Askılık Haberleri

Banyonuza düzen getirecek size kolaylık sunacak ürünler

Şık ve fonksiyonel bir banyo dizayn etmek sandığımız kadar kolay değil. Estetik ya da işlevsel açıdan beğendiğimiz ama günün sonunda banyomuzda karmaşa yaratan pek çok eşya var. Biz de bu konuya kesin bir çözüm sunmak için banyonuzun tasarımı nasıl olursa olsun, her banyoya uyum sağlayacağından emin olduğumuz işlevsel ürünleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım.

Haber 01-03-2024 12:27

Odanızın TikTok videolarındaki gibi estetik ve düzenli görünmesini sağlayacak uygun fiyatlı ürünler

Gününüzün büyük bir kısmını geçirdiğiniz odanızın tarzını değiştirmek istemez misiniz? Son dönemde TikTok'ta paylaşılan oda düzenleme ve değiştirme videoları viral olmaya devam ediyor. Birçok kişi bu videoları izleyerek odaları için ilham alıyor. Biz de sizin için odanızı daha düzenli ve daha estetik hâle getirecek birbirinden farklı ürünleri bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 04-01-2023 16:30

Bu yeni yılda hayatınızı güzelleştirmek için yapmanız gerekenler ve öneri ürünler

Yeni bir yıl, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar anlamına geliyor. Her yeni yıla girerken aklınızda bu yıl neler yapacağınıza dair planlar beliriyor olabilir. Yeni yılda hayatınızı yenileyip düzene sokacak, güzelleştirecek ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 22-12-2022 15:37

Evinizin daha sofistike gözükmesini istiyorsanız bu eşyalar tam size göre

Evi ev gibi hissettiren şey, hiç kuşkusuz kişinin tarzını yansıtan dekorasyon stili. Alışılmışın dışında, tarzınızı yansıtan eşya ya da objelerden hoşlanıyor ve evinizi böyle tasarımlarla dekore etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Farklı tasarımlara sahip birbirinden şık, modern ve kullanışlı on farklı ürünü bir araya getirdik. Gelin, evinizin görünümünü değiştirecek bu özel ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-11-2022 22:43

Mersin'de çalıştığı fabrikadaki demir askılıktan düşen genç yaşamını yitirdi

Mersin'de çalıştığı fabrikadaki demir askılıktan düşen genç yaşamını yitirdi

Yurthaber 13-10-2022 18:18

Düzenli olmayı sevenler için kurtarıcı niteliğinde ürün önerileri

Yaşadığı alanda düzenli görünüme önem veren biri misiniz? İhtiyacınız olan bir eşyayı ararken oluşan karışıklıktan sıkılan biriyseniz doğru yerdesiniz. Artık bu dağınıklıklar arasında kaybolmanıza gerek yok. Dolaplarınızı düzgün gösteren askılar, masanızı derli toplu gösteren düzenleyiciler, hayatınızı planlayacağınız defterler ve vakumlu bakliyat kapları gibi ürünleri sizler için seçtik. İşte detaylar!

Haber 04-10-2022 17:08

Bir kere kullanınca Neden daha önce almamışım ki? dedirtecek TikTok ürünleri

Günlük hayatın koşuşturması sırasında işinizi kolaylaştıracak ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak pratik ürünlere ihtiyaç duyarsınız. Bu ürünleri keşfedebileceğiniz en iyi platform ise TikTok! Bu sebeple verdiğiniz paranın her kuruşuna değecek en iyi TikTok ürünlerini sizler için araştırdık. Kullananların bayıldığı o ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 27-09-2022 11:29

Yatak odanızdan mutfağa ve hatta banyonuza kadar işinize yarayacak ürün önerileri

Evlerde birçok alan karmaşa içinde kalabilir. Bu alanlarda aradığınız bir eşyayı bulmak zor olduğu gibi vakit kaybı da yaratabilir. Sorunu önlemek için organizer adı verilen küçük ama etkili bazı düzenleyicileri kullanmak iyi olabilir. Gelin, evin hemen her alanı için tasarlanan farklı düzenleyici çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-08-2022 13:49