Aslıhan Güner Haberleri Ve Son Dakika Aslıhan Güner Haberleri

Aslıhan Güner Haberleri Ve Son Dakika Aslıhan Güner Haberleri

17 Aralık 1987 İstanbul doğumlu Aslıhan Güner, oyunculuk eğitimini Barış Manço Kültür Merkezi’nde almıştır. Kamera karşısına ilk geçişi 2002 tarihli Sırlar Dünyası programındaki rolü ile olmuştur. Bunu The İmam, Sözün Bittiği Yer, Sümela'nın Şifresi: Temel, Moskova'nın Şifresi: Temel, Selam: Bahara Yolculuk, Ver Kaç, Akıllara Seza, Komutan, Sırlar Dünyası, En İyi Arkadaşım, Büyük Buluşma, Esir Kalpler, Eksi 18, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Zeliha'nın Gözleri, Asi, Şefkat Tepe, Bir Zamanlar Osmanlı, Geceler Yarim Oldu, Herşey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar, Diriliş Ertuğrul, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Hanımağa'nın Gelinleri yapımları takip etmiştir. 9 Haziran 2013 tarihinde, Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Aslıhan Güner Haberleri

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Aslıhan Güner'de estetik harikası çıktı! Eski halini görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği 'Yıldız Kadıoğlu' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Aslıhan Güner başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Aslıhan Güner'in eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner'den evliliği hakkında şaşırtan itiraf! Uzatma bu işi

Ekranların sevilen oyuncusu Aslıhan Güner evliliği hakkında samimi itiraflarda bulundu. Ceyda Düvenci'nin sunumuyla gerçekleşen Bambaşka Sohbetler adlı programa konuk olan Güner, kendi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç ile nasıl evlilik kararı aldıklarını anlattı.

Magazin

Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatı film oluyor! Zübeyde Hanım’ı Aslıhan Güner canlandıracak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatı beyaz perdeye taşınacak. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 29 Ekim 2023 haftasında vizyona girmesi beklenen “Zübeyde” filminin çekimleri başladı. Filmde Zübeyde Hanım’ı Aslıhan Güner canlandıracak.

Trend

Kuzey'in Yıldız'ı Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Atatürk'ün annesini oynayacak

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile hafızalarımıza kazınan Aslıhan Güner yeni projesiyle setlere geri döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.

Magazin

Aslıhan Güner

Aslıhan Güner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslıhan Güner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aslıhan Güner'in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Para para para...'

En son Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner, estetiksiz haliyle sosyal medyayı salladı. Güner'in yıllar içindeki değişimine yorum yağdı.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner göğüs dekolteli poz verdi!

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Aslıhan Güner son zamanlarda, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya pozlarıyla da ön plana çıkıyor. Sosyal medyayı sık sık kullanan Güner, iddialı pozuyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner'den mini elbiseli poz!

2019-2021 döneminde ekranlarda yerini alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız rolüne hayat veren Aslıhan Güner, sosyal medya hesabından paylaştığı mini elbiseli pozu ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner'in pozu takipçilerinden tam not aldı! Papatya gibisin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ardından Hanımağa'nın Gelinleri sonrasında da Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekranlara gelen Aslıhan Güner'in yüzü dizi yönünden gülmedi. Ünlü oyuncu Aslıhan Güner şimdilerde Instagram pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin

Aslıhan Güner 'Eski takipçilerim bilir' notuyla cesur halini paylaştı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslıhan Güner, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, 4 yıl önce yaptığı bir paylaşımı tekrar gündeme getirerek en cesur halini "Eski takipçilerim bilir" notuyla paylaştı.

Magazin

Kuzey Yıldızı'yla parlayan Aslıhan Güner çiçekli minisiyle hayran bıraktı! Yeni yaşını böyle kutladı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile kariyerinde büyük bir başarı elde eden oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya hesabında doğum gününe özel paylaşımlarda bulundu. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç ile romantik bir akşam yemeğiyle yeni yaşını kutlayan oyuncu, o anları sosyal medya hesabında yayınlamayı ihmal etmedi.

Magazin

Ünlü oyuncuyla ilgili az bilinen bilgi! Aslıhan Güner bakın nerede oynamış?

Şimdilerde ekranların en ünlü kadın oyuncuları arasında yer alan ve ekranlardan düşmeyen Aslıhan Güner, meğer oyunculuk kariyerine bir zamanlara damga vuran o dizi ile adım atmış. Son zamanlarda Kuzey Yıldızı ilk Aşk ve Uzak Şehrin Masalı projeleriyle ekran karşısına geçen Aslıhan Güner'in eski hali görenleri şaşırttı.

Magazin

Aslıhan Güner'den aşk paylaşımı! Beğeni yağdı

Uzak Şehrin Masalı ile son olarak ekranda olan Aslıhan Güner kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile aşk pozlarını yayınladı. Aslıhan Güner'in paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı dizisi reytinglere yenildi! Fox'tan erken final kararı

Aslıhan Güner ile Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı Uzak Şehrin Masalı dizisi için erken final kararı alındı. Reytinge yenilen dizi 5. bölümde ekrana veda edecek.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı dizisi 2. bölümden yeni fragman yayınlandı! Uzak Şehrin Masalı konusu nedir?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın 2. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Çekimleri Kars’ta dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı'nın 2. yeni bölüm fragmanı! Zalimin zulmünden kaçan bir kadının öyküsü

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Uzak Şehrin Masalı'nın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bir hayat umuduyla doğduğu köye sığınan Umay, kocası Affan'dan saklanırken, kendisini tüm kötülüklerden korumaya adeta yemin etmiş Kürşat ile arasında yeni bir aşkın tohumu filizleniyor. FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dizinin hikayesi, şimdiden büyük merak uyandırdı.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümüyle seyirciyle buluştu! Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı, 1. bölümüyle ekrana geldi. Çekimleri Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 2. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı nerede çekiliyor? Uzak Şehrin Masalı oyuncuları kimler?

Yeni yayın döneminin gelmesiyle birbirinden güzel diziler ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Bunlardan birisi de FOX TV'de yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı adlı dizi. 25 Film'in yapımcılığını üstlendiği söz konusu dizinin yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan oturuyor. İşte merak edilenler...

Magazin

Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın tarihi açıklandı! Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın 1. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin

Ver Kaç filmi konusu nedir? Ver Kaç filmi oyuncuları kimler?

2017 senesinde gösterime girmiş olan Ver Kaç filminin yönetmenliğini Orçun Benli üstleniyor. Sevilen film bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin konusu ve oyuncuları ise merak ediliyor. Peki Ver Kaç filmi konusu nedir? Ver Kaç filmi oyuncuları kimler? İşte film hakkında merak edilenler...

Magazin

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Uzak Şehrin Masalı dizisinden heyecanla beklenen ilk bölüm fragmanı geldi. Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı dizisinin afişi yayınlandı

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan’ın kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Uzak Şehrin Masalı”nın merakla beklenen afişi yayınlandı.

Magazin

Aslıhan Güner'in kardeşi Neslihan'la pozuna beğeni yağdı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslıhan Güner kardeşi Neslihan Güner ile pozunu paylaşınca beğeni topladı.

Magazin

Uzak Şehrin Masalı'yla ekranlara dönecek olan Aslıhan Güner'den karavan pozları!

Fox TV’de yayınlanacak Uzak Şehrin Masalı dizisi ile ekranlara geri dönecek olan oyuncu Aslıhan Güner, Instagram'dan yaptığı son paylaşımıyla beğeni topladı. Güzel oyuncu dizi setinde çekilen karavan pozlarını paylaştı.

Magazin

Fox TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'ndan ilk kare geldi!

Fox TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın çekimlerinden ilk kare yayınlandı. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizide Aslıhan Güner ve Barış Kılıç başrolleri paylaşıyor.

Magazin

Aslıhan Güner Kars'tan paylaştı! Takipçileri heyecanlandı

FOX’un yeni dizisi 'Uzak Şehrin Masalı'nın çekimleri Kars'ta başladı. Dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ani Harabeleri ziyaretinde çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca, ünlü ismin takipçileri heyecanlarını dile getirdi.

Magazin

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in estetiksiz hali olay oldu! Kimse inanamadı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Aslıhan Güner’in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. İsmail Demirci ile başrolü paylaştığı Kuzey Yıldızı’ndaki performansı ile dikkat çeken Güner, geçtiğimiz aylarda kızıl renkli saçlarını boyatarak imaj değişikliğine gitmişti. Yeni hali hayranlarından beğeni toplayan Aslıhan Güner’in estetiksiz hali ise çok konuşuldu.

Magazin

Aslıhan Güner annesini paylaştı! Gören dönüp bir daha baktı

Aslıhan Güner 'güzelliğim' diye seslendiği annesini paylaştı sosyal medya yıkıldı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız’ı saçlarından vazgeçti! İşte Aslıhan Güner’in herkesi şaşırtan son hali

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ı Yıldız’ı Aslıhan Güner, herkesi şaşırttı. Dizinin final yapmasından sonra ateş kırmızısı saçlarından vazgeçen başarılı oyuncu, yeni bir proje için kolları sıvadı. İşte izlenme rekorları kıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile başrolü paylaşan Aslıhan Güner’İn son hali!

Magazin

Ateş kırmızısı saçlarından vazgeçti! İşte Aslıhan Güner'in son hali

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Dizide İsmail Demirci ile başrolü paylaşan Aslıhan Güner, finalin ardından soluğu kuaförde aldı. Yeni bir proje anlaştığı ortaya çıkan Güner, projesi için kızıl saçlarından vazgeçti. Ünlü oyuncu yaptığı imaj değişikliği ile herkesi şoke etti.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk bitti Aslıhan Güner imaj değiştirdi!

Geçtiğimiz haftalarda final yapan sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız’ı Aslıhan Güner, paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Kızıl saçlarıyla bilinen Aslıhan Güner dizinin final yapmasının ardından saç rengini değiştirdi.

Magazin

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner iddialı dizi ile ekranlara dönüyor!

Show TV ekranlarında 2 sezondur izleyicinin beğenisini toplayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın final yapmasıyla oyuncularının yer alacağı yeni projeler belli olmaya başladı. Dizide Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Aslıhan Güner Fox TV'nin iddialı dizisi ile anlaşma yaptı. Güner'in yeni projesi için imaj değişikliğine gitmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Kuzey Yıldızı final yapınca kızıl saçlarına veda etti

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner dizi final yapınca imaj değişikliğine gitti. Kızıl saçlarına veda eden güzel oyuncu yeni imajını Instagram’dan paylaştı.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk final yaparak ekrana veda ediyor! Yıldız hamile mi? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64. ve final bölümü fragmanı yayınlandı!

Show TV'de iki sezondur yayında olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 64. ve final bölümünden fragman da yayınlandı. Fragmanda Yıldız'ın elindeki hamilelik testi ise heyecanı artırırken, akıllara "Kuzey ile Yıldız çiftinden bir müjdeli haber daha mı geliyor?" sorusunu getiriyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk final tarihi ve 64. bölümde yaşanacaklar.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Resul Dindar sürprizi!

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 63. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sevilen sanatçı Resul Dindar sürprizinin izleyicileri heyecanlandırdığı tanıtımda yönetmenlik yapan Kuzey'in, Nahide ile yaşadığı tatlı inatlaşma yüzleri güldürüyor. Gençlerin yaşadığı kıskançlık krizleri renkli anlara sahne olurken, bahçede karşısına hayalet çıkan Kuzey büyük bir şok yaşıyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 62. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey'i şoke eden telefon

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 62. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kuzey'in evde temizlik yaparken keyifli dakikalar yaşadığı tanıtımda gençlerin kumsalda karate yaptığı anlar dikkat çekiyor. Yıldız ile Nahide estetik yaptırmak için doktora giderken, ikilinin yaşayacakları heyecanla bekleniyor. Kuzey, aldığı bir telefondan sonra şoke olurken gerilimi artıran bu haberin ne olduğu büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız'ın bebeği kaçırılıyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 61. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sefer'in davulcu olduğu eğlence dolu tanıtımda Feride, Mete ve Halil İbrahim'in dans kursu macerası merakla bekleniyor. Oğlunu bulamadığı için panik olan Yıldız'ın öfkesi Kuzey'i korkuturken, kucağında erkek bir bebekle kaçan kadın dikkat çekiyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey ve Yıldız'ın bebekleri Güney kaçırılıyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 60. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Kuzey ile Yıldız'ın aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluştuğu tanıtımda iki ailenin yaşadığı keyif dolu dakikalar yüzleri güldürüyor. Kuzey ile Yıldız'ın evine giren maskeli adam dikkat çekerken, Güney'i kaçırmaya çalışması korku dolu anlara sahne oluyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 59. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey ve Yıldız bebeklerine kavuşuyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 59. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kuzey ile Yıldız'ın barıştığı duygu dolu tanıtımda çift, bebeklerine kavuşuyor. Yıldız, oğluna süt veremediği için büyük bir üzüntü yaşarken, Yıldız'a destek olabilmek için herkes seferber oluyor. Yıldız'ın sütü için yararlı olacak otların peşine düşen Kuzey ve ekibi, zorlu anlar yaşıyor.

Magazin

Ver Kaç filmi ne zaman çekildi? Ver Kaç filmi oyuncuları kimlerdir?

Kadir Gülnahar ve Şükrü Üçpınar'ın yapımcılığını üstlendiği, Orçun Benli'nin ise yönetmenliğini yaptığı Ver Kaç filminin künyesi vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki Kenan Ece, Bülent Çolak ve Aslıhan Güner gibi oyuncuların yer aldığı Ver Kaç filmi ne zaman çekildi? Ver Kaç filmi oyuncuları kimlerdir? İşte yanıtı...

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 58. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yıldız ve bebeği kurtulacak mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 58. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yıldız ve bebeğinin ölümle burun buruna geldiği korku dolu tanıtımda Kuzey'in acı içindeki hali herkesi derinden etkiliyor. İki aile hastanede gergin bekleyişi sürdürürken Kadıoğulları, Kuzey ve ailesine sert tepki gösteriyor. Kuzey ile Yıldız'ın bebeğinin dünyaya geldiğini gören herkes şoke olurken, Yıldız'ın sağlık durumu merakla bekleniyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 57. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey ve Yıldız'ın bebek heyecanı

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 57. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kuzey ile Yıldız'ın bebekleri için doktor kontrolünde oldukları tanıtımda Nahide, cinsiyet partisi organize edeceğini söylüyor. Feride, Halil İbrahim ve Mete arasında kararsız kalırken, ikisi de Feride için birbirleriyle mücadele ediyor. Osman'ın direksiyon başında uyuyakalması korku dolu anlara sahne olurken, Kuzey ile Yıldız'ın bebeğinin cinsiyeti büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey kurtulacak mı? Yıldız kendini suçluyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 56. bölüm tanıtımı yayınlandı. Acı çeken Yıldız'ın hastenede yaşadığı zor anların ekranlara geldiği tanıtımda Kuzey'in yaşadığı kazadan dolayı kendini suçlayan Yıldız, vicdan azabı çekiyor. Kuzey'in kalbinin durduğu dakikalar korku dolu anlara sahne olurken, Yıldız'ın feryadı izleyenleri de derinden etkiliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümünde "Kuzey kurtulacak mı?" sorusunun yanıtı ise merakla bekleniyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine ara vermişti! Rahatsızlanan Aslıhan Güner’den haber var

Cumartesi akşamlarına neşe katan Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner bir süredir boyun fıtığı tedavisi görüyor. Hayranlarını endişelendiren Aslıhan Güner’in fizik tedavi süreci devam ediyor.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Rusların baskını şoke ediyor! Kuzey Yıldızı yeni bölümde aksiyon dolu anlar!

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 53. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sefer'in evsizler için açılan bir evde kalmaya başladığı tanıtım eğlenceli anlara sahne oluyor. Kuzey'in kızları ve bacanaklar evdeyken aniden gelen kadın herkesi korkuturken, Rusların baskını gerilimi artırıyor. Sefer'in organ mafyasının eline düşmesi ise izleyenleri şoke ediyor.

Magazin

Aslıhan Güner: Tedavim iyiye sonuç veriyor

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimlerine rahatsızlığına rağmen devam eden Aslıhan Güner sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 50. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kuzey ve Yıldız'ın bebek sevinci

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 50. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yıldız'ın hamile olduğu haberinin verildiği tanıtımda tüm aile bu müjdeli haberle büyük bir sevinç yaşıyor. Poyraz ve Kamer'in kız isteme merasiminde Kuzey'in itirazı herkesi şoke ediyor. Nahide'nin doğuma alındığı anlar dikkat çekerken doğum sırasında Sefer ve Yıldız'ın bayılması izleyenleri güldürüyor.

Magazin

Aslıhan Güner'in kardeşleri sosyal medyayı salladı

Oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya hesabı üzerinden kız kardeşleriyle olan bir fotoğrafını paylaştı. Güner'in kendisine benzerlikleriyle dikkat çeken kardeşlerinin güzellikleri görenleri hayran bıraktı.

Magazin