Arzu Sabancı Haberleri

Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Ünlü modelle Cannes'a katıldı: Arzu Hanım gördüğümde...

Son günlerde magazin gündeminden Cannes Film Festivali düşmüyor. Bu kez dikkat çeken isim Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim Sabancı oldu. Sabancı, Cannes'a ünlü model Carmella Rose ile katıldı. İkiliyi gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Magazin

Arzu Sabancı Hakan Sabancı'nın eski halini paylaştı! Görenler Turabi sandı

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı sevgilisi gibi estetik haberleriyle gündem oldu. Annesi Arzu Sabancı tarafından gençlik halleri paylaşılan Hakan Sabancı, sosyal medyanın diline düştü. Sabancı'nın o halleri Turabi'nin eski haline benzetildi.

Magazin

'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları sonrası bomba hamle

Oyuncu Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte. Sosyetede 'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları dolanırken Arzu Sabancı'dan hamle gecikmedi.

Magazin

Nazlı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucaklarına aldı! Arzu Sabancı'ya torunun adı sürpriz oldu

Kızlarını kucaklarına alan Nazlı-Hacı Sabancı çifti, kızlarına "Arzu Alara" adını vermişti. Oğlu ve gelininin mutluluğunu paylaşan Arzu Sabancı ise torununun adının kendisine sürpriz olduğunu söyledi.

Magazin

Arzu Sabancı

Arzu Sabancı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arzu Sabancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arzu Sabancı turist paylaşımıyla gündemde! Simsiyah kıyafetlilerle kaplı...

Çapkınlığıyla tanınan Hakan Sabancı ve Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın turist isyanı gündem oldu. 'Türkçe konuşan yok. Simsiyah kıyafetlerle kaplı' yorumuyla dikkat çeken Sabancı'nın paylaşımı tartışma yarattı.

Magazin

Arzu Sabancı'nın nostalji paylaşımı olay oldu! Görenler aynı şeyi söyledi! ''Hacı babasının kopyası''

1986 yılında evlenen Arzu-Ömer Sabancı çifti, evliliklerinin 37. yılını kutladı. Arzu Sabancı eşiyle eski fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak 'Şükür' notunu düştü. Ünlü çiftin gençlik halleri sosyal medyada beğeni toplarken Ömer Sabancı'yı gören herkes ''Hacı babasının kopyası'' yorumunu yaptı.

Magazin

Hande Erçel müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile karşılıklı dans etti

Çapkınlıklarıyla tanınan Hakan Sabancı aradığı aşkı Hande Erçel'de buldu. Bir süredir birlikte olan çift oldukça mutlu. Sabancı sevgilisinin annesi Arzu Sabancı ile de tanıştırdı.

Magazin

Sabancı ailesine torun müjdesi gelmişti! Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı hamilelik pozu verdi

Sabancı ailesi torun müjdesini aldı. Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı'nın 4 aylık hamile olduğu iddiası magazin dünyasının gündeminde dolaşırken çiftten hamilelik pozu geldi.

Magazin

Arzu Sabancı'nın Yalı Çapkını paylaşımı sosyal medyanın diline düştü! Hakan Sabancı göndermesi

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırarken Arzu Sabancı da diziyi izlediğine dair bir paylaşım yaptı. Arzu Sabancı'nın Yalı Çapkını paylaşımı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Arzu Sabancı teknesiyle Eminönü'nden geçerken paylaştı! Sorusu dalga konusu oldu

Hacı ve Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın son paylaşımı sosyal medyanın diline düştü. Sabancı teknesinden "Balık-ekmek kokusu... Ne güzel kokuyor. Acaba nereden buluruz?" diyerek paylaşım yapınca sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin

Şeyma Subaşı Hakan Sabancı'yı limitsiz kartından etti! Arzu Sabancı iddiası gündemde

Hakan Sabancı'nın Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı'nın arka arkaya beraber yakalanması anne Arzu Sabancı'yı da iddialara göre rahatsız etti. Söylemezsem Olmaz iddiasına göre; Arzu Sabancı oğlu Hakan Sabancı'nın limitsiz kredi kartına el koydu.

Magazin

Şeyma Subaşı'ya 'Milli metres' diyen Aygün Aydın Arzu Sabancı'ya da ateş püskürdü

Söylemezsem Olmaz sunucularının 'Şeyma Subaşı ve Aygün Aydın'ın bir farkı yok' demesi üzer ne Aygün Aydın cephesinden bomba açıklamalar geldi. Şeyma Subaşı'na 'milli metres' diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı'ya da ateş püskürdü.

Magazin

Arzu Sabancı Evde kalmaya devam dedi ama çocukları dinlemedi

"Sakın evde sıkıldık demeyin" diyen Arzu Sabancı'nın uyarısını çocukları dinlemedi. Hacı ve Hakan Sabancı soluğu tatilde aldı.

Magazin

Boğaz manzaralı yalısından 'Evde kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı sessizliğini bozdu

Boğaz manzaralı yalısından 'Evde kal' çağrısı yaptığı için eleştirilerin merkezi haline gelen Arzu Sabancı'dan açıklama geldi. Kendisinin de koronavirüsü hastanede ağır bir şekilde atlattığını söyleyen Arzu Sabancı, "İnsanlar ateşler içinde hastane odasında 1 saati yaşasalar, 365 gün evde kalmaya razı olurlar" dedi.

Magazin

Arzu Sabancı'nın koronavirüs uyarısı sosyal medyada olay oldu

Arzu Sabancı koronavirüs paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Sabancı boğaz manzaralı evinden uyarıda bulundu.

Magazin