Aslı Hünel Haberleri Ve Son Dakika Aslı Hünel Haberleri

Aslı Hünel Haberleri Ve Son Dakika Aslı Hünel Haberleri

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 yılında İstanbul'da doğdu.

Türk Sanat Müziği sanatçısı olarak kariyerine devam eden sanatçı oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir.

14 yaşında Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde şan dersi alarak müzik hayatına başladı. İlk albumü Güneş Doğmuyor'u 1994 yılında çıkardı.

1997 yılında 2. albümü Duygular'ın ardından 2003 yılında Kendine İyi Bak, 2006 yılında Dönemem, 2012 yılında ise Aynalar albümlü ile kariyer hayatına devam etti. 2013 yılında ilk EP'si aşkla yaşayalım, 2016 yılında ilk derleme albümü Rengarenk'i çıkardı. Hemen hemen Türkiye'nin birçok ilinde sevenleriyle buluşan sanatçı 2019 yılında çıkardığı Bambaşka albümünde yer alan şarkıların klip çekimlerine devam ediyor. Sanatçı ilk albümünü çıkardığı 1994 yılından günümüze kadar olan süreçte çıkardığı birçok albüm ile adından sıkça söz ettirmeye devam etmektedir.

Aslı Hünel Haberleri

Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu! Yarışmacının kirpikleri sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Aslı Hünel ile Gelin Evi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışma programında gelinler evleri, çeyizleri ve sunumları ile yarışıyor. Farklı tarzdaki yarışmacıların dikkat çektiği programda bu defa bir yarışmacının garip kirpikleri damga vurdu. Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu.

Magazin 11-12-2023 15:57

Gördüğünüz bütün çeyizleri unutun: Gelin Evi'nde Marianna gelinin çeyizi ezber bozdu! Sosyal medyada yorum yağdı

Show TV'nin gündüz kuşağı programı Gelin Evi şaşırtan dakikalara sahne oldu. Aslı Hünel'in sunumuyla gerçekleşen Gelin Evi programına her hafta beş gelin katılıyor. Gelinlerin ev dekorasyonu, sunumları ve çeyizlerine puan veriliyor. Alman ve Kore asıllı Marianna gelin, çeyizim diye yatağa serdiği kitaplarını sergiledi. Ezber bozan çeyiz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-09-2023 14:36

Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel’in lüks evini görenler hayran kaldı! Servet değerindeki eşyalarının fiyatı dudak uçuklattı

Şimdilerde sezon finalinde olan Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelin Evi'nin sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel lüks eviyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin servet değerindeki eşyalarının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Magazin 27-07-2023 15:36

Aslı Hünel'in aracı polis sireni çalarak durduruldu! Gerçek bakın ne çıktı

Şimdilerde Show Tv'nin gündüz kuşağı programı Gelin Evi'nin sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel eşinin yaptığı bir sürpriz ile gündem oldu. Aslı Hünel'in aracı polis sireni çalarak durduruldu. Aracı kenara çekildiğinde ise eşi Savaş Yurtsever elinde pasta ile Aslı Hünel'in doğum gününü kutladı. O anları sosyal medyada paylaşan ünlü isme binlerce yorum yapıldı.

Magazin 05-06-2023 14:55

Aslı Hünel

Aslı Hünel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslı Hünel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aslı Hünel ile Gelin Evi'ne Bitlisli Alfred damga vurdu! Gerçek başka çıktı

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi'nin bugünkü bölümüne Bitlisli Alfred damga vurdu. 'En güzel çeyiz benim, en iyi sunumu ben yaparım' diyen gelinlerin katıldığı Gelin Evi'nde haftanın ilk yarışmacısı Cansu Hanım oldu. Cansu gelin yarışma için garson tuttu. İsminin Alfred olduğunu söyleyen garson sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 22-05-2023 14:48

Gelin Evi'nde çeyrek altını hangi yarışmacı aldı? Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın birincisi kim?

Hafta içi her gün Aslı Hünel'in eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Gelin Evi'nde bugün final heyecanı yaşandı. Hafta boyunca kendi tarzını sergileyen ve en güzel sunumu yapmak için mücadele eden gelinlerden en yüksek puanı toplayan bir kişi büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın birincisi kim? İşte tüm detaylar...

Magazin 07-04-2023 15:14

Gelin Evi BİRİNCİSİ AÇIKLANDI! Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın kazananı kim oldu?

Gelin Evi haftanın kazananı belli oldu. Show Tv'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelin Evi'nde bugün haftanın final heyecanı yaşandı. Aslı Hünel'in eğlenceli sunumuyla izleyicisinin karşısına çıkan Gelin Evi'nde verilecek son puanların ardından altınların sahibi olan isim açıklandı. Peki, Gelin Evi BİRİNCİSİ KİM OLDU? İşte tüm detaylar...

Magazin 20-01-2023 15:45

Savaş Yurtsever kaç yaşında, aslen nereli? Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir, ne iş yapıyor?

Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever'in kim olduğu merak ediliyor. Bugün Aslı Hünel sunucusu olduğu Gelin Evi'nde yarışmacı olarak yer aldı. Evliliği ve özel hayatıyla ilgili de çok konuşulan Aslı Hünel'e dair araştırmalar da hız kazandı. İşte Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever hakkında bilgiler...

Magazin 07-01-2023 09:54

Ünlü sunucu Aslı Hünel servet değerindeki evinin kapılarını açtı! Avizesinin fiyatı şoke etti

Saruhan Hünel’in kardeşi, Aslı Hünel bu defa sunucusu olduğu Gelin Evi programının yarışmacısı oldu. Ekranların ilgi ile izlenen yarışma programı Gelin Evi'nde 1000. program haftasına özel olarak bir sürpriz yapıldı ve Aslı Hünel servet değerindeki evinin kapılarını açtı. Avizesinin fiyatı dudak uçuklattı...

Magazin 07-01-2023 09:48

Merve Boluğur'a 10 tam altın takmıştı! Aslı Hünel kendisine öyle bir hediye aldı ki...

40 günde boşanan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın düğününde nikah şahidi olan Aslı Hünel arkadaşına 10 tam altın takarak gündem olmuştu. Hünel bu sefer de kendisine aldığı yeni yıl hediyesiyle dikkat çekti. Aslı Hünel kendisine 'yürüyen ev' aldı.

Magazin 30-12-2022 15:47

Gelin Evi BİRİNCİSİ AÇIKLANDI! Gelin Evi'nde bu hafta çeyrek altınları kim aldı? İşte 30 Aralık 2022 puan tablosu

Hafta içi her gün Aslı Hünel'in eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Gelin Evi'nde bugün final heyecanı yaşandı. Hafta boyunca kendi tarzını sergileyen ve en güzel sunumu yapmak için mücadele eden gelinlerden en yüksek puanı toplayan bir kişi büyük ödülün sahibi oldu. Gelin Evi birincisi kim oldu? Gelin Evi'nde bu hafta çeyrek altınları kim aldı? İşte 30 Aralık puan tablosu....

Magazin 30-12-2022 15:12

Gelin Evi BİRİNCİSİ BELLİ OLDU! Gelin Evi haftanın kazananı kim?

Gelin Evi'nde bugün final günüydü. 5 gün boyunca yarışan gelinler en yüksek puanı almak için mücadele ettiler. Bugün verilen son puanların ardından 10 çeyrek altının sahibi belli oldu. Peki, Gelin Evi BİRİNCİSİ kim oldu? Bu haftanın kazanan ismi kim? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 23-12-2022 15:07

Aslı Hünel evlenen Merve Boluğur'a 10 tam altın taktı! Tam altın ne kadar?

Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın nikâh şahitlerinden biri Aslı Hünel idi. Aslı Hünel gelin Merve Boluğur için paraya kıydı. Hünel geline 10 tam altın takarak gündem oldu. Aslı Hünel'in düğün hediyesini görenler "Herkese bu dönemde böyle arkadaş lazım" yorumları yaptı. Bazı takipçiler ise "Tam altın ne kadar" merak etti.

Magazin 03-10-2022 13:39

Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında, eşi Savaş Yurtsever kimdir?

Aslı Hünel 30 Eylül 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Bilindiği üzere ünlü şarkıcı, Gelin Evi programının sunuculuğunu yapıyor. Ünlü şarkıcı 2. Sayfa canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayıp magazin gündemine ilişkin konuştu. Programın ardından birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Aslı Hünel kimdir? 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında, eşi Savaş Yurtsever kimdir?

Magazin 30-09-2022 10:27

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Savaş Yurtsever ile Aslı Hünel ne zaman evlendi?

Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever vatandaşlar tarafından merak edildi. Saruhan Hünel'in kız kardeşi olan ünlü şarkıcı Aslı Hünel, 30 Eylül 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Savaş Yurtsever ile Aslı Hünel ne zaman evlendi?

Magazin 30-09-2022 09:26

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in ağabeyi Saruhan Hünel kimdir? Saruhan Hünel nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in ağabeyi Saruhan Hünel vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü şarkıcı Aslı Hünel, 30 Eylül 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Başarılı şarkıcı, ikilinin sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel'in ağabeyi Saruhan Hünel kimdir? Saruhan Hünel nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Magazin 30-09-2022 09:23

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında? Eşi Savaş Yurtsever kimdir?

2. Sayfa konuğu Aslı Hünel; 1 Haziran Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen programın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, 2. Sayfa'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüsel'in sorularını yanıtladı. Peki 2. Sayfa'nın konuğu Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında? Eşi Savaş Yurtsever kimdir? İşte detaylar...

Magazin 01-06-2022 10:33

Aslı Hünel'in 25 kiloluk elbisesi! Üzerinde 48 parçalık porselen yemek takımı bulunuyor

Bir porselen markasının özel davetinde sahneye çıkan Aslı Hünel, üzerinde 48 parçalık yemek takımı parçalarının bulunduğu 25 kilo ağırlığındaki tasarım elbisesiyle sahneye çıktı. Hünel'in giydiği elbiseye 1500 adet özel parça porselen işlendi.

Magazin 05-03-2022 14:35

Gelin Evi'nin yeni sunucusu Aslı Hünel oldu! Gelin Evi ne zaman başlıyor?

Show TV'de geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan Gelin Evi isimli program yeniden ekranlara dönüyor. Yeni sunucusu Aslı Hünel'le ekranlara dönmeye hazırlanan Gelin Evi'nin yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 01-12-2021 20:56

Aslı Hünel'e sürpriz doğum günü partisi

Brandsandmore Alışveriş, Moda ve Sosyal Destek Günleri, cemiyet hayatını ve ünlü isimleri bir araya getirdi.

Magazin 14-06-2021 14:46

Aslı Hünel: Makyajsız olarak beni gördü, bak dedim ürün bu

Pazar günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan ''Balçiçek'le Sohbete Geldik'' programına konuk olan başarılı sanatçı Aslı Hünel, çarpıcı açıklamalarıyla programa damgasını vurdu.

Magazin 25-05-2021 12:04

Aslı Hünel photoshop'u abartınca gündem oldu

Yeni şarkı çıkaran Aslı Hünel'in son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Hünel'in çekim için verdiği pozlara "Photoshop'u abartmış" eleştirileri geldi.

Magazin 09-04-2021 10:07

Aslı Hünel kimdir? Demet Akalın koronavirüse yakalanınca yerine geldi! Aslı Hünel kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Ekranların ilgiyle izlenen sabah programlarından olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün koronavirüse yakalanan Demet Akalın’ın yerine Aslı Hünel seyircilerin karşısına çıktı. Şimdi, ünlü isimle ilgili araştırma yapılıyor. Peki, Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, nereli? Aslı Hünel eşi kim? İşte detaylar...

Magazin 15-02-2021 12:23

Son dakika! Saruhan Hünel ve Aslı Hünel'in babası koronavirüs olmuştu! Mehmet Fevzi Hünel hayatını kaybetti!

Oyuncu Saruhan Hünel ile şarkıcı Aslı Hünel'in babaları için geçtiğimiz günlerde yardım istemişti. Ünlü kardeşlerin babası Mehmet Fevzi Hünel koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Magazin 26-10-2020 11:40

Aslı Hünel ve Saruhan Hünel babaları için takipçilerinden yardım istedi!

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel ve şarkıcı kardeşi Aslı Hünel babaları Mehmet Fevzi Hünel'in hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi. Ünlü kardeşlerin yardım çağrısı ünlüleri seferber etti.

Magazin 20-10-2020 12:11

Ünlü isimler öğrenciler için bir araya geldi

Başarılı İş Kadınları Platformu Sevgililer Günü konseptinde Alışveriş ve Eğlence Şenliği düzenledi.

Magazin 13-02-2020 14:29

Şarkıcı Aslı Hünel, eşi Savaş Yurtsever ile öpüşme sahnesini kabul etmedi: Bu bizim mahremimiz

Ünlü şarkıcı Aslı Hünel, Bambaşka isimli albümündeki Bir Nefes şarkısına klip çekti. Klipte Aslı Hünel’e eşi Savaş Yurtsever eşlik etti. Ancak ikili senaryoda yer alan dudaktan öpüşme sahnesini "Bu bizim mahremimiz. Kendimize ve Türk halkına olan saygımızdan dolayı klipte öpüşmeyi doğru bulmadık" diyerek değiştirdi.

Magazin 06-12-2019 02:39

Aslı Hünel, Savaş Fatih Yurtsever ile evlendi

Seslendirdiği Türk Sanat Müziği şarkıları ile ünlenen Aslı Hünel, özel bir firmada Otomobil Satış Müdürü olan Savaş Yurtsever ile nikah masasına oturdu.

Magazin 11-04-2018 14:18

Aslı Hünel: 'Önümüzdeki sene evleniyorum'

Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Aslı Hünel’in parmağındaki iri tektaş dikkat çekti.

Magazin 02-12-2017 12:01