Avril Lavigne Haberleri Ve Son Dakika Avril Lavigne Haberleri

Avril Lavigne Haberleri Ve Son Dakika Avril Lavigne Haberleri

Tam adı Avril Ramona Lavigne olan şarkıcı 1984 yılında Kanada’da dünyaya geldi.

Aynı zamanda söz yazarı ve oyunculuk da yapan Lavigne ilk kez 15 yaşında sahne aldı ve 16 yaşındayken de 2 milyon dolar değerindeki iki albüm için anlaşma yaptı.

Punk, Rock ve Alternatif Rock türünde şarkıları seslendiren Lavigne; Sabrina,The Teenage Witch adlı TV dizisinde ve Seni Uzaktan Sevmek, Günahkarlar ve Hamburger Cumhuriyeti adlı filmlerde de rol aldı.

Ayrıca animasyon bir film olan Orman Çetesi adlı sinema filminde ise bir karakterin seslendirmesini yaptı.

Soprano olarak adlandırılan ses tonuna sahip olan Lavigne, müzik dalında birçok ödüle layık görüldü. İki kez evlilik yapan Lavigne’nin çocuğu yoktur.

Avril Lavigne Haberleri

2000'lerin efsane şarkıcısı Avril Lavigne yıllar sonra ortaya çıktı! Öldüğü konuşuluyordu...

2000'lerin başında piyasaya sürdüğü şarkılarla genç kızların unutulmaz ismi olan Kanadalı yıldız Avril Lavigne, bir süredir magazin aleminden uzak bir hayat sürüyor. Los Angeles'da görüntülenen Avril Lavigne'nin son hali dikkat çekti.

Magazin 28-12-2022 15:42

Ünlü şarkıcı duyurdu! Avril Lavigne’nin bir döneme damga vuran şarkısı ‘Sk8er Boi’ film oluyor

Kanadalı şarkıcı Avril Lavigne’in 20 yıl önce çıkarttığı ve bir döneme damga vuran şarkısı ‘Sk8er Boi’ film olmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı Lavigne sevenleri için müjdeyi kendisi duyurdu.

Trend 17-12-2021 16:26

Avril Lavigne hakkında bomba iddia: O aslında öldü...

Bir döneme şarkılarıyla ve özel hayatıyla damga vurduktan sonra spot ışıklarından çekilen ünlü şarkıcı Avril Lavigne ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Trend 17-03-2019 10:56

İşte sanal dünyanın en tehlikeli ünlüsü!

İnternet güvenlik şirketi McAfee'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İnternet aramalarında zararlı siteler ve yazılımlara en çok yönlendirme potansiyeli taşıyan ünlünün Avril Lavigne olduğunu duyuran McAfee'nin yayınladığı 2017 yılı 'En Tehlikeli Ünlüler' listesinde ikinci sırada Bruno Mars ve üçüncü sırada ise Carly Rae Jepsen yer alırken, listede yer alan diğer ünlülerse şu şekilde sıralandı...

Haber 19-09-2017 11:24

Avril Lavigne

Avril Lavigne Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avril Lavigne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Avril Lavigne'e ırkçılık suçlaması

Dünyaca ünlü şarkıcı Avril Lavigne, yeni videosu sebebiyle ırkçılıkla suçlanıyor.

Magazin 28-04-2014 03:45

Erkekleri fetheden bir rockstar

Erkeklerin dünyasını rock müziğiyle fetheden ve yıllar geçtikçe çıtırlığından bir parça keybetmeyen Avril Lavigne soyundu

Magazin 15-10-2010 15:23