Armie Hammer Haberleri

Yamyamlık fantezileriyle gündemdeydi! Armie Hammer’ın ses kayıtları ortaya çıktı

ABD’li oyuncu Armie Hammer cinsel fetişizm ve yamyalık fantezileriyle gündem olmuştu. Birçok kadına cinsel içerikli ve yamyamlık fantezileri içeren mesajlar attığı iddialarıyla gündeme gelen Armie Hammer’ın belgeselinde, mesajlar ve ses kayıtları da yer alıyor.

Magazin 11-08-2022 15:10

Baba efsanesini anlatan The Offer dizisinin kilit oyuncusu bulundu

Baba (The Godfather) efsanesinin yapım aşamasını konu olan The Offer dizisinde Francis Ford Coppola’yı canlandıracak olan oyuncu bulundu. Usta yönetmeni, Dan Fogler canlandıracak.

Magazin 10-06-2021 15:40

Ünlü oyuncu Armie Hammer yeniden sansasyonlarıyla gündeme geldi

Dünyaca ünlü oyuncu Armie Hammer, son bir yıldır ardı ardına skandal iddialarıyla adından söz ettiriyordu. Bu iddialar arasında ise birçok kadına attığı cinsel içerikli mesajlar, yamyamlık fantezileri ve rol arkadaşıyla yaşadığı yasak ilişkiye kadar pek çok iddia yerini aldı. İddiaların odağındaki isim Hammer şimdilerde ise tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 22-03-2021 15:40

Ünlü ABD'li aktör Armie Hammer'a tecavüz suçlaması

ABD'li aktör Armie Hammer, 2017'de Los Angeles'ta bir kadına tecavüz etmekle suçlandı. Genç kadın video konferans ile iddialarını açıkladı.

Magazin 19-03-2021 09:04

Diğer Haber Etiketleri

Armie Hammer

Armie Hammer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Armie Hammer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dr. Mehmet Öz'e açıkladı: 'Şeytani davranışları var'

Sapıkça fantezileriyle gündeme gelen Armie Hammer'ın eski sevgilisi Dr. Mehmet Öz'ün sunduğu programa katıldı. Armie Hammer'ın eski sevgilisi: 'Annesi şeytani davranışları olduğunu söyledi'

Magazin 20-02-2021 08:16

Armie Hammer'ın eski eşi yamyamlık tartışmasında sessizliğini bozdu

Armie Hammer'ın attığı iddia edilen cinsel içerikli mesajlar sosyal medyaya sızmıştı. Elizabeth Chambers eski kocasının bu haberleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 07-02-2021 10:22

Sapık aktör Armie Hammer, Julia Roberts'ı 'altı kez yaladı'

Sosyal medyada kadınlara gönderdiği sapıkça mesajları ifşa olan oyuncu Armie Hammer’la ilgili ortaya atılan yeni bir iddia herkesi şoke etti. The Sun’un kaynaklarına göre Armie Hammer, Julia Roberts'a 'ürkütücü bir şekilde aşık...'

Magazin 04-02-2021 11:32

Sapıkça fantezileriyle gündeme gelen Armie Hammer 'Kriz'le gündeme gelmeye hazırlanıyor

Gary Oldman, Evangeline Lilly ve son günlerde yaşadığı skandalla gündemden düşmeyen Armie Hammer’ın başrollerini paylaştığı Crisis filminden ilk fragman geldi.

Trend 28-01-2021 14:35