Arnica Haberleri

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak! İndirimli fiyatlarıyla yüzünüzü güldürecek mutfak aletleri

Mutfakların en pratik kahramanları olan birbirinden işlevsel aletlere uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olmaya ne dersiniz? Amazon'un 4-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olan "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyasından faydalanarak bütçenizi zorlamadan istediğiniz mutfak aletini hemen satın alabilirsiniz. İndirimli ürünlerin hangileri olduğunu öğrenmek istiyorsanız listemizi inceleyebilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:33

Lezzetli tostlar için kullanımı pratik en iyi tost makinesi modelleri 2023

Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlamak, tüm gün enerjik olmayı sağlar. Eğer uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa hem lezzetli hem pratik alternatifler günü kurtarır. Tost da bu lezzetli kahvaltılıkların başında gelir. Siz de leziz ve pratik tost yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden enfes tostları hızlıca yapmanıza yardım edecek kaliteli ve kullanışlı tost makinelerini sizin için listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 16-03-2023 16:47

Arnica, sporu desteklemeye devam edecek

Arnica Yönetim Kurulu Başkanı Senur Akın Biçer: - "Arnica olarak tüketicinin hayatını kolaylaştıran ürünleri sunmanın yanı sıra sağlıklı fiziksel yaşamı teşvik eden etkinlikleri desteklemeyi çok önemsiyoruz"

Yurthaber 20-09-2022 10:32

Arnica Art Land Sanat Çalıştayı, Mersin Borcak Yaylası'nda düzenlendi

Arnica Yönetim Kurulu Başkanı, Arnica Art Land Kurucusu ve Danışma Kurulu Başkanı Senur Biçer: - "Yakın gelecekte bu topraklarda bir çağdaş sanat müzesi açmayı planlıyoruz"

Yurthaber 07-09-2022 10:24

Arnica

Arnica Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arnica Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En ufak toz partiküllerini bile toplayan Arnica Cyclone süpürge kullananlar ve yorumları

Ev temizliğinin vazgeçilmezi olan elektrikli süpürge almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Süpürgede aranan en temel özellikler ise süpürgenin filtresinin kolay temizlenmesi, hafif olduğu kadar fonksiyonel olması ve yüksek çekim gücü olarak sayabiliriz. Tabii uygun fiyatlı olursa şahane olur. Öyleyse gelin, tüm bu saydığımız özellikleri bir arada bulunduran Arnica ET14402 Cyclone Elektrikli Süpürge'yi birlikte inceleyelim.

Haber 27-05-2022 16:54

Rekabet Kurulu'ndan Singer ve Arnica'ya soruşturma!

Rekabet Kurulu, Arnica Pazarlama AŞ ve Singer Dikiş Makineleri Ticaret AŞ hakkında, Rekabetin Korunması Hakkındaki Kanun'un bazı maddelerini ihlal ettikleri gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Finans 19-03-2021 16:23