Asiye Ateş Haberleri

Asiye Ateş pitbull saldırısında ölümden dönmüştü! Tutuklu sanık kalmadı

22 Aralık 2021 günü 4 yaşındaki Asiye pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğramış, ağır yaralanmıştı. Avukatlarının tutukluluğa yönelik itirazı üzerine bugün 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, heyet 3 sanığın tahliyesine karar verdi.

Haber 17-05-2022 15:59

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş davasında 4 sanığa tahliye! Kendilerini böyle savundular

Türkiye'nin konuştuğu pitbull saldırısında 4 yaşındaki Asiye, ağır yaralanmış, bir dizi operasyon geçirmişti. Ateş'in sitenin bahçesinde oyun oynarken pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanmasıyla ilgili açılan davada tutuklu yargılanan 4 sanık tahliye edildi. Sanıklar önceki savunmalarını yineleyerek, köpeğin sahibi olmadıklarını belirtti. Mahkeme heyeti, tutukluluk sürelerini göz önünde bulundurarak 4 sanığın tahliyesine ve eksiklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi

Haber 28-04-2022 14:54

Asiye Ateş'e Pitbull saldırısı davasında tahliye edilen 4 sanık yeniden tutuklandı

Gaziantep'te, 4 yaşındaki Asiye Ateş'in oturduğu sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralandığı olayla ilgili cezaevinde olan 4 sanık tahliye edilmişti. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine ise Nöbetçi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar hakkında yeniden tutuklama kararı verdi. Polisler tarafından yakalanan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 22-02-2022 20:52

Herkes birbirini suçladı! Asiye'nin ölümden döndüğü pitbull saldırısı davasında sanıklara tahliye

Gaziantep'te, 4 yaşındaki Asiye Ateş'in oturduğu sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralandığı olayla ilgili 6 sanığın yargılandığı davanın bugün görülen ilk duruşmasında tutuklu 4 sanık da tahliye edildi. Sanıklar mahkemede köpeklerin sahibi olmadıklarını belirterek birbirlerini suçlarlarken mahkeme heyeti dava dosyasını uzlaştırma komisyonuna sevk etti.

Haber 21-02-2022 19:56

Asiye Ateş

Asiye Ateş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Asiye Ateş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş eve döndü! İlk kez görüntülendi

Gaziantep'te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir dizi operasyon geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş, dün sabah saatlerinde taburcu edildikten sonra memleketi Gaziantep'e dönmüştü. Memleketi Gaziantep'e dönen minik Asiye ve ailesi, yeni evlerindeki ilk gününde ilk kez görüntülendi.

Haber 01-02-2022 12:18

Minik Asiye'ye pitbull saldırısında yeni gelişme! Köpekler silah sayıldı

Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.

Haber 31-01-2022 22:40

Gaziantep'te iki pitbullun küçük Asiye'ye saldırısıyla ilgili iddianame hazırlandı

Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin site yöneticisinin de aralarında bulunduğu 6 sanık hakkında "olası kastla yaralama" ve "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçlarından hazırlanan iddianamede, saldırgan köpekler silah olarak nitelendirildi

Yurthaber 31-01-2022 17:41

Minik Asiye taburcu edildi

İki pitbullun saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, 41 gün süren tedavisinin ardından Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden ailesiyle ayrıldı - Baba Hüseyin Ateş: - "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'dan Allah razı olsun. 1,5 ay sonra tekrar geleceğiz"

Yurthaber 31-01-2022 12:31

Son Dakika: Asiye Ateş taburcu edildi! Normal hayatına devam edecek

Son dakika haberi: Gaziantep’te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ilk etapta planlanan tedavisi tamamlanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, 37. günde taburcu edildi. Gazetecilere el sallayan Asiye’nin sağlık durumunun iyi olduğu görüldü. AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, AÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Yıldıray Çete, bugün taburcu olan Asiye Ateş’in sağlık durumuyla ve bundan sonraki süreçle ilgili bilgiler verdi.

Haber 31-01-2022 12:20

Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan Asiye'nin son sağlık durumu belli oldu! Taburcu edilecek

22 Aralık'ta Gaziantep'te evlerinin önünde pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmaya hazırlanıyor. Asiye'nin sırtından ve bacağından alınan dokular, baş kısmına nakledildi. Asiye'nin işitme kaybına ilişkin kulak bölgesine operasyon yapıldığını belirten Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye'nin kulakla ilgili sorunlarının giderildiğini ve gelecek hafta başında taburcu edileceğini söyledi.

Haber 28-01-2022 14:50

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den haber var! Prof. Dr. Ömer Özkan, ''İlk defa gördüm'' diyerek açıkladı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde 22 Aralık 2021'de, oturdukları sitenin bahçesinde, Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında başından ağır yaralanan Asiye Ateş, haftaya taburcu edilecek. Öte yandan Asiye'nin tedavisini üstlenen Prof. Dr. Ömer Özkan, küçük kızın son durumu hakkında bilgi verdi. Özkan, ''Sinirlerle ilgili eksiklikler giderildi. Bu kadar kemik parçası ve çoklu doku kaybını ilk defa gördüm. Kulağını kaybetmemesi için bir girişim yapıldı'' şeklinde konuştu.

Haber 21-01-2022 13:01

Köpek saldırısında ağır yaralanan minik Asiye'den yeni haber! Bir operasyon daha yapıldı... İşte Asiye'nin son durumu

Gaziantep'te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki minik Asiye'ye yeni operasyonlar yapıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete Hastamıza dün itibarıyla kulaktaki hasarına ve yüz felcine yönelik sinirle ilgili operasyonları yapılmıştır. Genel durumu iyi, hayati bulguları normal olan hastamızın takibi devam etmektedir” dedi.

Haber 14-01-2022 17:04

Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in doktoru konuştu: Maalesef...

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, 22 Aralık'ta yaşadıkları sitenin bahçesinde Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan Asiye Ateş'in son sağlık durumu hakkında bilgi vererek açıklamalarda bulundu. Özkan, ''Yüz felcimiz var maalesef. Yüze giden birkaç daldan bir kısmı hasarlanmış. Muhtemelen bu hafta içerisinde yüz siniri için yama ameliyatı planlıyoruz'' dedi.

Haber 11-01-2022 15:14

Asiye Ateş'in sağlık durumu! Doktoru Prof. Dr. Ömer Özkan açıkladı: Risk devam ediyor, birkaç güne belli olur

Pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in sağlık durumundaki son durumu kritik ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan açıkladı. Temkinli konuşan Özkan, "Yüz felci ve enfeksiyon durumu birkaç gün sonra belli olur. Konuşuyor, travmayı atlatmış, beklediğimden daha iyi." dedi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ise minik Asiye'nin başında saçlı doku olmadığını, çene kemiğinde ve yüz sinirlerinde tahribat oluştuğunu söyledi.

Haber 02-01-2022 10:45

Gaziantep'te iki pitbullun saldırdığı çocuğun tedavisine devam ediliyor

Baba Hüseyin Ateş: - "Yeni yıldan tek dileğim kızımın bir an önce sağlığına kavuşması. Arada uyanıyor, konuşmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 31-12-2021 17:57

SON DAKİKA: Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in isteği ağlattı: Oyuncaklarımı özledim

Son dakika haberine göre, Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nde doku nakli yapılarak, normal servise alınan Asiye Ateş'in sağlık durumu iyi gidiyor. Hastanede geçirdiği süreçte ailesinin başından bir an olsun ayrılmadığı küçük Asiye'nin sıklıkla, oyuncaklarını özlediği ve eve gitmek istediğini dile getirdiği belirtildi.

Haber 31-12-2021 11:00

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan'dan minik Asiye'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama:

"Öncelikle beyin dokusuyla ilgili sıkıntılarımız vardı. Onların önüne geçtik, ekarte ettik. Bundan sonraki süreçte hem yüz felci olursa ona yönelik ameliyatlarımız olacak hem de saçlı derisini saçlı bir deri haline getirmek için uğraşacağız" - "Bundan sonraki süreçte Asiye'nin enfeksiyon bulguları daha yakından takip edilerek, birkaç ameliyat planlanacak"

Yurthaber 29-12-2021 15:22

Gaziantep'teki pitbull dehşetinde yeni detay! Kamera görüntülerini silmeye çalışmışlar

Son dakika haberine Gaziantep'teki pitbull dehşetinde yeni bir gelişme yaşandı. 4 yaşındaki Asiye Ateş, oturduğu sitenin bahçesinde oynadığı sırada 2 pitbull köpeğinin saldırısına uğramış ve ağır yaralanmıştı. Ortaya çıkan yeni detaya göre saldırıya ilişkin bazı zanlıların, sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını silmeye çalıştığı belirlendi.

Haber 29-12-2021 13:37

SON DAKİKA | Dehşeti yaşamıştı! Minik Asiye Ateş'ten haber var (Asiye Ateş'in sağlık durumu nasıl?)

Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Gaziantep'te köpeklerin saldırısına uğradıktan sonra Antalya'daki Akdeniz Üniversitesine sevk edilen ve geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakınma alınan Asiye Ateş'in normal servise alındığı, sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. İşte Asiye Ateş ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Haber 29-12-2021 11:57

Asiye Ateş’in yaşadığı pitbull saldırısında fotoğraf detayı! Bu pozları ele verdi…

Türkiye günlerdir Gaziantep’te Asiye Ateş’in yaşadığı pitbull saldırısını konuşuyor. ‘Pitbull’ların sahipleri olduğu kesinleşen Mustafa Elibol ile sekreteri Süheyla Kurçak da tutuklandı. Kurçak’ın sosyal medyada Asiye’ye saldıran köpeklerle olan fotoğrafları söylediklerinin gerçek olmadığını ortaya çıkardı.

Haber 29-12-2021 07:58

Son dakika: Türkiye'nin içini yakan Asiye Ateş olayında yeni gelişme! 2 kişi daha tutuklandı

Son dakika gelişmesine göre, Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin tutuklananların sayısı 5'e yükseldi.

Haber 28-12-2021 18:37

GÜNCELLEME 2 - Gaziantep'te iki pitbullun saldırdığı çocuk uyandırıldı

Doku naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan: - "Bugün yarın inşallah toparlar. Operasyon gayet başarılı geçti" - Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete: - "Hastamızın genel durumu iyi. Uyandırıldı ve solunum cihazından ayrıldı" ÇOCUĞUN UYANDIRILMASI VE BAŞHEKİMİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 28-12-2021 17:08

Son dakika! Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye'nin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Son dakika gelişmesine göre, Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan ve Antalya’da doku nakli yapıldıktan sonra yoğun bakıma alınan ve uyandırılmaya başlanan Asiye Ateş’in (4) sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama yapıldı. Asiye'nin sağlık çalışanlarına tepki vermeye başladığı ve mırıldanarak bir şeyler söylediği belirtildi. Başhekim Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye'yle ilgili "Hastamızın genel durumu iyi. Uyandırıldı ve solunum cihazından ayrıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-2021 15:59

Türkiye Asiye Ateş'e ağlarken bir pitbull dehşeti daha! Sahibi tasmayı bırakınca saldırdı

Türkiye, günlerdir Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'e ağlıyor. Doku nakli yapılan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken bir pitbull saldırısı haberi de İzmir'den geldi. 7 yaşındaki çocuk ölümden dönerken Pitbull köpeğinin kendisine saldırdığı dehşet anlarını anlattı. H.E.,'' Markete giderken köpeği üzerime saldılar ama ben kaçamadım. Canım çok acıdı. Pitbull'ları istemiyorum çünkü tehlike saçıyorlar" dedi.

Haber 28-12-2021 15:57

Son dakika! Gaziantep'teki pitbull saldırısında ağır yaralanmıştı! Küçük Asiye Ateş'in ameliyat öncesi sorusu yürek yaktı

Son dakika haberi... Gaziantep'te 2 pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'le ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Oturdukları sitenin bahçesinde oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırına uğrayan ve ağır yaralanan minik Asiye'ye, Antalya'da doku nakli yapılmıştı. Asiye Ateş operasyonun ardından uyutulmaya devam ederken, doku nakli operasyonu öncesi annesine sorduğu soru yürek yaktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haber 28-12-2021 13:07