Aşıklar Bayramı Haberleri

Sivas'ta Aşıklar Bayramı başladı

Sivas'ta valiliğin himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün koordinesinde, belediye ile kentteki kurum ve kuruluşların katkısıyla düzenlenen "Aşıklar Bayramı" başladı.

Yurthaber 04-08-2023 07:39

Sivas'ta 15. Uluslararası Geleneksel Aşıklar Bayramı düzenlendi

Sivas'ta, Kültür ve Turizm Bakanlığı, valilik, belediye ile Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar Şairler ve Halk Oyunları Derneği'nin (SİFAHOD) iş birliğiyle 15. Sivas Uluslararası Geleneksel Aşıklar Bayramı düzenlendi.

Yurthaber 09-11-2022 07:41

Kıvanç Tatlıtuğ'un filmi Aşıklar Bayramı'ndaki o sahneye avukatlar tepki gösterdi

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Aşıklar Bayramı filmi Netflix'te gösterime girdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un bir avukatı canlandırdığı Aşıklar Bayramı filmindeki bir sahne, avukatların eleştirilerine neden oldu.

Magazin 07-09-2022 20:26

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir? Aşıklar Bayramı ne zaman Netflix'te yayınlanacak, oyuncuları kimlerdir?

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı filminin fragmanı Netflix'te yayımlandı. Avukat Yusuf ile saz âşığı babası Heves Ali'nin hikayesini anlatan filme ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir? Aşıklar Bayramı ne zaman Netflix'te yayınlanacak, oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-2022 08:28

Aşıklar Bayramı

Aşıklar Bayramı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aşıklar Bayramı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Âşıklar Bayramı’nın fragmanı yayınlandı! Âşıklar Bayramı ne zaman çıkıyor?

Netflix’de yayınlanacak Âşıklar Bayramı filmi birçok izleyici tarafından merakla bekleniyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından takip edilen filmin gelişmeleri Netflix Türkiye Twitter hesabında paylaşıldı. Âşıklar Bayramı 2 Eylül’de çıkıyor.

Trend 08-08-2022 11:57