Anne Frank Haberleri

Anne Frank kimdir, nasıl öldü? Google'ın doodle yaptığı Anne Frank nereli ve ne zaman öldü?

Google'ın doodle yaptığı Anne Frank'ın kim olduğu ve ölüm sebebi merak ediliyor. Binlerce kullanıcı bugün Anne Frank'ın hayatını ve memleketini araştırıyor. Peki Anne Frank kimdir, nasıl öldü? Google'ın doodle yaptığı Anne Frank nereli ve ne zaman öldü? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber

'Anne Frank İhaneti' adlı kitap yeni bulgular üzerine piyasadan çekildi

İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan Yahudi soykırımının (Holokost) sembol isimlerinden biri olan Anne Frank ve ailesine Amsterdamlı Yahudi noter Arnold van den Bergh'in ihanet ettiğini öne süren kitap, Hollandalı yayıncı tarafından toplatıldı.

Haber

İki yıl boyunca gizli bir bölmede yaşayan ve yazdığı günlüklerle soykırım sembol ismi haline gelen: Anne Frank

İnsanlık tarihinin en büyük katliamlarından birinin ortasında ailesiyle birlikte yaşadıklarını günlüğüne yazan Anne Frank’in yazdıkları yetmişten fazla dile çevrildi. 14 yaşındayken iki sene boyunca gizli bir bölmede yaşamak zorunda kalan ve “Her şeye rağmen insanların kalplerinde iyi olduklarına inanıyorum” diyen Anne Frank’in hayatını sizler için araştırdık.

Trend

İnsanlık tarihin akışını değiştiren 10 kadın!

Devletlere yön veren, tek bir sözüyle imparatorlukları titreten, yaptıkları buluşlarla dünyayı güzelleştiren kadınlar, yüzyıllardır tarihin akışını değiştiriyor.

Trend

Anne Frank

Anne Frank Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anne Frank Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Anne Frank-Günümüz İçin Bir Tarih sergisi

Yaşamını Nazi toplama kampında yitiren Anne Frank'ın trajik öyküsünü ve Nazi rejiminin yükselişi ile Holokost'a yol açan süreci anlatan 'Anne Frank-Günümüz İçin Bir Tarih' sergisi Edirne'de açıldı

Haber

Anne Frank'in ceviz ağacı, ABD'de kök salıyor

Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'in ağacı, bu kez ABD'de kök salıyor.

Haber