Avcılar Haberleri Ve Son Dakika Avcılar Haberleri

Avcılar Haberleri Ve Son Dakika Avcılar Haberleri

Avcılar, İstanbul ilinin Avrupa yakasında bulunan ilçelerinden biridir. 10 mahalleden meydana gelen Avcılar ilçesi doğusunda Küçükçekmece Gölü ile Küçükçekmece ilçesi, kuzeyinde Başakşehir ilçesi, batısında Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleriyle komşudur. Marmara denizine kıyısı olan ilçe 1922 yılında Küçükçekmece’den ayrılmıştır. 2020 verilerine göre ilçenin nüfusu 436 bindir.

Avcılar Haberleri

İmamoğlu anlattıkları ile yine gündem yarattı: “İmamı yok dediler, vallahi ben gider kıldırırım!”

Yerel seçimlerde İstanbul için kıyasıya yarış devam ediyor. Ekrem İmamoğlu son olarak Avcılar’da yaptığı konuşmayla yine dikkatleri üzerine çekti. İmamoğlu açıklamasında “Camiyi yaptık, diyanete teslim edeceğiz. Bir Kurban Bayramı arifesi dedim ki 'Camiye gidin, bakın bakalım, eksiği var mı? Bir an önce açılsın. Arkadaşlarım geldi, ne deseler iyi. 'Başkanım gittik her şey tamam da müftü görevlendirmek istemiyormuş, imamı yok'. Dedim vallahi ben gider kıldırırım. Ben yaparım o işi” dedi.

Haber 05-03-2024 08:04

İstanbul'da şoke eden manzara: Her odada 10 yatak, yatak başı 3 bin TL! 'Ceset kokuyor içerisi'

Avcılar'da bir ev sahibi, 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.

Haber 04-03-2024 12:59

TEM'de feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 2 ölü, 4 yaralı

Avcılar TEM Otoyolu’nda, iki hafif ticari aracın ve bir kamyonetin karıştığı zincirleme kazada, 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durma noktasına gelen trafik, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haber 03-03-2024 13:20

Avcılar'da tekstil fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Avcılar'da, tekstil fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 28-02-2024 07:49

E-5'te aracın camından çıkıp yaptıkları şaşkına çevirdi: Bu kadarına da pes!

İstanbul'daki E-5 Karayolu'nda kaydedilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Seyir halindeki aracın camından çıkarak öpüşmeye başlayan çiftin o anları saniye saniye görüntülendi.

Haber 26-02-2024 12:52

Avcılar’da bir hırsız park halindeki motosikleti böyle çaldı

Avcılar’da park halindeki bir motosiklet çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yurthaber 23-02-2024 13:47

Avcılar'da binanın çatı katında çıkan yangın söndürüldü

Avcılar'da bir binanın çatı katında çıkan ve bitişikteki apartmana da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 14-02-2024 07:43

Avcılar'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Avcılar'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 12-02-2024 07:42

'Pes' dedirten görüntüler! Herkes şaşkına döndü, gören bir daha baktı

Avcılar'da sürücü, ağır hasarlı otomobiliyle trafiğe çıktı. Kapısı olmayan otomobilden ayağını dışarıya sarkıtarak ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 11-02-2024 09:59

Avcılar’da çöp evden yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

Avcılar’da kendisinden haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinin tavana kadar atık giysi ile dolu bir çöp ev olduğu anlaşıldı.

Yurthaber 23-01-2024 08:29

Emekli öğretmenin evindeki manzara şaşkına çevirdi! Yerden tavana kadar...

Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Daireye girdiklerinde, yerden tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı. İşte görenleri şaşkına çeviren o görüntüler...

Haber 22-01-2024 11:50

Aşık olduğu kadının başından aşağı kimyasal madde dökmüştü! Saldırgan hakında karar açıklandı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde 5 Ekim 2021 günü, Yasemin Uzunçelebi'nin başından aşağı kimyasal madde dökerek yüzündeki organların erimesine sebep olan ve yatağa mahkum eden Mehmet Yıldız hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanığın 20 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 15-01-2024 20:15

Avcılar'da hurdaya dönen otomobilden sağ çıktılar! Arka tamponundaki yazı dikkat çekti

Avcılar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüje çarparak hurdaya döndü. Otomobilde bulunan 3 kişiden ikisi hafif yaralanırken, bir kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Alkol kutularının bulunduğu otomobilin arka tamponunda yer alan 'Masal bitti' yazısı dikkat çekti.

Haber 13-01-2024 01:04

Avcılar’da eski sevgilisine kimyasal madde ile saldıran sanığın yargılanmasına devam edildi

Avcılar’da saplantılı şekilde aşık olduğu YaseminUzunçelebi’nin başından aşağı kimyasal madde dökerek yüzündeki organların erimesine sebep olan Mehmet Yıldız’ın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 08-01-2024 14:29

Avcılar'da trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Avcılar'da iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 26-12-2023 07:53

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü, eski polis memurunun iş yerini bastı! Görüntüler kısa sürede gündem oldu, müdür görevinden alındı

Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun ile eski polis memuru A.B.Ö. arasında bir iş yerinde arbede yaşandı. İddiaya göre Emniyet Müdürü Murat Özburun kendisine küfür eden A.B.Ö.'yü iş yerini basarak darbetti. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayın görüntüleri sosyal medyada da yayıldı. İstanbul Valisi Gül görüntülerdeki emniyet müdürünün görevden alındığını duyurdu.

Haber 22-12-2023 16:35

Avcılar’da 89 yaşındaki kadın evinde baygın halde bulundu

Avcılar’da, 89 yaşındaki kadın evinde baygın halde bulundu. Yaklaşık yarım saatlik kalp masajının ardından hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Yurthaber 06-12-2023 10:54

Avcılar'da büyük gürültü! İstinat duvarı çöktü

Avcılar'da iki bina arasındaki istinat duvarı gürültü ile çöktü. Yıkılan istinat duvarının olduğu alan ekipler tarafından şerit çekilerek kapatılırken, incelemeler sürüyor.

Haber 29-11-2023 22:40

Otomobilin sahibine ulaşamayınca ilginç bir çözüm buldular! Gelen sürücü, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu sokağa park edilen otomobilin sahibine ulaşamayan pazarcı esnafı, bez serdiği otomobili tezgah olarak kullandı. Otomobilin üzerindeki lahanaları gören sürücü şaşkınlık yaşadı. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Onur, "Geç geldim biraz, unuttum" dedi. Sürücü, esnafla birlikte lahanaları otomobilin üzerinden indirdi.

Haber 16-11-2023 18:44

Avcılar'da korkunç kaza! Ambulans, İETT otobüsü ve otomobile çarptı: Aracın içinde sıkışınca yardıma koştular

Avcılar'da iddiaya göre hızla gelen ambulans, araçların arasından geçmeye çalışırken önce durakta bekleyen İETT otobüsüne ardından sol taraftan gelen otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle İETT otobüsü içerisinde bazı yolcular hafif yaralanırken, sağlık personeli ambulansın içinde sıkıştı. Yaşananlar, güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 16-11-2023 16:25

Avcılar’da Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde ‘Zaman Kapsülü’ projesi

Avcılar Belediyesi tarafından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle ‘Zaman Kapsülü, 100 Yıllık Cumhuriyet 100 Yıllık Özlem’ isimli bir mektup toplama projesi başlatıldı.

Yurthaber 10-11-2023 11:33

Avcılar’da alkollü sürücünün kullandığı araç taksiye çarptı: 4 yaralı

Avcılar’da gece saatlerinde seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolu ayıran demir korkuluklara, ardından savrularak bir ticari taksiye çarptı.

Yurthaber 10-11-2023 07:51

Avcılar'da motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasında

Avcılar'da bir motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 08-11-2023 10:34

Yer: Avcılar! Refüjdeki manzara görenleri şaşkına çevirdi: Nasıl geldikleri bilinmiyor

Avcılar'da refüjde otlayan atlar şaşkınlık yarattı! İlçede günün her saati trafik yoğunluğu yaşanan Firuzköy Bulvarı'nda nasıl geldikleri bilinmeyen; otlayan ve koşturan atlar, görenleri adeta şaşkına çevirdi... Atlar bir süre sonra gözden kayboldu. Avcılar'da geçen ay da D-100 Karayolu'na iki at çıkmış, yoğun trafikte ters yönde ilerleyerek Bakırköy'e kadar ulaşmışlardı.

Haber 02-11-2023 13:08

Avcılar'da silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı

İstanbul Avcılar'da çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Yurthaber 31-10-2023 07:20

Avcılar'da otoparkta kanlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

İstanbul Avcılar'da bulunan bir otoparka gelen şahıslar, otoparkta bulunan iki kişiye ateş açtı. Kurşunların hedefi olan bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralandı. Polis, olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 31-10-2023 00:09

3 yaşındaki Leylanur minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti! Yakınları sürücüye saldırdı... Sürücü kalp krizi geçirdi! Korkunç kaza kamerada

Avcılar'da 3 yaşındaki Leylanur Doğan, sokakta oyun oynarken minibüsün altında kaldı. Kaza anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan kazanın ardından çocuğun yakınları sürücüye saldırdı. Kalp krizi geçiren sürücü hastaneye kaldırıldı, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Haber 28-10-2023 13:39

Para alıp döneceğini söyledi, ansızın saldırdı! İstanbul'da akılalmaz anlar: Kıyafetlerimden dolayı bana laf attı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde dün akşam saatlerinde ilginç bir hareketlilik yaşandı. İddiaya göre bir kadın, devamlı müşterisi olduğu seyyar satıcı Yusuf Şahin'den alışveriş yaptı, parası olmadığını söyleyip eve gitti. Döndüğünde ise ansızın sert bir cisimle Şahin'in başına vurdu, tekme tokat saldırdı. Ortaya çıkan görüntülerde kadının "Senin namusuna konuşsalardı sen de aynısını yaparsın" dediği duyuldu. Şahin ise "Alkol etkisindeydi. Normal bir alkol olduğuna inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 25-10-2023 10:09
Yurthaber 17-10-2023 06:58

Avcılar’da piknik alanında çıkan yangın söndürüldü

Avcılar’da piknik alanı olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 06-10-2023 09:52

Avcılar’da aile çay bahçesinde yangın: Alandaki restoran ve 2 baraka ev alev alev yandı

Avcılar’da aile çay bahçesi ve piknik alanı olarak kullanılan yaklaşık bin metrekare alana kurulu iş yerinde yangın çıktı.

Yurthaber 06-10-2023 07:27

Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu

İstanbul Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu.

Yurthaber 06-10-2023 07:15

Yer: Avcılar! Annesiyle birlikte yaşayan kadın banyoda ölü bulundu

Avcılar'da annesiyle birlikte yaşayan Gülhan Yardımcı (47) evinde ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yardımcı'nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Haber 06-10-2023 01:11

Avcılar'da uzun namlulu silah taşıyan şüpheli ihbarı polisi harekete geçirdi

İstanbul Avcılar'da, uzun namlulu silah taşıdığı yönünde ihbarda bulunulan motosikletlide, boncuk atar tüfek olduğu tespit edildi.

Yurthaber 05-10-2023 07:21

İstanbul'da şoke eden görüntü! AK-47 ile görenler neye uğradığını şaşırdı: Gerçek bambaşka çıktı

İstanbul'da gündüz saatlerinde çekilen bir görüntü insanları dehşete düşürdü. Motosiklet üzerinde yolculuk yapan bir kişi sırtında AK-47 görünümlü uzun namlulu silahla yolculuk etti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ekipler harekete geçti. Yakalanan şüphelinin sabıkası olduğu belirlenirken silahın da plastik boncuk atar oyuncak olduğu tespit edildi.

Haber 04-10-2023 21:13

Avcılar’da korkutan çatı yangınında 1 kişi dumandan etkilendi

Avcılar’da 4 katlı binanın çatısında çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, ev sahibi genç uzun süre gözyaşı döktü.

Yurthaber 04-10-2023 13:49

Avcılar’da elektrik kesintisi sorunu yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü

Avcılar’da aylardır birçok kez yaşanan ve uzun saatler süren elektrik kesintisine tepki gösteren vatandaşlar sokaklara döküldü.

Yurthaber 28-09-2023 09:47

Avcılar’da boğazı kesik köpek bulundu

Avcılar’da, Firuzköy direksiyon eğitim alanında boğazı kesik köpek bulundu. Boğazı kesilerek öldürülen köpek ise belediye ekiplerince alındı.

Yurthaber 27-09-2023 09:25

Avcılar Yeşilkent’teki 40 yıllık imar planı sorunu çözüldü

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı İBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından imar planı belediye ve mahalle muhtarlığına asıldı.

Yurthaber 26-09-2023 13:34

Avcılar’da İBB’nin çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı: Mahalleli büyük panik yaşadı

Avcılar’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) otopark ve meydan düzenlemesi çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı.

Yurthaber 20-09-2023 10:34

Avcılar’da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Avcılar’da polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yurthaber 18-09-2023 11:33

Eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli tahliye edildi

Avcılar Belediyesince düzenlenen ihalelere fesat karıştırdıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan eski belediye başkanı Handan Toprak Benli'nin de aralarında bulunduğu 4 sanık, tahliye edildi.

Haber 05-09-2023 18:58

Eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, tahliye edildi

Yaklaşık 16 aydır tutuklu bulunan eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, tahliye edildi.

Haber 05-09-2023 16:35

Son dakika: Avcılar'da yangın faciası! 3 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Avcılar'da yıkılmak üzere boşaltılan 6 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangında 3 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Polis ekipleri tarafından yangını çıkardığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. Yangına müdahale eden 5 itfaiye eri de dumandan etkilendi.

Haber 03-09-2023 20:19

Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy ve Silivri'de riskli binalar kentsel dönüşüm ile yenileniyor

Küçükçekmece, Bakırköy, Avcılar ve Silivri'de afet riski bulunan binalar kentsel dönüşüm ile imar planına uygun şekilde yeniden inşa edilerek modern ve güçlü yapısına kavuşuyor.

Yurthaber 24-08-2023 11:03

Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler İstanbul'da anıldı

İstanbul Avcılar'da, 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi.

Yurthaber 17-08-2023 07:22

Avcılar'da görenleri şaşırtan görüntü! Bunu buraya kim dikti?

İstanbul Avcılar'da yapılan yol genişletme çalışması nedeniyle kaldırım geriye alınırken, elektrik direği yolun ortasında kaldı. Yoldan geçen bir sürücü direğe çarparken, "Bunu buraya kim dikti?" diye sordu. Yol ortasındaki direği görünce şaşıran bir başka sürücü ise "Yol uçak pisti gibi. Gece biri hızlı geçse, ya adam direğin içinden geçer ya da direk adamın içinden geçer" ifadelerini kullandı.

Haber 04-08-2023 12:18

Avcılar’da inşaat alanında çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor

İstanbul Avcılar’da inşaat alanında kalıp takma sırasında yangın çıktı.

Yurthaber 27-07-2023 15:19

Cinsel organını çıkardığını fark ettiler Sapık var Mide bulandıran taciz! Suriyeliye mahalleliden dayak

Avcılar'da, iddiaya göre köpeklerini gezdirmeye çıkan iki kadını taciz ettiği fark edilen kişi, mahalleli tarafından darbedilerek polise teslim edildi. Şüphelinin darbedildiği anlar cep telefonu ile görüntülendi. Taciz şüphelisinin Suriyeli olduğu öğrenilirken mahalledeki vatandaşların, bir aracın arkasına gizlenip kadınları gözetleyen şahsın cinsel organını çıkardığını fark ettikleri kaydedildi.

Haber 27-07-2023 10:30