Avcılar Haberleri Ve Son Dakika Avcılar Haberleri

Avcılar Haberleri Ve Son Dakika Avcılar Haberleri

Avcılar, İstanbul ilinin Avrupa yakasında bulunan ilçelerinden biridir. 10 mahalleden meydana gelen Avcılar ilçesi doğusunda Küçükçekmece Gölü ile Küçükçekmece ilçesi, kuzeyinde Başakşehir ilçesi, batısında Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleriyle komşudur. Marmara denizine kıyısı olan ilçe 1922 yılında Küçükçekmece’den ayrılmıştır. 2020 verilerine göre ilçenin nüfusu 436 bindir.

Avcılar Haberleri

Avcılar'da 1 kişinin yaralandığı kazada otomobil demir korkuluklarda asılı kaldı

Avcılar'da park halindeki iki araca çarpıktan sonra demir korkuluklarda asılı kalan otomobili

Yurthaber

Yenidoğan yakınları Avcılar'daki özel hastanenin önünde protesto yaptı! Kapıları yumruklayıp, feryat etti: 3 sefer entübe yaptılar bebeğime

Sağlıkta yaşanan 'Yenidoğan Çetesi' skandalı ülkede infial yarattı. Olayın gün yüzüne çıkmasının ardından mağdur vatandaşlar yaşadıklarını anlatıp tepkilerini gösterdiler. Bugün de Avcılar'da bulunan bir özel hastanenin önüne giden yenidoğan yakınları, hastanenin camlarını yumrukladı. Mağdur bir kadın, "Süt sağdık getirdik, vermediler. Çöpe attılar. 3 sefer entübe yaptılar bebeğime" dedi. Öte yandan bir aile ruhsatı iptal edilen hastaneden çocuklarını sevk edemediklerini aktardı.

Haber

147 saatleri ve durakları - 147 Şahintepe İGTOT - Avcılar Cihangir Mahallesi hattı saatleri, durakları ve durak isimleri

Otobüs hatlarının kullanımı, büyükşehirlerde yaşayan insanların günlük yaşamlarının önemli bir parçasıdır. Özellikle İstanbul gibi metropollerde otobüsler, milyonlarca yolcuyu iş yerlerine, okullara ve diğer önemli noktalara taşır. Ulaşım sisteminin temel taşlarından biri olan otobüsler, hem şehir içi hem de çevre ilçeler arasında etkili bir ulaşım aracı sunar. Peki, 147 Şahintepe İGTOT - Avcılar Cihangir Mahallesi hattı saatleri, durakları ve durak isimleri nelerdir?

Haber

76O durakları ve saatleri - 76O Avcılar Cihangir Mahallesi - Otogar hattı saatleri, durakları ve durak isimleri

İstanbul, 16 milyonu aşan nüfusuyla dünyanın en büyük metropollerinden biridir ve şehrin geniş ulaşım ağı, bu büyük nüfusun hareketini kolaylaştırmak için hayati bir rol oynar. 1871 yılında tramvaylarla hizmete başlayan İETT, bugün modern otobüs filosuyla binlerce sefer gerçekleştirir. Bunlardan birisi de 76O hattıdır. Peki, 76O Avcılar Cihangir Mahallesi - Otogar hattı saatleri, durakları ve durak isimleri nelerdir?

Haber

Avcılar

Avcılar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Avcılar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Avcılar'da korkunç olay! El, ayak ve ağzı bağlı şekilde bulundu

Avcılar'da Küçükçekmece Gölü yakınlarındaki ağaçlık alanda el, ayak ve ağzı bağlı bir kişi bulundu. 50 yaşında yarı baygın halde bulunan A.Ç., hastanede tedavi altına alındı.

Haber

Avcılar'da bina bodrumunda tanksavar silahı bulundu! Eski asker hatıra olarak alıp çuvalda unutmuş

Avcılar'da temizlik yapılan bir binanın bodrumundan tek atımlık 2 adet lav silahı bulundu. 'Hafif tanksavar silahı' olarak bilinen silahların eski asker olduğu öğrenilen K.U.'ya ait olduğu ortaya çıktı. K.U., anti tank roket atarları hatıra olarak aldığını, bunları eski evinin bodrum katına koyduğunu ve burada unuttuğunu söyledi.

Haber

Arkadaşlarıyla iddiaya gireyim derken başı belaya girdi! 3 metre yüksekliğindeki heykelde mahsur kaldı

Avcılar'da bulunan bir heykele tırmandı, çıktığı yerden inemedi. İddiayı kazanmak için 3 metre yüksekliğindeki meşale şeklinde olan heykele tırmanınca iddiayı kazandı ancak heyklelden inemedi. G.K. itfaiye ekipleri tarafından itfaiye merdiveniyle bulunduğu yerden kurtarıldı.

Haber

Avcılar'da aracı çalıp dehşet saçmıştı! ABD'li hırsız tutuklandı

İstanbul Avcılar'da dün yaşanan olayda bir galeriden çaldığı cip ile çok sayıda araca çarpıp kaçan ve polis ekipleri tarafından yakalanan Fas uyruklu ABD vatandaşı Nassim D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber

Çaldığı cip ile Avcılar E-5'i savaş alanına çevirmişti! Ağır yaraladığı adam hayatını kaybetti

Dün Avcılar'da yaşanan film gibi olayda, Fas uyruklu ABD vatandaşı Nassim D. bir galeriye giderek çaldığı cip ile E-5'te ortalığı savaş alanına çevirmişti. Nassim D.'nin araçlara çarptığı sırada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Yıldıray Erol yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Nassim D.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Haber

Avcılar'daki yan yolu savaş alanına döndürdü! Üzerlerine sürüp, defalarca araçlara çarptı: Aracı galeriden çalmış

Avcılar'da bir sürücü aracıyla dehşet saçtı, ortalık savaş alanına döndü. Kullandığı pikapla çok sayıda araca çarpan sürücüyü kimse durduramazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cep telefonuyla yaşananları kaydeden kadının, korkuyla çığlık çığlığa bağırdığı görüldü. Şahıs, Bakırköy'de yakalanırken aracı galeriden çaldığı ortaya çıktı.

Haber

Avcılar'da düğün konvoyunda silahla havaya ateş açan 2 kişi yakalandı

Avcılar'da, düğün konvoyunda silahla havaya ateş açılmasına ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber

Avcılar'da metrobüsler çarpıştı: 2 yaralı

İstanbul Avcılar'da iki metrobüs çarpıştı. 2 kişinin yaralandığı kaza sebebiyle seferler bir süre tek şerit üzerinden gerçekleştirildi.

Haber

Görüntüler Avcılar'dan! Kazada kamyonetin motoru fırladı...

İstanbul'un Avcılar ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, meyve ve sebze yüklü kamyonetiyle kaza yaptı. Kazanın etkisiyle kamyonetin motoru fırlarken çarpmanın etkisiyle kamyonetteki meyve sebzeler yola saçıldı. Kaza sebebiyle TEM Otoyolu'nun her iki yönünde de trafik oluştu.

Haber

Meşale gelinin duvağına düştü, yanmaktan son anda kurtuldu!

Avcılar'da kapının önünde yapılan gelin alma töreninde davetlilerin yaktığı meşalelerden biri gelinin duvağına düştü. Çevredekilerin müdahalesi ile gelin yanmaktan son anda kurtuldu.

Haber

Avcılar'da yolun karşısına geçmeye çalışan kişi öldü

Avcılar'da yolun karşısına geçmeye çalışan Türkmenistan uyruklu kişi olay yerinde ölürken, sürücü kaçtı.

Yurthaber

Ispartakule TEM Otoyolu’nda otomobil alev topuna döndü

Ispartakule TEM Otoyolu Edirne istikametinde seyreden bir otomobilin motor kısmında yangın çıktı.

Yurthaber

'Çöpte bebek buldum' deyip hastaneye gitti! Akılalmaz kurgu... Gerçek emniyette ortaya çıktı

Avcılar'da evde dünyaya getirilen bebeğin çöpte bulunduğunu öne süren kişinin yalanı emniyetteki ifadesinde ortaya çıktı. Anne ve doğuma yardımcı olan iki kadın gözaltına alındı. Toplamda 4 kişinin gözaltına alındığı olayda bebeğin babasını bulma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Haber

Avcılar’daki kavganın görüntüleri dehşete düşürdü: Bıçak, kemer, yumruk…

İstanbul’un Avcılar ilçesinden gelen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Bir otomobille olay yerindeki caddeye gelen 2 şüpheli, 2 kişiyle kavga etmeye başladı. O anlar çevredekiler tarafından böyle görüntülendi.

Haber

Patlayan klima ünitesi yangına neden oldu! Ev harabeye döndü

İstanbul Avcılar’da 2 katlı binanın birinci katında klima ünitesinin patlaması sonucu yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dairede büyük maddi hasar oluştu.

Haber

İstanbul'da kadını herkesin gözü önünde öldüresiye dövdü! Maganda şiddetini yoldan geçen polis de fark etmedi

Sorunlarını konuşarak çözemeyen insanlar kaba kuvvete başvuruyor. İstanbul'da da bir kişi, bir kadını yol ortasında ve otomobilin içinde dakikalarca tekmeledi, yumrukladı, yerde sürükledi. Yetmedi eline sopa alıp dövdü. Yanlarından geçen polis, kadına şiddeti fark etmedi. Bir vatandaş fark edip önlemek için araya girdi ancak o da darbedildi. Avcılar'da yaşanan tüm bu utanç anları kameraya yansıdı.

Haber

İstanbul'da bir kuyumcuya silahlı saldırı! Mermiden kendini yere atarak kurtardı: O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

İstanbul Avcılar'da bir kuyumcuya ve bir telefoncu dükkanına motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırı esnasında dükkanın önünden geçen bir vatandaşın kurtulduğu anlar yer aldı. İşte o anlar...

Haber

Yalın ayak dışarı kaçtı, mahallleliden yardım istedi! Cinnet getiren adam kahvaltı sırasında anne ve babasını bıçakladı

İstanbul Avcılar'da kahvaltı yaptıkları sırada cinnet geçiren Ümit Kaya ailesine bıçakla saldırdı. Yaşanan olayda Ümit Kaya'nın babası hayatını kaybederken, anne ve kardeş yaralandı. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber

Avcılar’da feci kaza! İETT otobüsü 3 araca çarpıp akaryakıt istasyonuna girdi…

Avcılar’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü önce 3 araca çarptı ardından da petrol istasyonuna daldı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Gözaltına alınan İETT şoförü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber

Umumi tuvalette küçük çocuğa yaptığını duyanlar koşup dövmeye geldi: İstanbul'da taciz iddiasına meydan dayağı!

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da iddiaya göre bir sapık, erkekler tuvaletinde 14 yaşındaki çocuğu taciz etti. Olayı duyanlar tacizciyi meydan dayağına tuttu. Şüpheli şahsı dayaktan polis kurtardı.

Haber

İstanbul'da feci cinayet! Önce bıçakladılar, sonra denize attılar

İstanbul Avcılar sahilinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serdar Ala isimli şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Hayatını kaybeden Serdar Ala'nın kavga esnasında silahını çektiği ancak silah ateş almayınca E.A. tarafından bıçaklandıktan sonra denize atıldığı öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden Ala'nın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber

Avcılar'da trafikte kavga: Birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdılar

Avcılar’da trafikte sürücüler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar çevredekilerin yardımıyla güçlükle ayrılırken, kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber

Avcılar'da trajik olay! Bebeği poşet içerisine bağlayıp bırakmışlar

Avcılar'da çöp konteynırı yanında poşete konulmuş bebek bulundu. Yeni doğduğu tahmin edilen bebek hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bebeği bırakan kişi yada kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Haber

Trafikteki tartışma zincirleme kazaya neden oldu!

Türkiye'nin en yoğun şehirlerinden biri olan İstanbul'da sabah saatlerinde servis şoförlerinin yol tartışması zincirleme kazaya neden oldu. Trafiği durma noktasına getiren kazada yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber

Yer: Avcılar! Otomobil yayaların arasına daldı... Yaralılar var

İstanbul Avcılar'da feci bir kaza meydana geldi. D-100 Karayolu'nda seyreden bir aracın çarptığı aydınlatma direği yayaların üzerine devrildi. Sonrasında otomobil de yayaların arasına kaldı. Feci olayda 5 kişi yaralandı.

Haber

İstanbul'da kabus uyandı: Görür görmez kaçın!

Türkiye'de başta İstanbul'da olmak üzere birçok kentin belası haline gelen müsilaj (deniz salyası) uykusundan uyandı. Avcılar sahillerinde yeniden müsilaj görülmeye başladı. İstanbul Boğazı'ndan gelen görüntüler tedirgin etti. Müsilaj için "Görür görmez kaçın, denize girmeyin" uyarısı geldi.

Haber

Avcılar'da kahvehaneye uzun namlulu silahla saldırı: 1'i ağır 4 yaralı

İstanbul Avcılar'da bir otomobille kahvehaneye gelen yüzleri maskeli iki kişi, içeridekilere Kalaşnikof ve tabancayla ateş ederek kaçtı. Saldırıda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber

Park kavgasında hakaretler havada uçuştu: Kadın sürücünün dediklerine inanamadı: Ne biçim kadınsın sen?

Trafiğiyle adından söz ettiren İstanbul'da park yeri bulmak da kolay değil. Avcılar'da park yeri nedeniyle 2 sürücü arasında tartışma çıktı. Kadın sürücü hakaretler yağdırınca erkek sürücü duyduklarına inanamayarak, 'Ne biçim kadınsın sen?' dedi.

Haber

Avcılar'da mobilya fabrikasında yangın çıktı! Yabancı uyruklu işçi mahsur kaldı

Avcılar'da mobilya üretim fabrikasında yangın çıktı. Yangında mahsur kalan bir işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken 3 itfaiye görevlisi dumandan etkilendi. Yangında dumandan etkilenen 4 muhabbet kuşu ölürken bir kedi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber

Yıllardır kullanıyorlardı! Evlerine gelen tebligatla büyük şok yaşadılar 'İkinci ödeme yapmamız gerekecek'

İstanbul Avcılar'da uzun süredir faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştı, mağdurlar da karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdurlar "Ödemeyi yaptık ve şimdi ikinci ödeme yapmamız gerekecek. Bu gibi yerler hiç güvenli değil" dedi.

Haber

Avcılar'da geri manevrayla kara yoluna giren araç sürücülerine ceza

Avcılar'da yan yoldan araçlarıyla geri manevra yaparak D-100 kara yoluna giren 3 sürücüye 1506'şar lira ceza kesildi.

Yurthaber

Tepki çeken görüntülere açıklama geldi

İstanbul'daki bir süpermarket şubesinde meydana gelen görüntüler gündem oldu. Satışa hazırlanan tavukların taşınma şekli saniye saniye görüntülendi. Tepki çeken görüntüler üzerine BİM'den de bir açıklama geldi.

Haber

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Avcılar'da baskın yapılan adreste şüphelilerin delilleri yok etmek için uyuşturucu maddeleri ateşe vermesiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Tedbir amaçlı boşaltılan binana da ekipler tarafından yapılan incelemede bir sorun olmadığı tespit edildi.

Yurthaber

Zayıflamak isterken hayatı kabusa döndü! 1 milyon 400 bin lira ödedi, yemek bile yiyemiyor

Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın, doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi" dedi.

Haber

Avcılar'da trambolin salıncakta kemeri açılan çocuğun düşmesi kameraya yansıdı

Avcılar'da, lunaparktaki trambolin salıncakta oynayan çocuğun kemerinin açılıp düşmesi cep telefonu ile güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber

Sosyal medyadaki linç kampanyasına yüreği dayanmayınca can verdi! Balıkçının akılalmaz ölümü: Kendisi hakkındaki yorumları okurken fenalaştı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde denize atık boşaltırken görüntülenen balıkçı Ömer Karakaya, hakkında sosyal medyada yazılan yorumları okurken fenalaşıp kalp krizi geçirdi ve yaşamını yitirdi. Karakaya'nın arkadaşları ise görüntülerin perde arkasını açıklayıp Karakaya'nın sosyal medyada linç kampanyasına uğradığını söyledi.

Haber

Avcılar'da bir binanın balkonlarında yan duvar olarak bitişik binanın duvarı kullanılmış

Avcılar'da kentsel dönüşüm için yıkımı gerçekleştiren binanın duvarının, bitişiğindeki apartmanın balkonlarına yan duvar olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Yurthaber

Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara görevi devraldı

31 Mart Yerel seçimlerinde rekor oyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara devir teslim töreniyle görevi Turan Hançerli’den devraldı.

Yurthaber

SON DAKİKA | Avcılar’da araç garajındaki yangın binanın cephesine sıçradı

Son dakika haberi: Avcılar’da 4 katlı binanın yan tarafında bulunan araba garajında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Binanın dış cephesine de sirayet yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimin galibi kim olacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber

Avcılar'da kadın cinayeti! 3 çocuğunun annesini silahla vurarak öldürdü

Avcılar'da bir kadın cinayeti gerçekleşti. Şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşini silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber

Liseliler arasında bıçaklı kavga! Ortalık savaş alanına döndü

Avcılar’daki bir lisede ders bitimi sonrasında dağılan öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 1 öğrenci bıçakla yaralandı. 2 öğrencinin de çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandığı kavga anı, cep telefonu ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber

İmamoğlu anlattıkları ile yine gündem yarattı: “İmamı yok dediler, vallahi ben gider kıldırırım!”

Yerel seçimlerde İstanbul için kıyasıya yarış devam ediyor. Ekrem İmamoğlu son olarak Avcılar’da yaptığı konuşmayla yine dikkatleri üzerine çekti. İmamoğlu açıklamasında “Camiyi yaptık, diyanete teslim edeceğiz. Bir Kurban Bayramı arifesi dedim ki 'Camiye gidin, bakın bakalım, eksiği var mı? Bir an önce açılsın. Arkadaşlarım geldi, ne deseler iyi. 'Başkanım gittik her şey tamam da müftü görevlendirmek istemiyormuş, imamı yok'. Dedim vallahi ben gider kıldırırım. Ben yaparım o işi” dedi.

Haber