Arda Türkmen Haberleri

Dolandırıcıların hedefindeler... Arda Türkmen'i şoke eden mesaj! Bana 1000 euro ver, düşeyim yakandan...

Ünlü şef Arda Türkmen de dolandırıcıların hedefi oldu. Arda Türkmen yaşadıklarını anlatırken dolandırıcıların kendisinden de bin euro istediğini söyledi. Ünlü şef yaşadıklarını anlatarak dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Magazin 03-12-2023 10:30

Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirlier 1 yaşındaki kızı hakkındaki yoruma dayanamadı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Şef Arda Türkmen 2021 yılında kendisinden 12 yaş küçük Melodi Elbirliler ile evlenmişti. Ünlü çift kızlarının birinci yaş doğum gününe özel parti düzenledi. Partiden kareleri paylaşan Melodi Elbirliler kızıyla ilgili gelen yoruma ateş püskürdü.

Magazin 17-11-2023 11:49

Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırıya uğradı! 'Arabaya vurdu, beni indirmeye çalıştı'

Ünlü şef Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler kızı Ada Siena ile birlikte trafikte olduğu esnada saldırıya uğradı. Korku dolu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Melodi Elbirliler 'Etraf delilerle dolu lütfen camlarınız kapılarınız olabildiğince kilitli olsun hep' açıklamasını yaptı.

Magazin 01-11-2023 14:25

Arda Türkmen yoruma şaştı kaldı! Diğer çocuğum kim?

Şef Arda Türkmen 2021 yılında kendisinden 12 yaş küçük Melodi Elbirliler ile evlenmişti. Geçtiğimiz yıl kızını kucağına alan ünlü şef kızıyla pozunu paylaştı ve gelen yoruma şaştı kaldı.

Magazin 25-10-2023 09:44

Arda Türkmen

Arda Türkmen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arda Türkmen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Melodi Elbirliler minik bebeğini evde bırakıp iş için tatile çıktı! Eleştiri yağınca...

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen kasım ayında ilk çocukları Ada Siena Türkmen'i kucaklarına aldı. Genç fenomen 5 aylık bebeğini bırakıp iş-reklam anlaşması yaptığı için Maldivler'e tatile gitti. Melodi Elbirliler bebeği evde bakıcıya ve eşine bırakınca sert eleştiriler aldı ve bu yorumlara da isyan etti.

Magazin 03-05-2023 13:49

Acayip para kazandım toprağa gömdüm Arda Türkmen olay oldu: Dediler ki tam aradığımız keriz! Ünlü film de restoranında çekilmiş

Armağan Çağlayan'ın konuğu olan ünlü şef Arda Türkmen, yaşamına dair çok özel ve çarpıcı detayları paylaştı. Çalışma hayatına adım atacağı yıllarda kendisine verilen "Tam aradığımız keriz" tepkisinden üniversitede çok para kazandığı döneme kadar çeşitli ayrıntıları dile getiren Türkmen'in anlattığı batış hikayesi ise olay oldu. Türkmen o dönem için "Acayip para biriktirmiştim, toprağa gömdüm" ifadelerini kullandı. Kendi restoranında çekilen Issız Adam filmiyle ilgili de detaylar verdi.

Magazin 07-12-2022 12:24

Yeni baba olan şef Arda Türkmen, Esra Erol'daki Mümin'in o sözlerini paylaştı! Güldüren paylaşım

Esra Erol'da programında eşi Sevim'in Mümin Resul'a kaçtığını iddia eden Ali Bey programa başvurarak yardım istedi. Esra Erol'da yaşananlar sosyal medyada da gündem olurken eşi yeni doğum yapan Arda Türkmen, Mümin Resul'un o sözlerini paylaşarak bakın ne dedi.

Magazin 24-11-2022 12:36

Arda Türkmen Melodi Erbirliler çiftinden müjdeli haber! Bebeklerine koydukları isim dikkat çekti

Ünlü şef Arda Türkmen ile fenomen Melodi Erbirliler çifti bebeklerini kucaklarına aldı. Türkmen fotoğraf paylaşıp kızlarına verdikleri ismi de açıkladı.

Magazin 16-11-2022 09:47

Arda Türkmen hamile karısı Melodi Elbirliler'i paylaştı! Göbekler tokuştu

Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile evlenen Şef Arda Türkmen baba olmak için gün sayıyor. Heyecanları günden güne artan ikiliden Türkmen, eşiyle yeni pozunu paylaştı. İkilinin göbek tokuşturma pozuna beğeni yağdı.

Magazin 16-10-2022 14:11

Ünlü şef Arda Türkmen: Ayı, balina ve örümcek yedim, ayı eti çok lezzetliydi

Ünlü şef Arda Türkmen, Simge Fıstıkoğlu'nun programında yaptığı yiyecek itirafıyla şaşırttı. 'Yediğin en enteresan yiyecek nedir?' sorusunu yanıtlayan Türkmen, "Balina ve örümcek yedim ama yemesem de olurdu. Örümcek tavuk eti gibi çıtırdı lezzetliydi. Ayı yedim. Ayı eti çok lezzetliydi" dedi.

Magazin 23-08-2022 22:19

Arda Türkmen ile evli olan Melodi Elbirliler hamile! Tatil pozlarıyla duyurdu

Geçtiğimiz yıl şef Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler uzun süredir hamilelik iddialarıyla gündemdeydi. Fenomen Melodi Elbirliler sonunda hamile olduğunu ilan etti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, "Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" dedi. Pınar Altuğ, Merve Dizdar ve Seda Bakan gibi isimler çifte tebrik mesajı attı.

Magazin 18-07-2022 08:05

MasterChef'in iddialı şefi Mehmet Yalçınkaya dedikodulardan sıkıldı! Arda Türkmen iddiasına yanıt verdi

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'in öne çıkan programlarından MasterChef'in şefi Mehmet Yalçınkaya'nın bu sezon programda olmayacağı ve yerine de Arda Türkmen'in geleceği iddia ediliyordu. İddialardan sıkılan Mehmet Şef bir hayranına verdiği yanıtla iddialara noktayı koydu.

Magazin 15-05-2022 12:19

Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler'in tatil paylaşımı olay oldu! Ramazan'da utanmıyor musun?

Ekranlarda Arda'nın Mutfağı programıyla bilinen ünlü şef Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler'in paylaşımı ortalığı karıştırdı. Tatil paylaşımı yapan Elbirlier'in paylaştığı fotoğrafa gelen tepki dolu yorumlar ise ünlü ismi kızdırdı.

Magazin 21-04-2022 13:08

Arda'nın Ramazan Mutfağı'ndaki Umm Ali Tatlısı nasıl yapılır? Umm Ali Tatlısı tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Arda'nın Ramazan Mutfağı'ndaki Umm Ali Tatlısı, programın 20 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Ev hanımları Arda'nın Ramazan Mutfağı'ndaki Umm Ali Tatlısı nasıl yapılır? Umm Ali Tatlısı tarifi ve malzemeleri nelerdir? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Arda Türkmen'in programda yaptığı tatlının tarifi...

Yemek 20-04-2022 18:41

Masumlar Apartmanı 53. yeni bölümde Arda Türkmen sürprizi! Gülben ile yemek yapacak

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 53. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne ise ünlü şef Arda Türkmen konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkacak. Arda Türkmen ve Gülben eve gelecek misafirler için tezgah başına geçerek yemek yapacak.

Magazin 28-12-2021 00:00

Melodi Elbirliler hamile mi? Yanıt Arda Türkmen'den geldi

Geçtiğimiz eylül ayında ünlü şef Arda Türkmen ile hayatını birleştiren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler'in hamile olduğu ileri sürülmüştü. Arda Türkmen eşinin hamile olduğu iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 26-11-2021 11:15

Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler hamile mi?

Melodi Elbirliler ve ünlü şef Arda Türkmen geçtiğimiz eylül ayında evlenmişti. İddialara göre ünlü femonen hamile.

Magazin 19-11-2021 16:26

Arda Türkmen Melodi Elbirliler'i mutfağa sokmuyor!

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen törenle evlenmişti. Zaten birlikte yaşayan çift ev işlerini de bölüşüyor. Ünlü şef evde de mutfaktan çıkmıyor.

Magazin 16-11-2021 10:40

Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler giyemediği gelinlikle pozunu paylaştı

Ünlü şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler geçtiğimiz hafta evlendi. Elbirliler iki gelinlik giydi ama aklı da giyemediklerinde kaldı.

Magazin 01-10-2021 09:55

Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler hemen soyadını değiştirdi

22 Eylül'de ünlü şef Arda Türkmen ile dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, nikahtan saatler sonra Instagram'da soyadını "Melodi Türkmen" olarak güncelledi.

Magazin 24-09-2021 09:07

Arda Türkmen ve Melodi Erbirliler’in düğününde faciadan dönüldü!

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir birlikte olduğu fenomen Melodi Erbirliler ile dün akşam muhteşem bir törenle evlendi. Fenomen Sibil Çetinkaya, gelin ve damadın maytapla karşılamak isterken talihsiz bir olay yaşadı. Elindeki maytabı gelinliğin üstüne düşüren Çetinkaya, gelinlik yanmadan maytabı aldı.

Magazin 23-09-2021 12:25

Ünlü şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler evlendi! İşte nikahtan ilk görüntüler

Ünlü şef Arda Türkmen, sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile bu akşam dünyaevine girdi. Yaklaşık bir yıllık beraberliklerini nikahla taçlandıran ünlü çiftin düğününden görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 22-09-2021 21:38

Arda Türkmen ile evlilik hazırlığı yapan Melodi Elbirliler'den bekarlığa veda

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir beraber olduğu sosyal medya fenomeni sevgilisi Melodi Elbirliler ile dünya evine giriyor. Melodi Elbirliler sevgilisinin mekânında büyük bir bekarlığa veda partisi yaptı.

Magazin 19-09-2021 08:05

Adana lezzetleri için geri sayım başladı! Ünlü şefler de festivale katıldı

5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, bu yıl “Coğrafya Lezzettir” temasıyla 8-10 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Festival öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Adana Valisi Süleyman Elban, festivalle Adana mutfağının tanıtımının yanı sıra bu mutfağı gelecek nesillere taşımayı ve gastronomi turizminin gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Yemek 15-09-2021 16:31

Arda Türkmen'in sevgilisi Melodi Elbirliler'in estetiksiz hali şoke etti! Bunun adı evrim

Ekranların sevilen şefi Arda Türkmen ile çektiği makyaj videoları ile tanınan fenomen güzel Melodi Elbirliler'in aşkı tam gaz devam ediyor. Melodi Elbirliler'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-09-2021 21:30

Melodi Elbirliler: İyi ki doğmuş, iyi ki benim olmuş!

Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, ünlü şef Arda Türkmen'in yeni yaşını kutladı. Dünyaevine girmeye hazırlandığı sevgilisiyle verdiği yeni pozları yayınlayan Elbirliler, "İyi ki doğmuş, iyi ki benim olmuş!" dedi

Magazin 20-08-2021 12:00

Şef Arda Türkmen fenomen sevgilisi Melodi Elbirliler ile evleniyor

Ekranların sevilen şefi Arda Türkmen, uzun süredir birlikte olduğu fenomen Melodi Elbirliler ile evlilik kararı aldı. Evlilik hazırlıklarını tamamlayan çift, bu ay sonu sade bir törenle nikah masasına oturacak.

Magazin 09-08-2021 10:39

Aşkın Tarifi’nde Arda Türkmen sürprizi!

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Kanal D’nin beğenilerek izlenen dizisi Aşkın Tarifi’nin pazartesi yayınlanacak 3’üncü bölümüne usta şef Arda Türkmen konuk oluyor.

Magazin 18-06-2021 16:37

Arda Türkmen ile genç sevgilisi Melodi Elbirliler’den bir ilk!

Ünlü aşçı Arda Türkmen ile bir yıldır beraber olduğu sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. İkili bir ilke imza attı.

Magazin 17-06-2021 15:09

Şef Akademi jürisi Arda Türkmen kimdir ve kaç yaşında? Arda Türkmen evli mi?

Şef Akademi jürisi Arda Türkmen'in hayatı seyirciler tarafından araştırılıyor. Arda Türkmen ekranların tanınan simalarındandır. 2010'da "Arda'nın Mutfağı" adlı programını yapmaya başlamıştır. Arda Türkmen kariyer hayatı boyunca birçok alanda deneyim sahibi olmuştur. Şef Akademi jürisi Arda Türkmen kimdir ve kaç yaşında? Arda Türkmen evli mi? İşte ayrıntılar...

Magazin 16-06-2021 01:26

Şef Akademi’den ilk fragman! | Şef Akademi ne zaman başlıyor?

Öykü Serter’in sunumuyla gerçekleşen yeni lezzet yarışması “Şef Akademi”den ilk fragman geldi! Birbirinden başarılı şeflerin jüri koltuğunda oturduğu lezzet yarışması Şef Akademi, 7 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Arda Türkmen, Ali Ronay ve Ayhan Sicimoğlu’nun yer aldığı yarışma programında birbirinden iddialı 15 şef adayı, hünerlerini sergiliyor.

Magazin 03-06-2021 14:24

Fox TV'den iddialı yarışma programı Şef Akademi geliyor! Güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor

Fox TV iddialı yapımlara yer vermeye devam ediyor. Son zamanlarda yayın akışında yer alan dizileri ile dikkat çeken kanal, yepyeni bir yarışma olan 'Şef Akademi' ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Haziran ayında yayınlanması beklenen yarışmanın jüri koltuğunda oturacak başarılı isimler ise büyük ilgi odağı oldu.

Magazin 31-05-2021 17:02

Şef Akademi'ye nasıl başvuru yapılır? Şef Akademi ne zaman başlayacak? FOX'tan yeni yarışma!

Öykü Serter’in sunumuyla FOX ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan “Şef Akademi” yarışması, şimdiden merak konusu oldu. Yarışmanın jüri koltuğunda ise ünlü şefler; Arda Türkmen, Ali Ronay ve Ayhan Sicimoğlu oturuyor. “Şef Akademi” yarışmasının duyurulmasıyla beraber, pek çok kişi yarışmaya başvurmak için kolları sıvadı.

Magazin 27-05-2021 09:41

Burcu Kara kimdir? Burcu Kara kaç yaşında, nereli ve evli mi? Burcu Kara hakkında bilgiler..

Burcu Kara bugün Arda ile Omuz Omuza programına konuk oluyor. Arda Türkmen ile birlikte Külahta Dinamit Karides yapacaklar. Pazar günlerinin sevilen yapımları arasında yer alan program Kanal D'de yayınlanıyor. Sinema ve dizi oyuncusu Kara, Eskişehir'de okuduğu sıralarda yerel kanallarda sunuculuk yapmıştır. Burcu Kara kimdir? Burcu Kara kaç yaşında, nereli ve evli mi? Burcu Kara hakkında bilgiler..

Magazin 04-04-2021 16:37