüm çıkıyor ve çanta bir anda topuklu ayakkabıya dönüşüyor. Bir anda sosyal medyanın diline düşen o ayakkabı çok konuşuldu.

Kadin 11-01-2024 15:18

İster spor ister şık giyinmeyi seviyor olun, bu çantalarla her zaman çok havalı görüneceksiniz!

İster spor giyinmeyi tercih edelim ister şık kombinleri sevelim çantalar sadece eşyalarımızı taşıyan araçlar değil kişisel stilimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan ve tamamlayan önemli aksesuarların başında geliyor. Biz de spor ya da şık giyinmeyi seven herkesin kalbini çalacak çantalardan bir derleme yaptık. Hem şıklığıyla göz kamaştıran hem de günlük ihtiyaçlarınıza pratik çözümler sunan farklı model, renk ve tasarımlarıyla birbirinden şahane 10 farklı çanta modeline gelin daha yakından bakalım!

Kadin 25-12-2023 23:09

Dayanıklılık, işlevsellik, tasarım bir arada! Stanley Yemek Kutusu'nda indirim zamanı

Açık hava aktivitelerinizde en yakın arkadaşınız olacak Stanley Classic Yemek Kutusu, Amazon'un Prime üyelerine özel başlattığı Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında indirime girdi! Yiyeceklerinizi taze ve kendi ısısında tutmanızı sağlayan ürüne cazip fiyatla sahip olmak isterseniz, haydi detaylara geçelim.

Haber 11-12-2023 16:04

Bursa'da mağazada unutulan 300 bin liralık ziynet eşyasının bulunduğu çanta çalındı

Yanındaki köpekle girdiği mağazada unutulan çantayı çalarken güvenlik kamerasınca görüntülenen hırsız yakalandı.

Yurthaber 31-10-2023 14:28

Kastamonu'da kaçmaya çalışırken çantasında uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Kastamonu'da polisten kaçmaya çalışırken yakalanan ve çantasında uyuşturucu bulunan zanlı, tutuklandı.

Yurthaber 17-10-2023 13:18

Tıp fakültesinde panik anları: Ekiplere haber verildi! Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince...

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili servisinin kapısına bırakılan şüpheli çanta hasta yakınına ait çıktı. Bomba paniğine yol açan şüpheli çantanın, güvenlik kameraları incelenince bir hasta yakınına ait olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Haber 11-10-2023 13:02

Bayrampaşa'daki AVM'de yaşanmıştı! Teröristin çantasındaki o patlamanın görüntüleri ortaya çıktı

Bayrampaşa'da bir AVM'de çantası birden alev alan Doğukan B. ile yanında bulunan Sinan A. gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Şans eseri herhangi bir can kaybına yol açmayan patlama anı görüntüleri ortaya çıktı. Şüphelilerin, patlayıcı düzenek bulunan çantayı AVM'de bulunan ünlü bir giyim markasının mağazasına bırakacakları saptandı.

Haber 15-09-2023 16:33

'Satışlarımız çok iyi' Hobi olarak başladı... Siparişlere yetişemiyor! Yurt dışından talep yağıyor

Bayburt’ta yaşayan Rahşan Kovar, hobi amaçlı gittiği kursta kendini geliştirdi, Bayburt’ta hiç yapılmayan çanta kaplama işine girdi. Bir hevesle başladığı işte işleri büyüten Kovar, şimdilerde ise yurt içinden ve yurt dışından gelen siparişlere yetişemiyor. İlk olarak 10 çantayla bu işe başladığını şimdi siparişlere yetişemediğini belirten Kovar, satışlarının çok iyi olduğunu vurguladı. Ev hanımlarına da seslenip boş zamanlarını böyle kurslarda değerlendirerek eve katkıda bulunma çağrısı yaptı.

Finans 12-09-2023 09:48

Yapay zekanın olmadığı masa kalmıyor: Şimdi de ünlü bir şirket, yapay zekalı sırt çantasının patentini aldı!

Yapay zekalı robot, yapay zekalı süpürge derken yapay zekanın girmediği alan neredeyse kalmadı! Şimdi de teknoloji gündemine tam da bu konuyla ilgili tuhaf bir haber daha düştü... O habere göre ABD'li ünlü şirket Microsoft, sensörlerle donatılan yapay zeka destekli bir sırt çantasının patentini aldı.

Haber 06-09-2023 12:10

Enstrümanınızı kolayca taşımanızı ve korumanızı sağlayacak en iyi gitar çantaları

Amatör veya profesyonel olarak gitar çalıyorsanız en temel ihtiyaçlarınızdan biri de tabii ki gitar çantaları. Özenle seçerek aldığınız enstrümanınızın zarar görmesini isteyemeyeceğiniz için her koşulda kullanabileceğiniz çantaları seçerken de son derece dikkatli davranmanız gerekir. Gitarınızı rahat şekilde yanınızda taşıyabilmenize yardımcı olacak en iyi gitar çantası modellerine ulaşabilmeyi amaçlıyorsanız okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 31-08-2023 11:25

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir sırt çantası isteyenlere Adidas marka en iyi sırt çantaları

Spor giyim denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Adidas, birbirinden şık ve göz alıcı sırt çantası modelleriyle oldukça seviliyor. Siz de kaliteli ve dayanıklı bir sırt çantası arıyorsanız Adidas'ın sırt çantalarını tercih edebilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan en sevilen Adidas sırt çantalarını sizin için seçtik.

Haber 24-08-2023 15:53

Okula Dönüş Fırsatları başladı! Çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını %50'ye varan indirimlerle tamamlayın

Okulların açılmasına sayılı günler kala heyecan doruklarda! Bu heyecana ortak olmak isteyenler için müjdeli bir haberimiz var: Okula Dönüş Fırsatları başladı. Okul çantasından spor ayakkabıya renk renk defterlerden kalemlere binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatlarını kaçırmayın, çocuğunuzun yıl boyunca ihtiyaç duyacağı ürünlere yarı fiyatına sahip olun!

Haber 24-08-2023 14:16

İstediğiniz kadar raket ve tenis topu sığdırabileceğiniz uygun fiyatlı en iyi tenis çantası modelleri

Tenise yeni başlayan veya uzun yıllardır bu sporla ilgilenen herkesin edinmesi gereken temel malzemelerden biri tenis çantası. Birbirinden farklı markalar tarafından tasarlanan çantalar, çeşitli özelliklerle sporcuların ihtiyaçlarına cevap verir. Tenis raketiniz ve toplarınız başta olmak üzere gerekli olan tüm eşyalarınızı rahat şekilde taşıyabilmenize yardımcı olacak en iyi tenis çantası modellerinin hangileri olduğunu merak ediyorsanız listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-2023 15:54

İstanbul’da akılalmaz operasyon! Timsah kafasından yapılmış çantayı gören şoke oldu…

İstanbul’da tarihi eser kaçakçılığı yapan bir çete çökertildi. Bin 100 yıllık tarihi bir İncil’i satmak üzereyken suçüstü yakalandılar. Operasyonla birlikte ele geçen tek eser ise İncil değildi, yüzlerce eser ele geçirilirken eserlerin arasında yer alan timsah kafasından yapılmış bir de çanta dikkat çekti. İşte nefes kesen operasyonun detayları…

Haber 18-08-2023 08:41

Adana'da kokain ve sentetik uyuşturucu bulunan kamyonetteki 2 zanlı tutuklandı

Adana'da kamyonette 1 kilogram kokain ve 6 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 15-08-2023 10:18

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Sportif şıklığınızı pekiştirecek Puma çantalarda %75'e varan indirim

Sporda, seyahatte, alışverişte kısacası her an her yerde kişisel eşyalarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak, dayanıklı ve işlevsel bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz! Puma'nın sportif şıklığınızı pekiştirecek kaliteli çantalarında %75 indirim başladı. Stilinize ve ihtiyaçlarınıza uygun Puma çantayı büyük indirimden yararlanarak yakalayın!

Haber 07-08-2023 15:23

Ordu'da piknik yapan ailenin çantasına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkarttı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde deniz kenarında piknik yapan ailenin çantasına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkarttı.

Yurthaber 25-07-2023 13:18

Artvin’de şaşırtan olay! 150 bin dolarlık çantayı unuttu, gözyaşlarına boğuldu…

Artvin’in Arhavi ilçesinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Lokantada unuttuğu 150 bin dolar ve ziynet eşyalarının olduğu çantaya işletme sahiplerinin dikkati sayesinde kavuşan kadın gözyaşlarını tutamadı.

Haber 22-07-2023 09:34

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Tuz tanesinden daha küçük! Satıldığı fiyat şaşırttı... Mikroskopla birlikte verdiler

Bir sanat kolektifi tarafından "Bir tuz tanesinden daha küçük" olduğu söylenen mikroskobik el çantası, 63 bin doların üzerinde bir fiyata satıldı. Aynı zamanda ünlü bir markanın taklidi gibi duran oldukça minik çanta, alıcının görüntüleyebilmesi için "yerleşik bir dijital ekrana sahip" bir mikroskopla birlikte satıldı. Şirket, "Bu o kadar küçük bir çanta ki onu görmek için mikroskoba ihtiyacınız olacak." dedi. Söz konusu çanta sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Haber 30-06-2023 09:53

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel sırt çantasında %45 indirim

Yüksek kaliteli, fonksiyonel bir sırt çantasıyla ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda rahatça taşıyabilir, önemli eşyalarınızı güvende tutabilir, hiç yorulmadan uzun mesafeler kat edebilirsiniz. İşte Herschel tam olarak bunu yapan, tüm bunların yanı sıra minimalist çizgilere sahip, herkesin beğeneceği tarzda şık ürünler üreten bir marka. Ve şimdi kısa süreliğine Herschel'de %50 indirim var. Kaliteli bir çantaya yarı fiyatına sahip olmak için acele edin!

Haber 23-06-2023 15:39

Fiyatı 2 bin 319 TL'ye düştü! İndirimdeki Tommy Hilfiger çanta ile yazın şıklığınızı zirveye taşıyın

Yaz mevsiminin ferahlığını ve hafifliğini kombinlerinize yansıtmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise yazı canlı, cıvıl cıvıl ve enerjik geçirmenizi sağlayacak, tüm kombinlerinizle uyumlu bir çanta önerisiyle karşınızdayız: Tommy Hilfiger Poppy Crossover Kadın Çanta kısa süreliğine %25 indirimle satışta, bu fırsatı kaçırmayın!

Kadin 21-06-2023 16:27

Fiyatı 503 TL'ye düştü! Adidas çantada büyük indirim

Yürüyüşlerinizde, seyahatlerinizde, sporda telefon, kartlık, cüzdan, kulaklık gibi önemli eşyalarınızı yanınızda taşıyacağınız kullanışlı bir çanta arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Adidas'ın hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun biçimde ürettiği organizer çantası kısa süreliğine indirimde! Çantayı merak ediyorsanız, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 20-06-2023 15:17

Şık, işlevsel, kaliteli... İndirimdeki en havalı çantaları keşfedin, kombinlerinizin ışıltısını yükseltin

Kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalar, kombinlerin tamamlayıcı ögeleri olarak karşımıza çıkıyor. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanabileceğiniz çanta modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kombinlerinizi tamamlayıp şıklık ışıltınızı zirveye çıkaracak modelleri keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik birçok model indirimde. İndirimlere ek fırsatlar da sizleri bekliyor!

Haber 14-06-2023 11:34

Galata'da şüpheli çanta paniği: Çığlık çığlığa kaçarken birbirlerini ezdiler! Korku dolu anlar kamerada

Galata Kulesi Meydanı’nda geçtiğimiz aylarda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir binanın girişinde unutulan şüpheli çanta paniğe yol açtı. Çantayı eline alan bir kişi ise, “Ben kendimi öldürmek istiyorum. Hayattan zevk almıyorum" diyerek çantayı vatandaşların üzerine fırlattı. İnsanlar o anda can havliyle koşarak adeta birbirlerini ezdi. Vatandaşların büyük korku yaşadığı dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 23-05-2023 11:45

Jandarma kara yolunda unutulan çantayı sahibine teslim etti

Tokat’ın Niksar ilçesinde jandarma tarafından bulunan çanta, sahibine teslim edildi.

Yurthaber 19-05-2023 08:10

Büyük göğüslü olmanın avantajını açıkladı! Sütyenine koyduğu eşyalarla göğüslerini çanta gibi kullanıyor

Büyük göğüslü olmak birçok kadının hayali olsa da büyük göğüslü kadınlar bu durumun sırt ağrılarına sebep olabildiğini belirterek dezavantajlarından bahsediyor. Ancak TikTok'ta video çeken bir kadın büyük göğüslerini çanta gibi kullandığını belirtti ve sütyenine yerleştirdiği ilgi çekici eşyaları göstererek izleyenleri şaşırttı.

Kadin 15-05-2023 09:36

Elazığ'da hareketli dakikalar! Polisi görünce çantayı bırakıp kaçtı

Elazığ'da bir şüpheli şahıs, polisi görünce elindeki çantayı bırakıp kaçtı. Şahıs ekipler tarafından yakalanırken, bırakılan çanta da fünye ile patlatıldı. Çantadan ise kıyafet çıktı.

Haber 28-04-2023 20:24

Antalya'da 2 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Antalya'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 24-04-2023 15:42

Zonguldaklı balıkçı omzundaki çantada adeta 'canını' taşıyor! İnsanlar para veya evrak çantası zannediyor En büyük hayali...

Zonguldaklı balıkçı Serkan Aş, 2 yıl önce kalp ve böbrek yetmezliğiyle karşı karşıya kaldı. 41 yaşındaki Aş'a Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde yapay kalp takıldı. Aş, yaklaşık 1 yıldır omuzundaki bir çantada taşıdığı yapay kalbiyle yaşamını sürdürüyor. Serkan Aş, "İnsanlar bilmiyor, çoğu zaman para veya evrak çantası zannediyor. Onlara anlatmaya çalışıyorum, o çantanın içindeki benim canım, kalbim, bana nefes, hayat veren bir makina" dedi. Balıkçı Aş'ın en büyük hayali ise gerçek bir kalp.

Haber 15-04-2023 16:54

Fiyatı 1785 TL'ye düştü! Hırsızlık önleyici sırt çantasında kaçırılmayacak fırsat

Seyahatlerde, iş gezilerinde ve günlük kullanımda en çok tercih edilen sırt çantalarından biri olan XD Design Bobby Hero, özel anti-hırsızlık özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdi, bu güvenli ve şık sırt çantasına %18 indirimle sahip olmak için acele edin. Kısa süreliğine indirimde olan ürünü kaçırmayın!

Haber 16-03-2023 17:42

En popüler markaların kaçırılmayacak sezon sonu indirimlerini sizin için seçtik

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi yormadan satın almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Spor giyimden klasik giyime, kişisel bakımdan kozmetiğe en popüler markaların indirimlerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 08-03-2023 10:43

Uzmanı asla yapmamanız gereken stil hatalarını paylaştı! 20 yıl yaşlandırıyor

Kıyafetler ve aksesuarları alırken modaya uymasından çok zamansız parçalar olmasına dikkat etmek gerekiyor. Zamanında modaya uygun diye aldığınız birçok parça şu an yaşlı görünmenize sebep olabiliyor. Stil uzmanları asla kullanmamanız gereken kıyafetleri açıklayarak bunların 20 yıl yaşlı gösterdiğini belirtti.

Kadin 05-03-2023 15:13

Deprem çantasına altınlarını doldurdu, hayatının şokunu yaşadı! 20 çeyrek altın, 1 metre zincir, küpeler, dolar…

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşayan bir kadın deprem sonrası yaşananlardan etkilenip ailesi için bir deprem çantası hazırladı ve tüm birikimini koyduğu sırt çantası ile pazara gidince de hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre iki hırsız onu birkaç dakika içerisinde beş parasız bıraktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise hırsızların 74 sabıkası olan anne ve kızı olduğu belirlendi.

Haber 27-02-2023 08:00

Enkaz yığınları arasında bulunup ikiye bölünerek taşınmıştı! Onlarca altın kemer... 10 bin dolarlık çantanın akıbeti belli oldu

Kahramanmaraş'ta deprem sonrası yıkılan bir yapının enkazında altın kemer dolu bir çanta bulunmuş, çantanın kime ait olduğu merak konusu olmuştu. 78 kilo ağırlığında, her biri 10 bin dolar değerindeki altın kemerlerin bulunduğu çantanın sahibi ortaya çıktı.

Haber 24-02-2023 12:00

Birbirinden kaliteli markaların stilinize hava katacak indirimdeki ürünlerini keşfedin

Olduğundan daha havalı görünmek, stiliyle herkesin dikkatini çekmek isteyenler buraya! Gardırobunuza stil sahibi hoş birkaç parça eklemenin zamanı geldi; hem de kalitesiyle öne çıkan markaların indirimdeki ürünlerinden! Gelin, vakit kaybetmeden sizin için seçtiğimiz indirimlere bir göz atalım.

Haber 20-02-2023 17:25

Enkazdan bulduğu altın dolu çantayı sahibine teslim etti

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 10 ilden biri olan Adıyaman'da, bir bina enkazında altın dolu çanta bulundu. İçinde yaklaşık 500 bin TL'lik altın olduğu tespit edilen çanta, sahibine teslim edildi.

Haber 11-02-2023 20:26

Para dolu çantayı çay içtiği kıraathanede unuttu!

Manisa'da bir kıraathanede bulunan çantanın içinden 166 bin lira çıktı. Çantayı kaybeden kişinin durumu polis ekiplerine bildirmesiyle, çanta sahibine teslim edildi.

Haber 26-01-2023 22:05

Metroda içinde para ve çok sayıda çek bulunan çantayı sahibine teslim ettiler

İstanbul'da, metro aracında içinde para ve çekler bulunan çanta sahibine teslim edildi. 13 bin 850 lira ile 15 bin lira değerinde çek olan çantanın sahibi, Mahmutbey istasyonuna gelerek çantasını ve içindekileri teslim aldı.

Haber 23-01-2023 18:10

Burdur'da şüpheli çanta paniği! Cadde trafiğe kapandı

Burdur'da ara sokakta bulunan şüpheli spor çanta polisi harekete geçirdi. Fünye ile kontrollü olarak patlatılan çantanın içerisinden spor malzemeleri çıktı.

Haber 13-01-2023 22:57

Diyarbakır'da otobüs durağında şüpheli çanta paniği!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Şanlıurfa yolu üzerinde durakta unutulan valiz paniğe neden oldu. Kontrollü şekilde fünyeyle patlatılan çantadan kıyafet ve kuru sebze çıktı.

Haber 05-01-2023 22:51

Adana'da kadının çantasını gasbeden zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kadının çantasını gasbeden şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 13-12-2022 10:41

Kış kombinlerinizi hareketlendirecek renkli çanta ve kemerler

Kış aylarının soğuk enerjisi, kıyafet seçimlerine de yansıyabiliyor. Olumsuz hava şartlarının da etkili olmasıyla pek çok insan, soluk ve koyu renkli kıyafetleri giymeyi tercih ediyor. Ancak kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlarda göz alıcı renk ve modeller kullanırsanız görünümünüze hareket kazandırabilirsiniz. Eğer bu konuda önerilere ihtiyacınız varsa harika bir liste oluşturduk. Gelin bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 09-12-2022 15:01

TikTok'ta trend olan bu sonbaharın moda ürünleri

TikTok, son yıllarda hemen her sosyal medya kullanıcısının içerisinde olduğu bir mecra. Kullanıcıların bir yandan kendi hayatlarından kesitler sunarken diğer yandan önerilerde bulunduğu bu platform sayesinde trendleri yakalamak daha kolay. Eğer sezonun TikTok trendlerine henüz hâkim değilseniz endişelenmeyin. TikTok'ta trend olan bu sezonun moda ürünlerini bir araya getirdik!

Kadin 29-11-2022 16:06