Aşk Mantık İntikam dizisi

Aşk Mantık İntikam dizisi

Bir No:9 Productions yapımı olan Aşk Mantık İntikam, ilk bölümü 18 Haziran 2021’de FOX TV kanalında yayımlanmış bir romantik komedi dizisidir. Dizinin yönetmeni Murat Öztürk; senaristleri Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal’dır. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel yer almaktadır. Yardımcı rollerde ise Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu, Mehmet Yılmaz bulunuyor. Güney Kore yapımı My Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan dizinin konusu ise şöyle: Garsonluk yapan Esra, yaşadığı sıkıntı dolu hayattan artık kurtulmak ister. Bunun için de mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. Ancak evliliğinde de maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Esra, Ozan'dan ayrılır. Ozan, boşanmasından bir süre sonra bir yazılım şirketi açarak zengin olur. Bir gün Leyla'nın Ozan'ın şirketinde işe başlamasıyla ikisinin yolu yeniden kesişir.

Aşk Mantık İntikam Dizisi Haberleri

Aşk Mantık İntikam'dan sonra ara vermişti! İşte Burcu Özberk'in yeni dizisi

'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide başrol oynayan güzel oyuncu Burcu Özberk dizi final yapınca dinlenmek için projelere biraz ara vermişti. Güzel oyuncu şimdi ekrana dönmeye hazırlanıyor. Özberk, Kanal D’de ekrana gelecek “Kraliçe” dizisi için gelen teklifi kabul etti.

Magazin 12-01-2023 14:12

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'in derin göğüs dekolteli havuz pozu nefes kesti!

Televizyon ekranlarında son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterini canlandıran Burcu Özberk, hem oyunculuk performansıyla hem de özel hayatıyla gündeme geliyor. Dizinin finalinin sonrası sosyal medyada tatil paylaşımlarını sürdüren Özberk'ten bu kez derin göğüs dekolteli bir poz geldi.

Magazin 19-09-2022 13:00

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'in Venedik tatili pozu nefes kesti!

Televizyon ekranlarında son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile beğenilip çokça gündeme gelmişti. Dizinin finalinin ardından sosyal medyada tatil paylaşımlarıyla sıkça konuşulan Özberk, bu kez Venedik'e gitti. Ünlü oyuncudan gelen mini elbiseli poza beğeni yağdı.

Magazin 08-09-2022 09:19

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk mini elbiseli pozuyla nefes kesti! Bu ne güzellik

Ekranlarda son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile beğenilip çokça gündeme gelmişti. Dizinin finali sonrası sosyal medyada tatil paylaşımlarıyla sıkça konuşulan Özberk, bu kez Barcelona'ya gitti. Ünlü oyuncudan gelen mini elbiseli poza beğeni yağdı.

Magazin 25-08-2022 12:23

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk mayolu tekne pozuyla nefes kesti! Bu fizik nedir?

Televizyon ekranlarında son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile oldukça beğenilmişti. Ünlü oyuncu, dizinin finali sonrası sosyal medyada tatil paylaşımlarıyla sıkça konuşulmaya devam ediyor. Özberk, bu defa mayolu tekne pozuyla olay oldu.

Magazin 15-08-2022 19:57

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk gömleğinin düğmelerini açarak paylaştı! Islak saç geri döndü

Ekranlarda son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile oldukça beğenilmişti. Ünlü isim, dizinin finalinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça konuşulmaya devam ediyor. Özberk, bu defa gömleğinin düğmelerini açarak verdiği dekolteli pozla olay oldu.

Magazin 19-07-2022 17:59

Burcu Özberk'in derin göğüs dekolteli paylaşımı sosyal medyayı salladı! Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sından olay paylaşım

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile oldukça beğenilmişti. Ünlü oyuncu, dizinin finalinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Özberk, bu defa derin göğüs dekolteli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-06-2022 11:16

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'in derin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Siyahlar içinde nefes kesti

Geçtiğimiz sene yaz aylarında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve geçtiğimiz günlerde final olan Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bikinili tatil pozlarıyla olay olmuştu. Döngel, bu defa derin göğüs dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-06-2022 17:23

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel havuzun içinden bikinili poz verdi! Fiziğin çok güzel

Aşk Mantık İntikam dizisindeki Çağla rolüyle son zamanlarda gündeme gelen güzel oyuncu Melisa Döngel, tatilin keyfini çıkardı. Suyun içinden poz veren Döngel'e binlerce beğeni geldi.

Magazin 16-06-2022 11:11

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel göğüs dekolteli paylaşımlarıyla mest etti! Sen insan olamazsın

Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Çağla karakteriyle herkesi büyüleyen Melisa Döngel, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Son olarak Instagram hesabından yaptığı derin göğüs dekolteli mini şortlu paylaşımlarıyla yürek hoplayan Döngel, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-06-2022 15:50

Melisa Döngel'in yarı çıplak pozu olay oldu! Melisa Monroe mi diyoruz?

2021 senesinin yaz aylarında ekranlarda yayınlanmaya başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterini canlandırmış olan ünlü oyuncu Melisa Döngel'den gelen sosyal medya paylaşımı olay oldu. Güzel oyuncunun üstsüz şekilde çekilip esmer haliyle verdiği poz adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 30-05-2022 16:04

Burcu Özberk'in estetiksiz halini gören tanıyamadı! Eski halinden eser yok dedirtti

Son dönemin çokça konuşulan isimlerinden olan ünlü oyuncu Burcu Özberk'in ortaya çıkan fotoğrafları şaşırttı. Aşk Mantık İntikam dizisinde gösterdiği performans ile kısa sürede ekranların en sevilen isimlerinden biri haline gelen Özberk, güzelliğiyle de kendisine hayran bırakmakta. Ancak Özberk'in estetiksiz halini gören tanıyamadı...

Magazin 18-05-2022 01:20

Burcu Özberk'in aklı Bali'de kaldı! 'Çalışmak istemiyorum!'

Aşk Mantık İntikam dizisi final yaptı ama dizinin başrolü olan Burcu Özberk gündemden düşmüyor. Başarılı oyuncu Burcu Özberk dizi final yapınca soluğu Bali'de almıştı. Bali tatilinden dönen oyuncunun aklı tatilde kaldı. Burcu Özberk yeni proje sorulunca bakın ne dedi.

Magazin 16-05-2022 09:01

Oyuncu Burcu Özberk'ten bikinili poz! Taş gibisin

Oyuncu Burcu Özberk son zamanlarda cesur pozlarıyla adından sık sık söz ettirmeye başladı. Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra çıktığı tatilden cesur karelerini paylaşmaya devam eden oyuncu bu defa bikinili pozuyla gündeme geldi.

Magazin 10-05-2022 21:58

Yıllar ona yaradı! Muhteşem Yüzyıl'ın Huricihan'ı Burcu Özberk değişimi ile parmak ısırttı

Aşk Mantık İntikamın başrol oyuncusu Burcu Özberk, dizi final yapar yapmaz kendini tatile vurdu. Tatil pozları ile gündeme gelen güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimine hayran kalacaksınız. İşte Muhteşem Yüzyıl'ın Huricihan Sultanı Burcu Özberk'in değişimi!

Magazin 10-05-2022 10:32

Burcu Özberk derin göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı! Yandı buralar

Ünlü oyuncu Burcu Özberk son zamanlarda göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı sallıyor. Tatilden karelerini paylaşmaya devam eden Özberk, derin göğüs dekolteli pozunu 9.1 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 02-05-2022 23:02

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk dekoltesiyle sınır tanımadı! Seni çılgın prenses

Burcu Özberk, ilk olarak 18 Haziran 2021'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüne hayat verdi. Dizinin sona ermesinden sonra tatile çıkan Burcu Özberk, cesur pozlarını peş peşe paylaşıyor.

Magazin 29-04-2022 19:15

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'den araba pozu! Enfes bir şey oldun sen

2021 yılının yaz aylarında ekranlarda yayınlanmaya başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterini canlandırmış olan ünlü oyuncu Melisa Döngel'den yeni bir sosyal medya paylaşımı geldi. Güzel oyuncunun klasik bir araba içerisinde çekildiği pozuna binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 25-04-2022 14:42

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk'in final pozu olay oldu! Bitti notuyla paylaştı

18 Haziran 2021 tarihinden bu yana FOX ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Aşk Mantık İntikam'dan geçtiğimiz günlerde final haberi gelmişti. Cuma günü final yapacağı öğrenilen dizide Esra karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Özberk'ten final pozu geldi.

Magazin 20-04-2022 17:49

Havada aşk kokusu var! Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncusu Burcu Özberk ile Murat Kazancıoğlu'ndan samimi pozlar!

FOX TV erkanlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldız oyuncusu Burcu Özberk, oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Genç oyuncunun ismi geçtiğimiz dönemde aynı dizide rol aldığı partneri İlhan Şen ile birlikte anılmıştı. Burcu Özberk'ten bu defa Murat Kazancıoğlu ile samimi pozlar geldi.

Magazin 07-04-2022 10:44

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı Burak Yörük trafikte tartıştığı İETT şoförüne saldırdı! Görüntüler olay oldu

Ekranların sevilen oyuncusu Burak Yörük, trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı. Olay yerine gelen polisler, oyuncuyu güçlükle sakinleştirip aracına bindirirken o anlar da anbean kaydedildi.

Magazin 02-04-2022 13:42

Burak Yörük İETT şoförü kavgası! Aşk Mantık İntikam oyuncusu Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Yörük İETT şoförü kavgası! Ünlü oyuncu Burak Yörük ile bir İETT şoförünün kavga görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu. Olay yerine gelen polisler, ünlü oyuncuyu güçlükle sakinleştirip aracına bindirdi. Peki; Burak Yörük kimdir?

Magazin 02-04-2022 12:09

11 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

11 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Dün; Arka Sokaklar, Aziz, Survivor, Kaderimin Oyunu ve Aşk Mantık İntikam gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 11 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 12-03-2022 11:15

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yıldızı Pelin Akil, kocasının bornozlu pozuna kayıtsız kalamadı!

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Yiğit Özşener gibi isimlerin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Isabel karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan'ın bornozlu pozlarını yorumsuz bırakmadı.

Magazin 05-03-2022 10:41

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'ten İlhan Şen itirafı!

Oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Nişantaşı The House Cafe çıkışı köpeğiyle görüntülendi. Özberk, 'Aşk Mantık İntikam' dizisindeki partneri İlhan Şen hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Magazin 26-02-2022 08:19

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk 14 Şubat'ın en son ne zaman kutladığını açıkladı

Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel oyuncusu Burcu Özberk Sevgililer Günü kutlamadığını açıkladı. Gelen sorular üzerine Özberk "En son 12 yaşında arkadaşlarımla birlikte kutlamıştım" yanıtını verdi.

Magazin 18-02-2022 17:41

Kanunsuz Topraklar dizisi final mi oluyor? Sevilen diziden üzen haber! Kanunsuz Topraklar dizisi ne zaman final yapacak?

FOX TV'den gelen final haberi izleyicileri üzdü. Yeni gelişmelere göre FOX TV'de ekrana gelen iki dizi final yapacak. Bunlardan biri Aşk Mantık İntikam dizisi olurken diğeri ise Kanunsuz Topraklar oldu. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi final mi olacak ve ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler...

Magazin 08-02-2022 01:31

Aşk Mantık İntikam dizisi final mi olacak? Sevilen diziden kötü haber! Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapacak?

11 diziyle yeni sezona başlamış olan FOX TV'den iki dizinin final haberi geldi. Final yapacak dizilerden biri ilgiyle takip edilen Aşk Mantık İntikam dizisi olurken diğeri ise Kanunsuz Topraklar oldu. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi final mi olacak? Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler...

Magazin 08-02-2022 01:04

Fox TV'de yaprak dökümü! Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam dizileri final yapıyor

Sezona 11 diziyle başlayan FOX TV, iki iddialı dizisi için daha final kararı aldı. Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam dizileri ekrana veda edecek. Dizilerin final tarihleri de belli oldu.

Magazin 07-02-2022 20:22

Burcu Özberk'li Aşk Mantık İntikam için flaş karar

Burcu Özberk'in yıldızının iyice parladığı Aşk Mantık İntikam dizisi geçen yaz başlayıp devam edebilen iki dizi arasında yer alarak büyük başarıya imza attı. Ancak dizi için final kararı verildi. İlhan Şen ve Burcu Özberk’in başrolündeki dizi kısa süre sonra final yapacak.

Magazin 07-02-2022 14:04

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk havuz pozunu paylaştı

2021'in en popüler kadın oyuncuları sıralamasında 10 sırada yer alarak herkesi şaşırtan Burcu Özberk yazı özledi. Güzel oyuncu havuzdan bir pozunu paylaşınca sosyal medyada hayranlarından beğeni aldı.

Magazin 06-02-2022 08:18

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel saçlarını sarı yaptı! Yeni imajı olay oldu

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel yeni imajını sosyal medyadan paylaşınca herkes şaştı kaldı. Melisa Döngel saçlarını sarı yaptı. Döngel'in takipçilerinden oyuncuya "Yapma bunu kendine ya yapma işte" yorumları yağdı.

Magazin 24-01-2022 06:59

Aşk Mantık İntikam'a Erdem Şanlı katıldı! Dizide Barış'ı canlandıracak

Fox TV'de yayınlanan, başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Daha önce Son Yaz ve Kırmızı Oda'da rol alan Erdem Şanlı, Aşk Mantık İntikam'ın ekibine dahil oldu.

Magazin 17-01-2022 21:10

Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük diziden ayrılıyor mu? Sevilen dizide üzen haber! Burak Yörük neden ayrılıyor?

FOX TV'de Cuma günleri ekrana gelen Aşk, Mantık İntikam dizisinde 2 başrol oyuncusu diziden ayrılıyor. Reyting rekorları kıran diziden gelen ayrılık haberi izleyicileri üzerken bu isimlerden biri Çınar karakterini canlandıran Burak Yörük oldu. Peki Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük diziden neden ayrılıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 13-01-2022 22:34

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel diziden ayrılıyor mu? Sevilen dizide üzen haber! Melisa Döngel neden ayrılıyor?

Her Cuma akşamı ekrana gelen Aşk, Mantık İntikam dizisinde 2 başrol oyuncusu diziden ayrılıyor. Sevilen diziden gelen ayrılık haberi izleyicileri üzerken bu isimlerden biri Çağla karakterini canlandıran Melisa Döngel oldu. Peki Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel diziden neden ayrılıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 13-01-2022 21:33

Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük'ün sevgilisine bakın! Güzelliğiyle sosyal medyayı salladı

Başrollerini Burcu Biricik ve İlhan Şen'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği 'Çınar' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz, güzelliğiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-01-2022 11:51

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı son paylaşımıyla korkuttu! ''Sen iyice sapıttın!''

Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği 'Çağla' karakteriyle adından söz ettiren Melisa Döngel, son paylaşımıyla korkuttu.

Magazin 05-01-2022 16:04

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel derin sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı!

Başrollerini İlhan Şen ve Burcu Özberk'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği 'Çağla' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Melisa Döngel, Instagram hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 04-01-2022 11:48

Bu hafta diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? El Kızı, Arka Sokaklar, Teşkilat…

Arka Sokaklar, El Kızı, Teşkilat, Aşk Mantık İntikam, Gönül Dağı, Yargı, Aziz, Kardeşlerim, Kaderimin Oyunu, Kıbrıs Zafere Doğru ve Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Peki Arka Sokaklar, El Kızı, Teşkilat, Aşk Mantık İntikam, Gönül Dağı, Yargı, Aziz, Kardeşlerim, Kaderimin Oyunu, Kıbrıs Zafere Doğru ve Kırmızı Oda’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Magazin 31-12-2021 11:37

Aşk Mantık İntikam oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen yakalandı! İlişkileri güzel gidiyormuş

Aşk Mantık İntikam dizisiyle öne çıkan Burcu Özberk'in aşk hayatı sık sık merak ediliyor. Serkay Tütüncü ile öpüştüğü iddialarıyla gündeme gelen Özberk rol arkadaşı İlhan Şen ile yemek çıkışı görüntülendi. Burcu Özberk ve İlhan Şen birlikte olduklarını saklamadı.

Magazin 27-12-2021 07:50

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'in son paylaşımı dalga konusu oldu! Bebek bezi gibi

Aşk Mantık İntikam dizisinde 'Çağla' karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Melisa Döngel Cem Talu'ya verdiği bir pozu paylaştı. Melisa Döngel'in takipçileri ise beyaz iç çamaşırını hiç beğenmeyince yorum yağdırdı.

Magazin 26-12-2021 14:44

Aşk Mantık İntikam’dan ayrılan Birgül Ulusoy’dan çarpıcı açıklama

Aşk Mantık İntikam dizisinden ayrıldıktan sonra dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme gelen Birgül Ulusoy, diziyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin yapımcısı tarafından mahkemeye verileceğini öğrendiğini söyleyen Birgül Ulusoy konuyla ilgili, “Ortada mahkemeye verecek bir durum yok.” dedi.

Magazin 18-12-2021 20:10

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'den kafa karıştıran paylaşım! ''Ah sevgili sevgilim''

Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği 'Çağla' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Melisa Döngel, son paylaşımıyla kafa karıştırdı. Seçkin Süngüç ile pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Döngel, paylaşımına ''Ah sevgili sevgilim'' notunu düştü.

Magazin 17-12-2021 15:25

Önce paylaştı sonra sildi! Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk yere uzandığı pozuyla beğeni topladı

FOX ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği 'Esra' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Burcu Özberk, sere serpe parkeye uzandığı pozunu, takipçilerinin beğenisine sundu. Özberk'in, parke pozunu paylaştıktan sonra silmesi ve sonra tekrar yüklemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 10-12-2021 08:34

Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı sonunda aradığı aşkı buldu

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncularından Burak Yörük yeni bir aşka yelken açtı. Aldatıldığını öğrendiğinde ağladığını açıklayarak dikkatleri üzerine çelen Burak Yörük, gönlünü tasarımcı Tuana Yılmaz’a kaptırdı.

Magazin 04-12-2021 20:34

Aşk Mantık İntikam dizisine bomba isim! Anıl Tan, 4 yıl sonra ekrana dönüyor

Ekranların sevilen yapımı Aşk Mantık İntikam dizisine taze kan. Son olarak 2018 yılında Çember dizisinde rol alan Anıl Tan, başrollerini Burcu Özberk ile İlhan Şen’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Magazin 04-12-2021 00:34

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk: Kalbimi neden kapatayım?

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk galada görüntülendi. Burcu Özberk kendisine sorulan aşk sorularından rahatsız oldu.

Magazin 03-12-2021 16:50

Aşk Mantık İntikam 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Esra ve Çınar'dan Ozan'a büyük şok!

FOX’un sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in başrollerde oynadığı Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölüm fragmanında, Ozan yolda top oynayan bir çocuğu araçlardan korurken annesi ve babasının nerede olduğunu soruyor. Çocuk Esra'ya anne diye bağırırken Çınar'a ise baba diye sesleniyor. Ozan ise Esra'yı karşısında görünce şoke oluyor.

Magazin 30-11-2021 03:06

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel yeni imajını paylaştı!

FOX ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da hayat verdiği 'Çağla' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Melisa Döngel, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 29-11-2021 16:10